Феновете се мръщят на парите за Специалния

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Феновете се мръщят на парите за Специалния

Мнениеот vaskonti » 29 май 2010 18:26

Madridist написа:
vaskonti написа:Е, естествено, че има и изключения, то иначе би било прекалено скъпо, дори за Реал. Просто е напълно достатъчно да се вземат 4-5 от най-добрите рекламни агенти в света, слагаш около тях няколко добри футболиста и готово. Под "готово" разбирай осигурен най-добрия оборот от фланелки на света, но не и отличия.
А от тия дето си изброил всичките както са дошли, така и ще се изнесат от Реал - тихомълком, с изключение на Игуаин вероятно, но дори той е в сянката на рекламните агенти в Реал. Не казвам, че примерно Роналдо и Кака са лоши играчи, естествено. Но е по-важно да имаш отбор, а не отделни единици. В Реал отдавна няма отбор.
Що се отнася до Меси, ще ти припомня, че той е взет в Барса като дете, когато никой не го е познавал, освен в махалата му в родния град. Доста нелепо сравнение използваш...

От тези,които съм изброил всичките са титуляри в момента в отбора(единствено Каналес е в Сантандер)и това за изнасянето тихомълком е много далеч от истината . И тези ти ги казах бе за да се замисля, като сложим Гаго, Дренте, Диара, Ван дер ваарт, Шаби Алонсо, Арбелоа, кои от тези играчи са манекени и рекламни лица :roll: А Меси защо да е нелеп пример, да наистина е най-добрия футболист в света в момента, но защо да се отричат фактите. За миналата година в класацията по приходи на първо място в света е Бекъм, след него е Меси, а на трето е Роналдо. Имаше един потребител от форума, който изкара една статистика и на манекена Роналдо бяха по-малко сключените договори от мислещия само за футбол - Меси. :roll:

До тук ми изброи 13 играчи, без да включиш рекламните агенти и ми твърдиш, че всички са титуляри. Естествено, ясно ми е че имаш цялата група от 16 човека. Но, както вече казах, дори за Реал е прекалено скъпо да се напълни САМО с рекламни агенти. Достатъчни са 4-5. И въпреки, че наистина са отлични футболисти, те не са взети в Реал за да се получи отбор. Взети са именно заради парите от рекламата. Или ще ми кажеш, че примерно Реал се нуждае точно от играчи като Кака, Роналдо и Бензема например, които са взети защото в даден момент някой е мислел, че те са подходящи за схемата на отбора? Може би сега имат нужда от играчи като Рууни, Джерард или Лампард? Искат ги не за да продават артикули, така ли е според теб? Може би навремето Фиго и Бекъм са взети пак заради отбора, а не заради рекламния бизнес? Айде моля ти се...
Абсолютно нелепо е да даваш за пример Меси и от там индиректно Барса. Маси не е взет в Барса с цел продажба на артикули, докато Роналдо е взет на 90% с такава цел. Бекъм пък на 100% с таква цел е взет. Пак ще кажа - отлични футболисти са,имат огромен принос за Реал, но за да има отличен отбор трябва и нещо друго, което Реал няма в момента.
Чета мненията тук и се възхищавам на българския манталитет.Реал купували видиш ли рекламни агента,а?АЗ може ли да бъде рекламен агент?Мога ли да продавам фланелки щот' съм хубав?Някой ще ми плати ли за това 94 млн.?Отговора е-НЕ!Реал купуват най-добрите футболисти,за да носят успехи на отбора и същевременно с това нося и добри пари!

Страшни успехи имат Реал от както провеждат тая политика, особено в ЕКТ, няма що! Реал купува най-добрите за да носят добри пари и евентуално да печелят трофеи - в този ред са приоритетите в момента!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 29 май 2010 18:40

От тези които ти изброих - Игуаин, Гранеро, Марсело, Гарай, Арбелоа, Раул Албиол, Шаби Алонсо са титуляри. И сам каза, че съм изброил 13 играчи, а останалите били рекламни агенти :shock: Ами като сложим нашите юноши-Раул, Касиляс и Гути, добавим и Серхио Рамос, който в Реал стана един от най-добрите защитници в света. То май отиде целия отбор. И какъв рекламен агент е Кака, би ли ми обяснил :lol: Едва ли има отбор в света, който ще откаже гениалния бразилец. Ти пак не ми отговори, ако Кака, Бензема и Роналдо са рекламни агенти, какъв е Меси, който има сключени повече рекламни договори от тях. Ти ми каза, че трима играчи, според теб са "рекламни агенти",аз ти изброх за 13 купени през поседните два сезона които не са. Още ли твърдиш,че Реал купува само рекламни агенти. :roll:
Последна промяна от Madridist на 29 май 2010 18:50, променено общо 1 път.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 29 май 2010 18:50

