Автогол Суиндън - Милуол

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

dolubfs
Контакти:

Re: Автогол Суиндън - Милуол

Мнениеот dolubfs » 29 май 2010 18:16

Angoff написа:
Libera написа:Колко ли трябва да си подтиснат и ограничен, че да пуснеш тема за това! Някои хора си живеят жалки животи и това е!

:!: :!: :!:

Тука вкаралия си автогол бе натиснат от играча в засада , докато тъй наречената легенда си вкара автогола без да има никой около него !

Глупости - и двата автогола са отменени заради засада!!! А не заради "натискане"..........

zaqwsxd
Контакти:

Мнениеот zaqwsxd » 29 май 2010 18:48

Какви са тези обвинения срещу мене ? Много сте злобни значи! Нито съм фен на Левски нито на Цска! Български футбол въобще не гледам! Защо решихте , че искам темата да се изтрие , щото съм бил фен на еди кои си ? Исках темата да се изтрие точно заради такива коментари , които имаше срещу мен и първите 2 в темата! Каквото и да е станало преди 10 години , си е станало. Нищо не може да го промени ! За 2ри пореден път ще помоля темата да се изтрие. Нека подходим като разумни хора !

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 29 май 2010 18:58

dolubfs написа:
Angoff написа:
Libera написа:Колко ли трябва да си подтиснат и ограничен, че да пуснеш тема за това! Някои хора си живеят жалки животи и това е!

Тука вкаралия си автогол бе натиснат от играча в засада , докато тъй наречената легенда си вкара автогола без да има никой около него !

Глупости - и двата автогола са отменени заради засада!!! А не заради "натискане"..........

:shock: :shock: :shock:
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

dolubfs
Контакти:

Мнениеот dolubfs » 29 май 2010 19:08

zaqwsxd написа:Какви са тези обвинения срещу мене ? Много сте злобни значи! Нито съм фен на Левски нито на Цска! Български футбол въобще не гледам! Защо решихте , че искам темата да се изтрие , щото съм бил фен на еди кои си ? Исках темата да се изтрие точно заради такива коментари , които имаше срещу мен и първите 2 в темата! Каквото и да е станало преди 10 години , си е станало. Нищо не може да го промени ! За 2ри пореден път ще помоля темата да се изтрие. Нека подходим като разумни хора !

Ами като не те интересува - недей да пишеш и да четеш темата. Не виждам защо искаш да се изтрие??

zaqwsxd
Контакти:

Мнениеот zaqwsxd » 29 май 2010 19:10

ВИЖ ЗАГЛАВИЕТО НА ТЕМАТА И ТОГАВА МИ КАЗВАЙ ДАЛИ ДА ПИША В НЕЯ ИЛИ ДА ЧЕТА КАКВО СЕ ПИШЕ !

gRAf_DRAGOla
Контакти:

Мнениеот gRAf_DRAGOla » 29 май 2010 19:25

shumnaliq написа:БАНННННН :evil: :evil: :evil: :evil:

Май на теб нещо не ти изнася много :) Всеки може да си пише каквото поиска, стига да не нарушава правилата ;) :) БАН :)

valkaredgi

Мнениеот valkaredgi » 29 май 2010 20:03

ЗА ТОЗИ ОТМЕНЕН ГОЛ НА "УЕМБЛИ" ПРЕД ПОВЕЧЕ ОТ 70 000 ЗРИТЕЛИ НАЙ ДОБРЕ ЩЕ ОТГОВОРИ ЛЕЙДИ ГА ГА/ЕДНА ЛЪЖА ПОВТОРЕНА 100 ПЪТИ СТАВА ИСТИНА-ХИМЛЕР/ ,ЕСТЕСТВЕНО АКО ИМА БЕЗСРАМИЕТО.

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 29 май 2010 20:09

Е, тва е едно от любимите 2 изречения на средностатистическия българин. другото е "къв си ти бе/ти кой беше?"

е, как се отговаря на коментар "жалък си" какво значи т'ва да си жалък??? И кой го определя???
Като нямаш кво да кажеш и жалък си!

Всеки чорбар мрънка за този гол от 10 години и не ще да приеме, че има правила и те с безброя повтаряния на лъжи не се променят (причината да има такива теми е, че постоянно говорите, а фактите показват друго..... ние сме билиевроидиоти, НО от 20 години не може да става и дума за сравнение м/у нашите успехи и вашите в евротурнирите, откакто съм бил 5-ти клас, все слушам колко сме смешни и слаби, НО ви бием в директните двубой, имаме по-добри класирания и т.н. - човек, ако не знае фактите, след толкова повтаряне на глупости, ще почне да ги вярва И ЗА ТОВА ИМА ТАКАВА ТЕМА, щото хората се изнервят да ви слушат глупостите, подигравките и обвиненията постоянно)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 29 май 2010 20:09

Angoff написа:

мълчи, че изглеждаш по-малко тъп, бе! :evil:
[center]Изображение[/center]

valkaredgi

Мнениеот valkaredgi » 29 май 2010 20:16

ЗА ТАЗИ ТЕМА С АВТОГОЛА НА ЛЕГЕНДАТА И АВТОГОЛА НА СУИНДЪН, СИ ИМА ЧОВЕК КОЙТО Е ДЛЪЖЕН ДА ОТГОВОРИ

Върни се в “Футбол - България”