Дончо Атанасов 2-ро попъление

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Re: Дончо Атанасов 2-ро попъление

Мнениеот garfild8 » 29 май 2010 13:45

Отлично на нашите за Дончо Атанасов и Димитър Петков.Последния ми направи страхотно впечатление на мача Локо Мз-Ч.море,с играта си и след това,затвърди мненето ми,че от него ще стане много добър играч.
Само Черно море.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 29 май 2010 13:50

Значи, като говорим за нови футболисти в отбора трябва да имаме предвид и факта, че ще има напускащи.
Факт е, че имаше голям интерес от чужди мениджъри към наши играчи. В края на краишата може да останем и неприятно изненадани от продажбата на един или друг от водещите ни играчи.
До 16.06 има много време.

Потребителски аватар
gambara
Контакти:

Мнениеот gambara » 29 май 2010 14:00

greenpeak написа:Значи, като говорим за нови футболисти в отбора трябва да имаме предвид и факта, че ще има напускащи.
Факт е, че имаше голям интерес от чужди мениджъри към наши играчи. В края на краишата може да останем и неприятно изненадани от продажбата на един или друг от водещите ни играчи.
До 16.06 има много време.

съвсем нормален процес за един отбор след като има нови футболисти,да има и напускащи такива.Но треньорски щаб и ръководство отново доказаха че са добри играчи на пазара,и не заслужават критиките с които ги опсипват някои "съформници" те си знаят кои са. С Морето всички се съобразявят,ето това е най важното....
ПФК ЧЕРНО МОРЕ

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 29 май 2010 17:17

Гамбар- не бързай с хвалбите... Понеже и вие дето ги хвалите- вие си знаете кои сте не спирате да ги опсипвате с хвалебствия пък, ако се провалим за втори пореден сезон ще побързате да ги разпнете- ти сигурно ще си в челните редици.....
И аз не харесвам мутрите по принцип- в това число и нашите ;) Ако ще и Моу и целия отбор на Барса и Реал да вземат - все ще ги презирам ;)

Потребителски аватар
gambara
Контакти:

Мнениеот gambara » 29 май 2010 20:55

за разлика от много новоизлюпени,аз съм на стадиона от времето на илиан илиев,ти ми кажи кои години са... или не ги помниш ...а лоша дума от мен за което и ръководсво през годините не се е чула ,няма и да се чуе.същото се отнася и за футболистите
ПФК ЧЕРНО МОРЕ

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 29 май 2010 21:30

Gambar,разбраш ме погрешно!
Аз си обожавам отбора и сигурно, ако бях на 40 и аз щях да помня Илиан!
Не е там въпроса- аз мутри няма да покрепя никога, ако ще и да направят отбора ми шампион!
Обичам силно Черно Море и мразя в душата си престъпниците!
Всички собственици на отбори в момента у нас , пък и не само у нас са тъмни хора- е няма как да ги уважавам!
Нашите заедно с Гришундера и Гигов са в челните редици!

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 31 май 2010 19:18

Изображение
Изображение
ЗАВИНАГИ ЕДИН ОТ НАС !!!

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 01 юни 2010 15:19

MORSKI написа:Gambar,разбраш ме погрешно!
Аз си обожавам отбора и сигурно, ако бях на 40 и аз щях да помня Илиан!
Не е там въпроса- аз мутри няма да покрепя никога, ако ще и да направят отбора ми шампион!
Обичам силно Черно Море и мразя в душата си престъпниците!
Всички собственици на отбори в момента у нас , пък и не само у нас са тъмни хора- е няма как да ги уважавам!
Нашите заедно с Гришундера и Гигов са в челните редици!

Ти да не мислиш, че собствениците на големите клубове в Европа са забогатяли по напълно чист начин, Реал М дето е най-голямата пералня за пари във футбола, ама не ти пречи да си им фен и да се радваш като дават по половин милиард за селекции и то повреме на световна икономическа криза :mrgreen:
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Върни се в “Черно море”