Добър ден тъга...

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

hools_1912

Добър ден тъга...

Мнениеот hools_1912 » 06 яну 2009 13:57

Десет години феновете на БПФК са на този огън.През цялото това време поръчкови рефери,борати,перуки и други помияри късаха жива плът от най-стария клуб в България.А вие злорадствах те!Хак да ви е сега Галка и ще плачете за всеки заминал си добър футболист и всяка несправедливост към вас.

Потребителски аватар
fen fen
Контакти:

Re: Добър ден тъга...

Мнениеот fen fen » 06 яну 2009 14:04

absoliutno nenuzna ataka e tova hools. V tehnia forum i to ... kato fen na Botev ti go kazvam. I dvata otbora sa v kirecha, t.e. PLOVDIV e.

Потребителски аватар
L_P_F_C 1936
Контакти:

Мнениеот L_P_F_C 1936 » 06 яну 2009 14:06

до фуулс_1912,
абе, казах ли ти да се избършиш и да напуснеш форума на отбора на Пловдив ????
Какво ни занимаваш със вашето селско тимче.....като ти е толкова домиляло си пускай теми У вашия форум.....панимаиш ????
Фланелката на ЛОКО ПД се облича не на тялото, а на душата !!!
http://www.vbox7.com/play:4acc3f97
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
lauta hools
Контакти:

Мнениеот lauta hools » 06 яну 2009 14:11

Абе вие нямате ли си проблеми бе,все ние сме ви в главата,я се вижте накъде отивате тогава се занимавайте с нас!
[center]Изображение

Раето свещено на гърдите блести,
носете го с гордост и страст,
когато загубите, нас ни боли,
но пеем ”Винаги с Вас”
[/center]

Потребителски аватар
Svetlio
Контакти:

Мнениеот Svetlio » 06 яну 2009 14:54

Според мен е глупаво двата тима да се джафкат помежду си - по-добре да се съсредоточат върху собствените си проблеми и се опитат да ги решат . Иначе и догодина ще го има дербито на Пловдив , ама в Б група .

hools_1912

Мнениеот hools_1912 » 06 яну 2009 15:53

До Лъжлив Прост Фанатичен Кюнлия или индивида ЛПФК,спри да ръсиш отровната си и миризлива воня из нета!

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 06 яну 2009 16:21

hools_1912
Десет години феновете на БПФК са на този огън.През цялото това време поръчкови рефери,борати,перуки и други помияри късаха жива плът от най-стария клуб в България.А вие злорадствах те!Хак да ви е сега Галка и ще плачете за всеки заминал си добър футболист и всяка несправедливост към вас.

Абе hools_1912, не ви ли омръзна да се жалвате и търсите съжаление навсякъде бе пич... все едно с вас се е случило нещо кой-знае какво в тези 10 години... С какво управлението при вас е по-различно от управлението на който и да е клуб в страната различен от софийските и изключението Литекс... С какво?!!! С АБСОЛЮТНО нищо?! Да не би привържениците на Берое да са страдали по-малко от вас... Какво ще ми говориш за нас... Като ти гледам постовете едва ли помниш управленията в Локомотив на президенти като Николай Попов, Рашид Жинипотоку, Васил Сгуров, Филчо Колев... т.е. все такива преди да дойде Жоро Илиев... Оттях единствен Филчо Колев мога да кажа, че му пукаше за Локо Пловдив... дори управлението на Спасов, Корадов и с-ие не съм сигурен, че ги интересуваше кой-знае колко съдбата на отбора независимо, че някой оттях бяха "кръвно" свързани с клуба... Какви глупости ни говориш как видите ли били сме дошли на вашето... Ние това 'дето сме го видяли, ако трябва да си говорим вие има още дълги години да го страдате... При нас нямаше Втора армия да ни "бута" 45 години... И спрете с глупостите си, че видители вие сте едва лине първите и единствените, които сте се борили срещу президентите си... Ами Берое какво направиха тогава съвсем на скоро?!! Ако незнаеш преди още близо десетина години първият президент на футболен клуб сменен от привържениците на клуба в БГ бе направено имено от нас, но ти явно си наистина малък и не ги знаеш тези неща или просто не те интересуват... и в двата случая обаче стигаш до едно самозаблуждение, което води до приказки от твоя страна, които за по-големите звучат несериозно...
Изображение

hools_1912

Мнениеот hools_1912 » 06 яну 2009 16:43

Рам ти неможеш да разбереш болката на жълто-черните фенове,защото БПФК десетилетия е бил фактор БГ футбола ни.БПФК никога не е изпадал в б група до преди 10г.В повечето първенства се е борил за медали.В евротурнирите се е представял достойно и най-важното беше харесван отбор от повечето българи извън Пловдив справка-Херо.Мисля,че примери С Берое са неуместни.И никой не търси съжаление и то точно при вас.Един път погубихте Марица и един път се опитахте нас през 1998-1999г.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 06 яну 2009 16:55

hools_1912
Рам ти неможеш да разбереш болката на жълто-черните фенове,защото БПФК десетилетия е бил фактор БГ футбола ни.БПФК никога не е изпадал в б група до преди 10г.В повечето първенства се е борил за медали.В евротурнирите се е представял достойно и най-важното беше харесван отбор от повечето българи извън Пловдив справка-Херо.Мисля,че примери С Берое са неуместни.И никой не търси съжаление и то точно при вас.Един път погубихте Марица и един път се опитахте нас през 1998-1999г.

Ти май забравяш, че аз съм привърженик на Локомотив Пловдив... Отбор, който не е бил от любимците на онези, които 45 години определяха съдбите на всяко едно нещо в държавата ни и тези, които ви направиха фактор в продължение на десетилетия... така че аз болката да си "аутсайдер" я познавам много добре...

Мога да ти кажа, че Ботев е изпадал и преди това в "Б" група... Погледни си историята добре!!!
Колкото до това кой-кого е погубвал в исторически план виж кой затрива големия "Спартак" Пд... А това, за което ти говориш е нещо съвсем друго... то се нарича СЪПЕРНИЧЕСТВО... А СЪПЕРНИЧЕСТВОТО МОЖЕ САМО ДА ГРАДИ, А НЕ ДА ПОГУБВА!!!
Изображение

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 06 яну 2009 16:57

Вместо да се дяфкате, вземете си стегнете шефчетата, че е срамота такива отбори да изпадат. Пловдив заслужава повече от разгонена кранта и селски тарикaт.
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Върни се в “Локо Пловдив”