Дончо Атанасов 2-ро попъление
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Дончо Атанасов 2-ро попъление
Отлично на нашите за Дончо Атанасов и Димитър Петков.Последния ми направи страхотно впечатление на мача Локо Мз-Ч.море,с играта си и след това,затвърди мненето ми,че от него ще стане много добър играч.
Само Черно море.
Значи, като говорим за нови футболисти в отбора трябва да имаме предвид и факта, че ще има напускащи.
Факт е, че имаше голям интерес от чужди мениджъри към наши играчи. В края на краишата може да останем и неприятно изненадани от продажбата на един или друг от водещите ни играчи.
До 16.06 има много време.
Факт е, че имаше голям интерес от чужди мениджъри към наши играчи. В края на краишата може да останем и неприятно изненадани от продажбата на един или друг от водещите ни играчи.
greenpeak написа:Значи, като говорим за нови футболисти в отбора трябва да имаме предвид и факта, че ще има напускащи.
съвсем нормален процес за един отбор след като има нови футболисти,да има и напускащи такива.Но треньорски щаб и ръководство отново доказаха че са добри играчи на пазара,и не заслужават критиките с които ги опсипват някои "съформници" те си знаят кои са. С Морето всички се съобразявят,ето това е най важното....
ПФК ЧЕРНО МОРЕ
Гамбар- не бързай с хвалбите... Понеже и вие дето ги хвалите- вие си знаете кои сте не спирате да ги опсипвате с хвалебствия пък, ако се провалим за втори пореден сезон ще побързате да ги разпнете- ти сигурно ще си в челните редици.....
И аз не харесвам мутрите по принцип- в това число и нашите
Ако ще и Моу и целия отбор на Барса и Реал да вземат - все ще ги презирам 
И аз не харесвам мутрите по принцип- в това число и нашите

за разлика от много новоизлюпени,аз съм на стадиона от времето на илиан илиев,ти ми кажи кои години са... или не ги помниш ...а лоша дума от мен за което и ръководсво през годините не се е чула ,няма и да се чуе.същото се отнася и за футболистите
ПФК ЧЕРНО МОРЕ
Gambar,разбраш ме погрешно!
Аз си обожавам отбора и сигурно, ако бях на 40 и аз щях да помня Илиан!
Не е там въпроса- аз мутри няма да покрепя никога, ако ще и да направят отбора ми шампион!
Обичам силно Черно Море и мразя в душата си престъпниците!
Всички собственици на отбори в момента у нас , пък и не само у нас са тъмни хора- е няма как да ги уважавам!
Нашите заедно с Гришундера и Гигов са в челните редици!
Не е там въпроса- аз мутри няма да покрепя никога, ако ще и да направят отбора ми шампион!
Всички собственици на отбори в момента у нас , пък и не само у нас са тъмни хора- е няма как да ги уважавам!

ЗАВИНАГИ ЕДИН ОТ НАС !!!
MORSKI написа:Gambar,разбраш ме погрешно!
Ти да не мислиш, че собствениците на големите клубове в Европа са забогатяли по напълно чист начин, Реал М дето е най-голямата пералня за пари във футбола, ама не ти пречи да си им фен и да се радваш като дават по половин милиард за селекции и то повреме на световна икономическа криза

---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''