Диего, Диего вземете, оставете го Дяков, Диего ви трябва!
В краен случай може и Хамшик. Великия вожд нали каза, че големи трансфери е подготвил.
Селекцията на Левски-нови играчи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Танко е точният човек!
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
Щом сте тръгнали хей така да си взимате , то препоръчвам ви да си вземете Неманя Видич ... Страхотен централен защитник , а и умее не по - лошо от онзи некадърник Пелето ли му беше името да изнася топката ... Смешници , нали за да вземете , който и да е трябва пари да се плащат ...

Re: Селекцията на Левски-нови играчи
Хаха, Данчо да не идвал в Левски, щото бил в ЦСКА, бати комплексите. Един интелигентен човек трябва да е над тези неща, особено човек, за който футбола е повече от хореография и пиянски песни.
- edmon_dantes
- Контакти:
Танко Дяков в Левски? Това виц ли е? Пълен дървар е този, дай му само да блъска и рита. Нищо футболно няма, а и не е показал, в това момче. Да си го държат във Варна, за тях си е идеален.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ

sostenere написа:Не мога да повярвам, че има левскар, който иска чорбара прост да дойде на Герена... нима забравихте как ни наричаше "отборчето от Подуене", как викаше "Бий говедата рогати" ... Какви фенове сте тук изобщо ?
И аз това им се чудя.Тоя толкова пъти е говорил против отбора и не може да се забрави толкова лесно.
-
По принцип ... и аз не съм съгласен Данчо Т. и Камбуров да идват в Левски !
И двамата са изговорили достатъчно щуротии и глупости за Левски през годините.
Но, не бих си позволил да ги псувам и плюя по време на мачовете !
Несериозно е да плюеш футболисти от любимият си отбор.
Това обаче ..... не променя факта, че никога няма да ги приема тия двамата ( Тодоров и Камбура ) .... ако ще и общо 20 гола да вкарат за нас !
И двамата са изговорили достатъчно щуротии и глупости за Левски през годините.
Но, не бих си позволил да ги псувам и плюя по време на мачовете !
Несериозно е да плюеш футболисти от любимият си отбор.
Това обаче ..... не променя факта, че никога няма да ги приема тия двамата ( Тодоров и Камбура ) .... ако ще и общо 20 гола да вкарат за нас !
Да допринесат за добрата игра и развитие на Левски ! Те едни от нас никога няма да станат,но и ние никога няма да ги приемем истински ! ЛЕВСКИ НАД ВСИЧКО 

Re: Гара Дембеле в ЛЕВСКИ
celer написа:Levski Daniel написа:Гара Дембеле е подписал с Левски, това е информация от сайта на Бареков. Какво мислите това вярно ли е. Моето мнение е, че ако е вярно е много добре - защото това е един изграден нападател и чудесно ще пасне на схемата на ЛЕВСКИ![]()
Под кое разбираш подписал? ''Гонзо спазарил Гара Дембеле'' това е заглавието което го има във всички медии, а мисля, че много добре Наско Узунов си го каза ''От Локо Пловдив: Левски да забрави за Дембеле и Кики''.
Не мога да разбера как смятате, че Локомотив ще продава добри играчи като целите на отбора са от първо до трето място вчера Зума си го каза в интервюто за Sportabg.com такаче спрете вече със спекулациите, може да вземете само Данчо Тодоров.
http://gong.bg/view_article.php?article_id=137821

-
- Контакти:
Тоя изобщо не го искам в Левски!!! Дано и ръководството да не си прави труда да го взима.
Той ми е най-противния футболист в България!!!
Едно лайно и нищо повече!!!
Той ми е най-противния футболист в България!!!
Едно лайно и нищо повече!!!