Феновете се мръщят на парите за Специалния
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Феновете се мръщят на парите за Специалния
ситуацията е такава че Мауриньо е единствения възможен ход на Реал
-
macko_razbivach
- Контакти:
По-добре щеше да бъде, ако бяха сложили Раул играещ треньор!
Как да си сменя username-а, че съм малко голям вече за този? 
vaskonti написа:Е, естествено, че има и изключения, то иначе би било прекалено скъпо, дори за Реал. Просто е напълно достатъчно да се вземат 4-5 от най-добрите рекламни агенти в света, слагаш около тях няколко добри футболиста и готово. Под "готово" разбирай осигурен най-добрия оборот от фланелки на света, но не и отличия.
А от тия дето си изброил всичките както са дошли, така и ще се изнесат от Реал - тихомълком, с изключение на Игуаин вероятно, но дори той е в сянката на рекламните агенти в Реал. Не казвам, че примерно Роналдо и Кака са лоши играчи, естествено. Но е по-важно да имаш отбор, а не отделни единици. В Реал отдавна няма отбор.
Що се отнася до Меси, ще ти припомня, че той е взет в Барса като дете, когато никой не го е познавал, освен в махалата му в родния град. Доста нелепо сравнение използваш...
От тези,които съм изброил всичките са титуляри в момента в отбора(единствено Каналес е в Сантандер)и това за изнасянето тихомълком е много далеч от истината . И тези ти ги казах бе за да се замисля, като сложим Гаго, Дренте, Диара, Ван дер ваарт, Шаби Алонсо, Арбелоа, кои от тези играчи са манекени и рекламни лица
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
колко добър е Меси ще се види на световното, не съм навит да участвам в превъзнасянето му, но е много добър срещу некадърни защити де спор няма
IvoDivo написа:Незнам каде, но четох че от Реал искат да разкарат точно Игуаин, защото не бил продавал никакви тениски.... Това ако стане ще е поредната голяма глупост на президента...
Не си чел правилно, да наистина има някакви глупаци от нашето ръководство,които искат да продадат Игуаин, защото според тях, той бил главен виновник за отпадането от Лион . Това,че не продавал тениски е глупост.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
-
theprideofplovdiv
- Контакти:
Чета мненията тук и се възхищавам на българския манталитет.Реал купували видиш ли рекламни агента,а?АЗ може ли да бъде рекламен агент?Мога ли да продавам фланелки щот' съм хубав?Някой ще ми плати ли за това 94 млн.?Отговора е-НЕ!Реал купуват най-добрите футболисти,за да носят успехи на отбора и същевременно с това нося и добри пари!Грешката на Флорентино е в това,че не назначи някой като Капело,Хидинк,Моуриньо,Анчелоти,защото само те могат да направят един такъв отбор успешен,най-вече,защото са свикнали да работят в обстановка със звезди,а и те самите са такива.Другото,което ме очудва е мнението на фенове.Ума ми не побира как може след 6 години подред евро-провали те да искат атакуващ футбол и да са против Моу??Фубтолът за мен се дели на три части-печеливш,не толкова печеливш и непечеливш.
stg333 написа:колко добър е Меси ще се види на световното, не съм навит да участвам в превъзнасянето му, но е много добър срещу некадърни защити де спор няма
Е ти изкара цялата Пимиера и 90% от ШЛ с некъдърни защити недей така страхотен футболист си е Меси.
Меган,къде намери тази анкета,че аз не мога да я намеря в спортал само пишат глупости......ако неми вярваш влез в Сайта на "Марка" да се убедиш.За рекламни лица и глупости ае не започваите ПАК ,че леко започвате да изморявате.За "Моу" мисля,че е добър тренер,но се надявам бързо да се сработи със стила на Реал и да ни донесе трофеи. 
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X
theprideofplovdiv написа:Чета мненията тук и се възхищавам на българския манталитет.Реал купували видиш ли рекламни агента,а?АЗ може ли да бъде рекламен агент?Мога ли да продавам фланелки щот' съм хубав?Някой ще ми плати ли за това 94 млн.?Отговора е-НЕ!Реал купуват най-добрите футболисти,за да носят успехи на отбора и същевременно с това нося и добри пари!Грешката на Флорентино е в това,че не назначи някой като Капело,Хидинк,Моуриньо,Анчелоти,защото само те могат да направят един такъв отбор успешен,най-вече,защото са свикнали да работят в обстановка със звезди,а и те самите са такива.Другото,което ме очудва е мнението на фенове.Ума ми не побира как може след 6 години подред евро-провали те да искат атакуващ футбол и да са против Моу??Фубтолът за мен се дели на три части-печеливш,не толкова печеливш и непечеливш.
Точно така, как може да кажеш на някой манекен, който е вкарал в първия си сезон в едно от най-силните първенства в света в 33 мача, 32 гола за отбора(визирам Роналдо). В Реал Мадрид последните години се купиха играчи,които им се даде шанс,но не отговориха на очакванията(визирам един Хунтелаар), но се купиха неизвестни футболисти, които показаха качества и днес са твърди титуляри в отбора(визирам Марсело, Игуаин, Гранеро и Гаго). Но въпреки всичко, много хора ще продължават да твърдят, че сме проваляли футболисти и нямаме успешен трансфер.
theprideofplovdiv написа:Чета мненията тук и се възхищавам на българския манталитет.Реал купували видиш ли рекламни агента,а?АЗ може ли да бъде рекламен агент?Мога ли да продавам фланелки щот' съм хубав?Някой ще ми плати ли за това 94 млн.?Отговора е-НЕ!Реал купуват най-добрите футболисти,за да носят успехи на отбора и същевременно с това нося и добри пари!Грешката на Флорентино е в това,че не назначи някой като Капело,Хидинк,Моуриньо,Анчелоти,защото само те могат да направят един такъв отбор успешен,най-вече,защото са свикнали да работят в обстановка със звезди,а и те самите са такива.Другото,което ме очудва е мнението на фенове.Ума ми не побира как може след 6 години подред евро-провали те да искат атакуващ футбол и да са против Моу??Фубтолът за мен се дели на три части-печеливш,не толкова печеливш и непечеливш.
Браво един добър и смислен коментар
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X