Фиго бил рекламен агент :shock: Значи ако играе някой в Барселона е гений, не мисли за пари, но отиде ли в Реал, същия играч става рекламен агент :o Реал купиха португалеца, за да носи победи и титли, да вдигне класата на отбора, както стана и със Зидан. Фиго имаше решаващ принос за две титли на Испания и две титли на ШЛ. Пожелавам на всеки отбор такъв "рекламен агент" . За Бекъм съм съгласен,че е медийна звезда и манекен, но спрямо един такъв трансфер, не може да определиш,че този отбор купува само и единствено рекламни агенти.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 29 май 2010 19:00

Madridist написа:От тези които ти изброих - Игуаин, Гранеро, Марсело, Гарай, Арбелоа, Раул Албиол, Шаби Алонсо са титуляри. И сам каза, че съм изброил 13 играчи, а останалите били рекламни агенти :shock: Ами като сложим нашите юноши-Раул, Касиляс и Гути, добавим и Серхио Рамос, който в Реал стана един от най-добрите защитници в света. То май отиде целия отбор. И какъв рекламен агент е Кака, би ли ми обяснил :lol: Едва ли има отбор в света, който ще откаже гениалния бразилец. Ти пак не ми отговори, ако Кака, Бензема и Роналдо са рекламни агенти, какъв е Меси, който има сключени повече рекламни договори от тях. Ти ми каза, че трима играчи, според теб са "рекламни агенти",аз ти изброх за 13 купени през поседните два сезона които не са. Още ли твърдиш,че Реал купува само рекламни агенти. :roll:

Явно няма да се разберем с теб. Това за тия юноши на по 30 и кусур години пък съвсем ме убеждава в "реалистичния" поглед върху нещата. За трети и последен път ще кажа, че Реал купува някои играчи първо с цел продажба на артикули и след това с цел вдигане на класата на отбора. Това за мен е обърнат ред на приоритетите. Вероятно обаче няма да бъда разбран, така че по тоя въпрос спирам. Роналдо, Кака и най-вече Бекъм са купени с пръв приоритет реклама и след това повишаване на класата, докато в Меси е инвестирано ПЪРВО с цел повишаване на класата, останалото(рекламни артикули) е следствие на първото. Опитай да направиш разлика!
[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 29 май 2010 19:06

Madridist написа:Фиго бил рекламен агент :shock: Значи ако играе някой в Барселона е гений, не мисли за пари, но отиде ли в Реал, същия играч става рекламен агент :o Реал купиха португалеца, за да носи победи и титли, да вдигне класата на отбора, както стана и със Зидан. Фиго имаше решаващ принос за две титли на Испания и две титли на ШЛ. Пожелавам на всеки отбор такъв "рекламен агент" . За Бекъм съм съгласен,че е медийна звезда и манекен, но спрямо един такъв трансфер, не може да определиш,че този отбор купува само и единствено рекламни агенти.

Реал иска да купи всеки, който е на върха на вълната към даден момент. Всеки! Фиго беше точно там в онзи момент. Както беше Бекъм, както са сега Роналдо и Кака. Реал иска да вземе Рууни, Джерард и Лампард. Защо според теб - защото наистина са отлични играчи или заради фланелки?
И пак ще кажа за n-ти път - никой не отрича че тези играчи са отлични, едни от най-добрите в света. Въпроса е, че водещият мотив, с който Реал ги събира или най-малкото се пробва да вземе не е точно печелене на титли. Повтарям - говоря за ВОДЕЩИЯ мотив!
[/center]

Потребителски аватар
radiinter
Контакти:

Мнениеот radiinter » 29 май 2010 19:50

Феновете на Реал какво искат всъщност от своя отбор?Да играе нападателно на всяка цена или да играе успешно.Като играха уж нападателно в последните 5-6 години какво постигнаха в Европа?Жозе постига резултати,по какъв начин не е най-важното,а хленченето на мадритистите е смешно.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 29 май 2010 20:27

vaskonti написа:
Madridist написа:От тези които ти изброих - Игуаин, Гранеро, Марсело, Гарай, Арбелоа, Раул Албиол, Шаби Алонсо са титуляри. И сам каза, че съм изброил 13 играчи, а останалите били рекламни агенти :shock: Ами като сложим нашите юноши-Раул, Касиляс и Гути, добавим и Серхио Рамос, който в Реал стана един от най-добрите защитници в света. То май отиде целия отбор. И какъв рекламен агент е Кака, би ли ми обяснил :lol: Едва ли има отбор в света, който ще откаже гениалния бразилец. Ти пак не ми отговори, ако Кака, Бензема и Роналдо са рекламни агенти, какъв е Меси, който има сключени повече рекламни договори от тях. Ти ми каза, че трима играчи, според теб са "рекламни агенти",аз ти изброх за 13 купени през поседните два сезона които не са. Още ли твърдиш,че Реал купува само рекламни агенти. :roll:

