Черно море привлече халф на Локо (Мз)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: Черно море привлече халф на Локо (Мз)

Мнениеот зеления » 29 май 2010 19:43

TI4A FOREVER написа:А кога ще вземем чист централен нападател? Само с Миро Манолов не става.

Че ние си имаме - Божилов. Само дано момчето се възстанови по скоро.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
зеленобелия
Контакти:

Мнениеот зеленобелия » 29 май 2010 20:45

зеления написа:
TI4A FOREVER написа:А кога ще вземем чист централен нападател? Само с Миро Манолов не става.

Също и Заков.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 29 май 2010 20:57

Изказах мнението си за Петков в другата тема,но пак ще кажа-това момче е толкова работоспособен,че просто е навсякъде по терена.Дава добри пасове,може да връзва играта,може и да руши,биткаджия с хъс...изобщо-достоен заместник на Наско Борносузов.На Наско пък мога да му пожелая само успехи и се разделяме с него с малко тъга,защото Наско вигани се е раздавал до край за Черно Море,нерядко е бил най-добрия ни играч,но не е държал да бъде само той под светлините на прожекторите,напротив.Дани Димов израстна много под неговото крило и виждаме колко по-класен стана и колко научи.Наско за разлика от Кривия си заминава с вдигната глава,като мъж,през парадния вход,и съобразно заслугите и скромността си получава коректност от ръководството и ще бъде посрещнат догодина на Тича като наше момче.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
gambara
Контакти:

Мнениеот gambara » 29 май 2010 21:03

хора не отписвайде Наско,все още няма нищо официално,и аз се надявам да си остане при нас,
ПФК ЧЕРНО МОРЕ

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 29 май 2010 21:31

gambara написа:хора не отписвайде Наско,все още няма нищо официално,и аз се надявам да си остане при нас,

Евала на Жоро Илиев, а не на Атанас. Първия отказа на Зума, а втория си умира от желание да ходи при говед*** пардон левскарите. Същия като Кривия, но за разлика от него много далеч от супер футболиста за който се взима. Кривия при все качествата, които притежава игра два мача и половина в "отбора на народа", а къде отива Атанас и на какво се надява? Аз смятам, че Петков е много по-добро решение за моряците отколкото Борносузов. Ако не продадем Дани Димов, Александровците и Танка, и се възстановят контузените ни наистина супер футболисти съм готов да се обзаложа, че следващия сезон ще се борим за шампионската титла. Единственото нещо, което ме притеснява е СТАДИОНА!!!!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 29 май 2010 21:33

Чак пък за титла да се борим.....
Дано не ни сполетят множество контузии....
Според мен ще сме някъде в петицата, но едва ли докато нямаме стадион ще има Европа....
Пък и чесно казано за там си трябват бая пари, които ТИМ в момента видимо не искат да дадат!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 29 май 2010 21:33

зеленобелия написа:
зеления написа:

Също и Заков.

Нали го освободиха?

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 29 май 2010 21:42

MORSKI написа:Чак пък за титла да се борим.....
Дано не ни сполетят множество контузии....
Според мен ще сме някъде в петицата, но едва ли докато нямаме стадион ще има Европа....
Пък и чесно казано за там си трябват бая пари, които ТИМ в момента видимо не искат да дадат!

Сашо, момчетата ни са много добри! Това не го казвам като някой заблуден, фанатизиран фен. Всичко, което пиша във форума, знаеш го обмислям много подробно. За това не се обзалагай с мен, че бирата ще е от теб. :lol: За другото съм съгласен с теб.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 29 май 2010 21:52

Готов съм да с еобзаложим, че ще сме максимум 4 ти догодина ;)
И колкото искаш бири ще те черпя ;)
Дано бъркам, но така си мисля аз....

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 29 май 2010 21:55

ха, кой каза за бира нещо? Като няма мачове нема да се видим ли?

Върни се в “Черно море”