Да Коща!??!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Да Коща!??!
Абе тоя не ми ли платиха ??
Re: Да Коща!??!
Като не иска да играе да се маха!
Таман Чипев ще се наложи. Да им е честит на Левски, то това и беше целта на идтегленото заседание от 16-ти на 6-ти за да може да тръгне с групата на Левски утре...
Таман Чипев ще се наложи. Да им е честит на Левски, то това и беше целта на идтегленото заседание от 16-ти на 6-ти за да може да тръгне с групата на Левски утре...
ai...oshte edin grip se otarva ot chervenata pomiq
Поредният/и да се надяваме последният/ удар, който тандемът Томоff - Баткоff нанесе на ЦСКА!
- стичо
- Контакти:
TheClub написа:Абе тоя не ми ли платиха ??
провери си правописа .

Мн жалко наистина.За мен лично един от наи-добрите футболисти в България за изминалия полу-сезон.Ето такива чужденци трябва да се привличат а не някви на килограм дето за пръв път барат топка.
Последна промяна от Red Army на 06 яну 2009 11:39, променено общо 1 път.
- стичо
- Контакти:
omax написа:Като не иска да играе да се маха!
има ли поне един от вас който да си напише името,без да го обърка?

Тоя Томов успя да съсипе всичко до което се докосна. Не мога да повярвам, че не му платиха на тоя при положение, че показа страхотни качества. Мамка му как ме е яд просто не мога да повярвам. Да им е честит на Левски, наистина добър играч е.
стичо написа:omax написа:Като не иска да играе да се маха!
има ли поне един от вас който да си напише името,без да го обърка?![]()
![]()
![]()
![]()
Алооо, Главният редактор!!!
Що не поспреш мъничко, или ти си от безгрешните, на които не може да им се случи при писане да натиснат съседен до правлния бутон?
Къв го раздаваш?
Що ли изобщо си губя времето с комплексиран тип, търсещ пропуск или грешка в другите?
Любопитен съм да ти видя контролните по Български и Литература.....
В тази връзка, я ходи да си напишеш домашното по "Околен свят".......
- POPCORN
- Контакти:
Значи такива путки аз в ЦСКА не искам, ако ще да са като Пеле.Тоя циганин нямаше къде да играе, добре че го взехме ние да играе, а сега се прави на интересен.Айде да се маха от ЦСКА, въобще не ме ебе къде ще играе.От такива анонимници ми е писнало на оная работа.Да си пускат младежите и това.Кой не иска да играе за ЦСКА да се маха.Е и Данчо като гледма въобще не му се седи и той ходи там у некои руски измислен отбор и така.Въобще не ми е жал че сме го изпуснали тоя лайнар.Жалко, че на него място не пускаха младите момчета, да се обиграват.За пореден път се доказа, че чужденец незнае какво е това ЦСКА.
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,