Явно няма да се разберем с теб. Това за тия юноши на по 30 и кусур години пък съвсем ме убеждава в "реалистичния" поглед върху нещата. За трети и последен път ще кажа, че Реал купува някои играчи първо с цел продажба на артикули и след това с цел вдигане на класата на отбора. Това за мен е обърнат ред на приоритетите. Вероятно обаче няма да бъда разбран, така че по тоя въпрос спирам. Роналдо, Кака и най-вече Бекъм са купени с пръв приоритет реклама и след това повишаване на класата, докато в Меси е инвестирано ПЪРВО с цел повишаване на класата, останалото(рекламни артикули) е следствие на първото. Опитай да направиш разлика!

Проблема е в теб, а не в Мадридиста...
Тези деот мразите Реал сте си наумили, че видиш ли който и да иде в Реал е рекламно лице и агент...Що за глупост?
В Реал винаги играят най-добрите в света- просто защото това е Реал!
Другото е злоба!
А за маркетинга и рекламата- вас не ви засяга,,,,,
Дали продава фланелки или не- все тая!
Важното е, че Реал практикува красив футбол и е най-титулования клуб за всички времена! Най-добрия на 20 век...
Останалото са глупости....
Трофеите пак ще се върнат, просто защото всеки отбор има кризи- нашата е сега....
Да видим докога...

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Мнениеот RENAULT » 29 май 2010 21:11

Меган защо не пускаш другате такива теми.Като нямаш доказателства защо пишеш глупости Марка никога не е правила такава анкети или тези от Спортал са направили в Испания такава от името на Марка. :evil: :evil: :evil: :evil:
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Мнениеот Messinho » 29 май 2010 21:23

Какво са 8 милито за Флорентино Перес ?
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 29 май 2010 21:57

RENAULT написа:Меган,къде намери тази анкета,че аз не мога да я намеря в спортал само пишат глупости......ако неми вярваш влез в Сайта на "Марка" да се убедиш.За рекламни лица и глупости ае не започваите ПАК ,че леко започвате да изморявате.За "Моу" мисля,че е добър тренер,но се надявам бързо да се сработи със стила на Реал и да ни донесе трофеи. ;)

В първото ми мнение на статията съм дал линк към новинарският сайт и това не е СПОРТАЛ!!! Не знам защо си решил, че са те, но няма такова нещо! Виж пак първото мнение в темата. :) Аз класации не съм гледал, само цитирах новината и изразих мнение по въпроса, без да искам да провокирам никого. :)

radiinter написа:Феновете на Реал какво искат всъщност от своя отбор?Да играе нападателно на всяка цена или да играе успешно.Като играха уж нападателно в последните 5-6 години какво постигнаха в Европа?Жозе постига резултати,по какъв начин не е най-важното,а хленченето на мадритистите е смешно.

Защо не си гледаш калчото вместо да се обаждаш неподготвен?! Реал Мадрид е една ИНСТИТУЦИЯ! Този клуб си има философия и тя е: в клуба да играят колкото се може повече от най-добрите играчи в света, клуба да печели много трофеи и клуба да играе красив и АТАКУВАЩ футбол!!! Защо според теб бяха уволнени КАПЕЛО и Шустер след спечелени титли на Испания?! ;) Не се мъчи да търсиш отговор ще ти го кажа: защото отбора не играеше красиво и атакуващо и в края на сезона феновете на Реал въпреки спечелените титли развяваха белите кърпички, защото Капело и Шустер не можеха да изпълнят докрай ФИЛОСОФИЯТА на клуба! И точно това прави разликата м/у големите отбори и великите отбори... великите отбори не преследват резултат на всяка цена - те имат по-високи цели и уважават традициите и историята си, като се стремят да спазват философията си. Знам, че за теб това са непонятни неща, но това е изцяло твой проблем!

Messinho написа:Какво са 8 милито за Флорентино Перес ?

Прав си, нищо не са, но добави и неустойката, която трябва да се плати на Пелегрини..., обаче на края на сезона, когато публиката на Бернабеу развее отново белите кърпички... тогава неустойката, която ще трябва да се плати на Мауриньо ще бъде доста по-голяма! Като добавим и новите разходи за играчи, които ще се направят това лято... цифрите стават доста големи, а за капак следващото лято ще трябва да се търси нов треньор, т.е. пак нови играчи и тн... накрая общата сума става... галактическа! - Всичко това ест при неуспех на Мауриньо и ако Реал отново останат с 3 калъфки.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Върни се в “Реал Мадрид”