имам 3 въпроса:
1. От кога ще се продават билети за Световното /дето имаме 6 домакински мача/ и за всички мачове ли ще се продават от едно и също време или ще пуснат билетите постепенно
2. Нали тези 6 мача ще се играят пак в залата в Двореца на спорта
3. До 1-2 години, когато стане залата в София къде ще се играят мачовете - в София или Варна
Билети и зали
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- FK_Montana
- Контакти:
Билети и зали
ЦСКА Шампион
Re: Билети и зали
говориш за световната лига ли?
Моуриньо:„Аз не съм Ибрахмович. Твърде съм влюбен в Интер, за да мога да бъда наставник на Милан”,
- FK_Montana
- Контакти:
В София ако ги върнат да играят това ще е най-големия абсурд да гледаме 10-15 човека на мачовете.....!
"Хем знам, че с три жени е тъпо, ама кво да ги правя, като били приятелки и движели навсякъде заедно"
palante написа:В София ако ги върнат да играят това ще е най-големия абсурд да гледаме 10-15 човека на мачовете.....!
Човече, ти си луд. Ако националния отбор по волейбол играе в София залата ще се пръска по шевовете на всеки мач. След като направят новата зала не си мисли, че ще продължават да играят във Варна, колкото и велика да е варненската публика. На всеки мач на националния отбор в новата зала в София ще има минимум 10000 души, бъди сигурен, а на по-завързаните мачове и тази зала от 15000 ще се окаже тясна. Не си мисли, че в София хората не се интересуват от спорт и не са зажаднели за спортни прояви на най-високо ниво.
Levski_Sf написа:palante написа:В София ако ги върнат да играят това ще е най-големия абсурд да гледаме 10-15 човека на мачовете.....!
Човече, ти си луд. Ако националния отбор по волейбол играе в София залата ще се пръска по шевовете на всеки мач. След като направят новата зала не си мисли, че ще продължават да играят във Варна, колкото и велика да е варненската публика. На всеки мач на националния отбор в новата зала в София ще има минимум 10000 души, бъди сигурен, а на по-завързаните мачове и тази зала от 15000 ще се окаже тясна. Не си мисли, че в София хората не се интересуват от спорт и не са зажаднели за спортни прояви на най-високо ниво.
Най-вероятно - ще има ротация. т. е. един в София и един във Варна за всяко домакинство

Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- FK_Montana
- Контакти:
Levski_Sf написа:palante написа:В София ако ги върнат да играят това ще е най-големия абсурд да гледаме 10-15 човека на мачовете.....!
Не ми се вярва но да видим само на завързаните мачове ще има хора ,е на скоро световно ли европейско беше по шортрек в София на откривнето делегатите бяха повече от публиката.. това в един нормален град от която и да е държава залата щеше да се пръска по шевовете но не и тук.....
"Хем знам, че с три жени е тъпо, ама кво да ги правя, като били приятелки и движели навсякъде заедно"
Предполам ,че билетите ще са около 50 лева за мач !
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

- FK_Montana
- Контакти:
Messinho написа:Предполам ,че билетите ще са около 50 лева за мач !
каква е тая шега

иначе 50 лв. за 6те мача е друго нещо
ЦСКА Шампион