Селекцията на Левски-нови играчи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Танко е точният човек!
Ебати боратиното е тоя, по-добре да сложим 1 борче за централен защитник.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
Ако искате можете да отворите теми за Жоро Илиев, Миро Манолов, Сашко Александров и Илко Пиргов...напълни безсмислено.
-
Самоходна тояга!
Що Жоро Илиев по-добър ли е от Тасевски? Или Пиргов от Петков? Или Александров от Минев? Айде Манолов със сигурност е по-добър от Антонов ама то това не е трудно 

Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
стига бе човек тва сериозно ли го говориш.Чуй ме братле центр.защитник,който не умее да изнася топката просто не ми го хвали,за БГ такива честно не се сещам-виж просто играта на Пелето ми той не трепва когато отиграва топката-физиката братле си отиде.
LEVSKI_FOREVER
Пиргов прави не повече грешки от Петков на неговата възраст, а Дарко (любимият ми от Левски) никога няма да стане за синия клуб това което е Жоро за Тича
Иначе Танко Дяков е един от най-сърцатите в отбора ни, много го харесвам. Ангелов е луд

ЧЕРНО МОРЕ !!!
Имаме си Генев и Милиев ,защо ни е трети подобен играч ????
santiliana написа:Не знам според Вас, но за мен най- точният човек в защитата и дефанза на Левски, се казва ТАНКО ДЯКОВ.
Само ЛЕВСКИ!
Дано не те иненадвам много, но ...защита и дефанС...е едно и също!
Иначе, Танко е някава местна звезда и ще му сложат е*ати цената, а и в интерес на истината не знам какви точно футболни качества видя в него. Айде стига вече с това "голям биткаджия", защото футбол не се играе само "на мускули".
По съм склонен да гледам момчета от школата. За съжаление Гонзо разкара Цачев, а май Табаков, Балджийски и Киров са на дузпата.
ЕМИЛ написа:Имаме си Генев и Милиев ,защо ни е трети подобен играч ????
кккккккои си имаме?! стига бе човек тва са наи големите проблеми на Левски ..защитата
Gesha1986 написа:ЕМИЛ написа:Имаме си Генев и Милиев ,защо ни е трети подобен играч ????
кккккккои си имаме?! стига бе човек тва са наи големите проблеми на Левски ..защитата
Точно това казвам и аз.Според мен Танко няма да вдигне класата в защитата.............