http://lokoplovdiv.gong.bg/view_article ... _id=137821
Точно от това се опасявах....отново стария синдром на нов глас...Ако някой блесне малко над останалите (Дембеле) , то веднага поема към родните "грандове". Е не става така, момчета....пак ще си тънем в посредственост по този начин, а и талантите отиван по дяволите ...(пресен пример-Платини от ЧЕРНОМОРЕЦ и погубването му в ЦСКА) . ДАНО СЪМ ЛОШ ПРОРОК!!!
# Коко Динев: Близо сме до сделка с Левски за Данчо и Дембел
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- blue magic
- Контакти:
Re: # Коко Динев: Близо сме до сделка с Левски за Данчо и Дембел
Не е баш така - вие ни изпреварихте за Животното. Дончо Атанасов предпочете Ч.море пред ЛЕВСКИ, а Иво Иванов още се ослушва. Всичко вече е кинти. Няма грандове и неграндове.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
-
- Контакти:
lokofan написа:http://lokoplovdiv.gong.bg/view_article.php?article_id=137821
Точно от това се опасявах....отново стария синдром на нов глас...Ако някой блесне малко над останалите (Дембеле) , то веднага поема към родните "грандове". Е не става така, момчета....пак ще си тънем в посредственост по този начин, а и талантите отиван по дяволите ...(пресен пример-Платини от ЧЕРНОМОРЕЦ и погубването му в ЦСКА) . ДАНО СЪМ ЛОШ ПРОРОК!!!
Червен съм откакто се помня и мисля,че Дембеле наистина е добър.Но Данчо Тъча,боже боже,че ние 8 год.го чакахме да даде оня пас на Делев за гола срещу Динамо.Да им е честит на сините.А за Платини мисля, той сам се провали в ЦСКА, но това си е мое лично мнение,а и честно не го харесвам особенно.Общо взето не го запомнихме с нищо хубаво.Дано да си остане в Бразилия да си търси късмета.
Ryan Giggs77 написа:lokofan написа:http://lokoplovdiv.gong.bg/view_article.php?article_id=137821
Червен съм откакто се помня и мисля,че Дембеле наистина е добър.Но Данчо Тъча,боже боже,че ние 8 год.го чакахме да даде оня пас на Делев за гола срещу Динамо.Да им е честит на сините.А за Платини мисля, той сам се провали в ЦСКА, но това си е мое лично мнение,а и честно не го харесвам особенно.Общо взето не го запомнихме с нищо хубаво.Дано да си остане в Бразилия да си търси късмета.
А гола срещу Фулам не е ли хубав спомен
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]
Щом така скоропостижно ги дават,значи има причина.Данчо се раздаде,спасихме се от изпадане,щом не му се стои-да отива в Левски.Гарра наистина е класа и много различен от всички нападатели в БГ,но явно и дисциплината не му е на ниво.Нека вече Гонзо му плаща сметките по заведенията и да успее да се наложи.Сигурен съм,че ще му вземем класен заместник.Оправянето на стадиона е от първостепенно значение!
[offtopic]http://spodelide.com/images/504380013752858.gif[/offtopic]
- POPCORN
- Контакти:
всичко опира до пари хора!няма пари продават се играчи...Коко Динев не е милиардер да може да прави каквото иска!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Хора Коко и Зума си знаят работата и двамата мислят за доброто на отбора, аз много се зарадвах Зума като каза че гоним от първо до трето място, щом го казва значи има нещо впредвид той не е човек които говори каквото му падне, видяхте каква селекция направи Коко на пожар през зимата сега има повече време такаче си представете каква ще е
а й стадион се прави сега пари трябват. М/у според мен тея пари които взима Гарата в Локото са му много, все пак Даксон примерно взима 6 000 евро а той 10 000 не, че е по слаб де ама....

Ако Гарата си тръгне за по-малко от 400 хилки е глупост.
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

Той за толкова тръгва. Общата сума е 300к евро. 200 за Гарата и 100 за Данчо.
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Жалко.И двамата можеха да ни свършат още много работа.Друг е въпросът,как ще бъдат посрещнати от синята публика
Данчо не е от "най-обичаните" на Герена,а на Гара едва ли някой ще му търпи номерата и определено мисля,че му е още рано за трансфер,особено в Левски.

Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg