Селекцията на Левски-нови играчи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Левски взе двама, чака още трима

Мнениеот ЕМИЛ » 29 май 2010 12:32

itskoo17 написа:Дали вече може да смятаме Дембеле и Тодоров като нови попълнения? :roll:

http://www.novsport.com/news97124_1003.html

Не.Чак когато ги видим на Герена да показват фланелките чак тогава ще са сигурни.

Потребителски аватар
MTK
Контакти:

Re: Левски взе двама, чака още трима

Мнениеот MTK » 29 май 2010 12:36

От както ги няма Наско и Мъри,всичко в Левски е само приказки за деца от детската градина.Толкова лъжи и измислици,по-добре да издадат някоя книжчица с приказки,там поне може да са по-добри.
НАСТАНЕ ДЕН, СЛЪНЦЕ ИЗГРЕЕ,
И СИНЬО ОБСИПЕ СВОДА НЕБЕСЕН

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Гара Дембеле в ЛЕВСКИ

Мнениеот rhaegar » 29 май 2010 12:44

Темата е слята с тази за Дембеле, по-късно ще отиде и в тази за селекцията, поне докато нещата не бъдат потвърдени.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
ministur
Контакти:

Re: Селекцията на Левски-нови играчи

Мнениеот ministur » 29 май 2010 13:21

rsk написа:Абе вие тука в тоя смешен форум нямате ли си принципи? Вие изобщо стъпвали ли сте на футболен мач?
Стига с тия глупости за професионализма, Табуретката не е добре дошъл, не може да крещиш КЗЛ преди 6 месеца и после да облечеш свещената фланелка на отбора на народа!!!

Така е бе баси ..............ако е някой друг чорбар както и да е ама точно тоя или Янчев или пък тоягата Св. Петров който пожела успех на Баку някак не върви бе хора.Трябва да имаш малко морал.Ето сега Тъча си вика "ами ша ме освиркват малко но пък ша зимам добри пари" .....много продажническо е тва някак..................да не кажа безочливост от негова страна.......и сега кво ще пее "бий чорбата по главата ли"........кой от вас ще мисли че тоя ша говори искрено с тия думи?????????

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Re: Танко е точният човек!

Мнениеот Messinho » 29 май 2010 13:23

Ех, мечти, мечти...хубаво е да желаеш някого, но гледай малко реално на нещата...

Танко Дяков е обвързан с Черно море за поне още два сезона и едва ли ще иска да отиде на арбитражния, за да играе за Левски :!:
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

Потребителски аватар
mrw8
Контакти:

Мнениеот mrw8 » 29 май 2010 14:12

Някои хора май забравиха от къде взехме един от най-добрите Български футболисти в момента-Пелето.
България !!!!

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 29 май 2010 16:07

mrw8 написа:Някои хора май забравиха от къде взехме един от най-добрите Български футболисти в момента-Пелето.

Не става въпрос,че Йордан Тодоров е играл за Цска.Става въпрос,че той много пъти е говорил против "Левски" и то искренно.Казвал е "онова отборче от Подуене","ония от село Герена" и много други такива.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Танко е точният човек!

Мнениеот TristaNNN » 29 май 2010 18:27

Messinho написа:Ех, мечти, мечти...хубаво е да желаеш някого, но гледай малко реално на нещата...

Танко Дяков е обвързан с Черно море за поне още два сезона и едва ли ще иска да отиде на арбитражния, за да играе за Левски :!:

Ама колега, разбери че 80% от феновете НЕ искат тоя крачун в Левски. Автора има право на свое мнение, но то определено се различава от общественото ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Re: Гара Дембеле в ЛЕВСКИ

Мнениеот wilge » 29 май 2010 18:51

Нали и Литекс ужким го искали. Или е само за да си направят мръсотията? А може би майничките пускат партенки за да бламират трансфера или да вдигнат цената. На мен лично ми прилича на Екундайо Джаейоба, не само поради цвета на кожата, разбира се. Но и Диего Милито да вземем- все тая. ТРЕНЬОР ни трябва. И нов собственик, и нов директор, и нов стадион, и...стана един нов Левски. Преди години хасковският цървул каза, че ще мечтаем. И ние си мечтаем...Само това ни остана.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Потребителски аватар
NO MERCY
Контакти:

Борносузов: Със сигурност отивам в Левски

Мнениеот NO MERCY » 29 май 2010 20:18

Халфът на Черно море Атанас Борносузов реши да продължи с футбола в Левски.
Изображение

Другите варианти пред него бяха Литекс и чужд клуб. Наката вече е ритал за „сините" през есента на 2006-а. Сега ще играе за тях под ръководството на Ясен Петров.

„Всичко вече е уточнено. За мен думата е повече от подпис. Благодаря на Черно море, че бяха коректни с мен и се съгласиха да разтрогна договора си с по взаимно съгласие", каза за „Народно дело" Наката.

Борносузов имаше договор с „моряците" до края на 2010-а.

Има вариант на „Тича" да акостира централният защитник на Левски Виктор Генев. Засега трансферът не е сигурен, тъй като „сините" държат да дадат под наем своя играч, а „моряците" настояват да го откупят, защото нямат практика да разчитат на преотстъпени.

Върни се в “Архив”