Головата машина Игуаин остава в Реал до 2015-а

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Re: Головата машина Игуаин остава в Реал до 2015-а

Мнениеот UNBEATABLE » 29 май 2010 18:45

el pipita написа:И в *** го написаха, ако това може да е успокоение :Д

Това някакъв спортен сайт ли беше?

Потребителски аватар
vrajdebec
Контакти:

Мнениеот vrajdebec » 29 май 2010 18:48

UNBEATABLE написа:
bojkyy написа:
UNBEATABLE написа:Той, ако остане ще търка пейката, защото намеренията на Моу са да пуска Бензема титуляр, не знам дали ще има място за Игуаин...

Спокойно може да ползва 2ма нападатели

Роналдо кво ше прай?

Ще продава тениски с '' CR9 '' на гърба.....!

Потребителски аватар
el pipita
Контакти:

Мнениеот el pipita » 29 май 2010 18:49

UNBEATABLE написа:
el pipita написа:И в *** го написаха, ако това може да е успокоение :Д

Това някакъв спортен сайт ли беше?

водят го такъв, пък какъв е, един бог знае :)

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Мнениеот UNBEATABLE » 29 май 2010 18:54

Ще продава тениски с '' CR9 '' на гърба.....![/quote]

Ами той има повече пари от Ливърпул, така че може да ви даде 1-2 милиона, па барим за 7 ще купите някой като М'боли

Потребителски аватар
vrajdebec
Контакти:

Мнениеот vrajdebec » 29 май 2010 19:19

UNBEATABLE написа:Ще продава тениски с '' CR9 '' на гърба.....!

Ами той има повече пари от Ливърпул, така че може да ви даде 1-2 милиона, па барим за 7 ще купите някой като М'боли[/quote]
Колко пъти още ще гледате как НЕ играете на финал , за да разберете 4е не вси4ко е пари във футбола ? :lol:

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 29 май 2010 19:39

Един от малкото ДОБРИ футболисти-нападатели в света, реши да остане при балетистите ! На тези които се съмняват в качествата му, моля погледнете статистиката. Това беше най добрия играч за изминалите 10 месеца на Реал М. Дупките Кака, Бензема, Раул (малко минути на терена), Роналдо (щях да кажа нещо расистко) те ли носиха отбора на гърба ? Да , верно че без хора като Гути и в.д. Ваарт трудно се вкарва, но това момче направи супер сезон. Вижте колко гола от дузпи е вкарал манекена и тогава коментирайте. Той (Роналдо) е в Мадрид само да пълни стадиона (предимно с мацки) и да продава фанелки и фен артикули. От Зидан насам всичките "звездни" трансверни имена само продават фанелки , за съжаление ! Според мен това момче е в топ 10 , а защо не и в топ 5 за миналия сезон (лично мнение). Пожелавам му успех в бъдеще и дано директорчетата в Реал осъзнаят че имената не играят футбол, трябват хора с 2 чифта топки, а не такива които си ги запалват с крем за епилиране !

SHAKOMINATORA
Контакти:

Мнениеот SHAKOMINATORA » 29 май 2010 19:41

Роналдо не им* носи отбора на гърба? :lol: :lol: :lol:

Да ни го върнат обратно следващия сезон и да видим какво ще правят само с великия Игуин :mrgreen:

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Мнениеот UNBEATABLE » 29 май 2010 19:49

Неутрален написа:Един от малкото ДОБРИ футболисти-нападатели в света, реши да остане при балетистите ! На тези които се съмняват в качествата му, моля погледнете статистиката. Това беше най добрия играч за изминалите 10 месеца на Реал М. Дупките Кака, Бензема, Раул (малко минути на терена), Роналдо (щях да кажа нещо расистко) те ли носиха отбора на гърба ? Да , верно че без хора като Гути и в.д. Ваарт трудно се вкарва, но това момче направи супер сезон. Вижте колко гола от дузпи е вкарал манекена и тогава коментирайте. Той (Роналдо) е в Мадрид само да пълни стадиона (предимно с мацки) и да продава фанелки и фен артикули. От Зидан насам всичките "звездни" трансверни имена само продават фанелки , за съжаление ! Според мен това момче е в топ 10 , а защо не и в топ 5 за миналия сезон (лично мнение). Пожелавам му успех в бъдеще и дано директорчетата в Реал осъзнаят че имената не играят футбол, трябват хора с 2 чифта топки, а не такива които си ги запалват с крем за епилиране !

Уоу, ако не беше Роналдо в много от случеите Реал можеше да загуби, но той спаси отбора. Игуаин го уважавам адски много, но срещу мача с Лион направо ни закопа от всякъде. Имаше класация накрая на сезона "най-добрите футболисти през сезона" Роналдо беше 2-ри зад Меси (защото Меси имаше повече голове, а Роналдо контузен и не успя да вземе участие в няколко мача). Игуаин беше 4-ти с 100 точки зад Роналдо... Извинявай, ама да кажеш, че Роналдо не става е най-глупавото нещо, което бях чувал.

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 29 май 2010 20:01

Не съм казал че не става, не ми изваждайте думите от контекст ! За тези пари които платиха за него, не мисля че това което показа е достатачно ! Колко десетки милиона платиха за манекена и колко за аржентинеца ? Получиха ли това за което платиха или не ?Роналдо е вкарал 6 гола от дузпа,още толкова от свободни удари.Ако Игуаин биеше дузпите (почти невъзможно в този отбор) можеби щеше да се бори за златната обувка. Както и да е .Всеки има право на мение, дали си съгласен с мен или не няма никакво значение. Най - важно е кой какво дава за отбора. А колко е алчен единия пред вратата не ми се говори ....

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Мнениеот UNBEATABLE » 29 май 2010 20:23

[quote=]"Неутрален" А колко е алчен единия пред вратата не ми се говори ....[/quote]

Ти гледал ли си мач на Реал Мадрид или гледаш репортажи? Защото, когато Реал води Роналдо се забавлява на терена, прави страхотни пасове, а и не само когато води. Доказателство мача срещу Расин Сантандер (мисля, че с тях беше), пусна и двата паса за головете и то по невероятен начин. Вярно е, някой път бие, но защото знае, че може и ще се справи, докато Игуаин в повечето случеи играеше сам. Доказателство мача срещу Лион, когато не подаде, а Роналдо беше на празна врата сам самичък...

Върни се в “Реал Мадрид”