Подписка за Ботев !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Re: Подписка за Ботев !

Мнениеот nik_bg1 » 28 май 2010 16:56

hetfield написа:Имам хора в Амстердам,искат да подкрепят подписката и ми позволяват да се подпиша вместо тях.Ако тук чете някой компетентен да каже възможно ли е

Предполагам ако им пишеш ЕГН за проверка,няма да има проблеми.Лично мнение,в смисъл,не съм компетентен... :oops:

theprideofplovdiv
Контакти:

Мнениеот theprideofplovdiv » 28 май 2010 17:02

Защо насочвате вниманието си към това дали Ботев ще играе в "Б" група и към моите футболни пристрастия,а не към НАЧИНА,по който се събират тези подписи?Аз нямам нищо против Ботев.Аз съм против манипулирането на гласовете на хората,а на човека,който ме пита защо не съм казал да ме махнат ще му отговоря.Името ми беше нанесено от мой познат,а на друг приятел също беше нанесено името без неговото жеалние,но той реши да не се занимава.В крайна сметка отговорете ми кратко и ясно на няколко въпроса,моля ви съвсем човешки и приятелски!
1.Нормално ли е да се подписваш под името на друг човек и то не само на един,ами на минимум 5-6 човека,които не присъстват,но им знаеш имената???И честно ли е според вас това?
2.Бихте радвали искрено ако по този начин успеете да съберете подписите?Защото аз не се съмнявам в това,че Ботев има достатъчно привърженици и може по честен начин да си осигури 10 хиляди подписа.
3.Защо когато някой във вашия форум каже нещо против вашия отбор или интерес рядко отговоряти с аргументи,а по-често с обиди?

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 28 май 2010 17:07

theprideofplovdiv написа:Защо насочвате вниманието си към това дали Ботев ще играе в "Б" група и към моите футболни пристрастия,а не към НАЧИНА,по който се събират тези подписи?Аз нямам нищо против Ботев.Аз съм против манипулирането на гласовете на хората,а на човека,който ме пита защо не съм казал да ме махнат ще му отговоря.Името ми беше нанесено от мой познат,а на друг приятел също беше нанесено името без неговото жеалние,но той реши да не се занимава.В крайна сметка отговорете ми кратко и ясно на няколко въпроса,моля ви съвсем човешки и приятелски!
1.Нормално ли е да се подписваш под името на друг човек и то не само на един,ами на минимум 5-6 човека,които не присъстват,но им знаеш имената???И честно ли е според вас това?
2.Бихте радвали искрено ако по този начин успеете да съберете подписите?Защото аз не се съмнявам в това,че Ботев има достатъчно привърженици и може по честен начин да си осигури 10 хиляди подписа.
3.Защо когато някой във вашия форум каже нещо против вашия отбор или интерес рядко отговоряти с аргументи,а по-често с обиди?

Не виждам смисъл на превъзбудата ти.Не е ли по-добре за теб и за феновете ви да има пловдивско дерби възможно най-скоро?Ако не,приятни "дерби" мачове с Калиакра,Видима,Академик и тн... :lol:
Изображение
Изображение

theprideofplovdiv
Контакти:

Мнениеот theprideofplovdiv » 28 май 2010 17:08

Alternative написа:
theprideofplovdiv написа:Защо насочвате вниманието си към това дали Ботев ще играе в "Б" група и към моите футболни пристрастия,а не към НАЧИНА,по който се събират тези подписи?Аз нямам нищо против Ботев.Аз съм против манипулирането на гласовете на хората,а на човека,който ме пита защо не съм казал да ме махнат ще му отговоря.Името ми беше нанесено от мой познат,а на друг приятел също беше нанесено името без неговото жеалние,но той реши да не се занимава.В крайна сметка отговорете ми кратко и ясно на няколко въпроса,моля ви съвсем човешки и приятелски!

Не виждам смисъл на превъзбудата ти.Не е ли по-добре за теб и за феновете ви да има пловдивско дерби възможно най-скоро?Ако не,приятни "дерби" мачове с Калиакра,Видима,Академик и тн... :lol:

Аз МИЛЕЯ за дербито и за пловдивския футбол,но ви казвам всичките тези неща,за да се самосезирате!Аз лично мисля,че на голям клуб като Ботев не му прилягат такива дребни мошенгии!

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 28 май 2010 17:15

Ок де хвани твоя познат и му тегли ена ***** майна.И без това лично на мен ми е все тая от къде ще почнем.100 годишнина ще има,а къде ще я посрещнем не е най-важното.Ама Академик сф в А група Ботев из селата с ръка на сърцето кажи нормално ли е?

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 28 май 2010 17:18

theprideofplovdiv написа:Аз МИЛЕЯ за дербито и за пловдивския футбол,но ви казвам всичките тези неща,за да се самосезирате!Аз лично мисля,че на голям клуб като Ботев не му прилягат такива дребни мошенгии!

Единствената ни цел е да сме възможно най-високо от реалното положение което е в момента.Как ще се случи и по какъв начин,за нас не е важно.Искаме Ботев да започне от Б група,и на 100-годишнината да се завърнем в А група.Това е.
Изображение
Изображение

theprideofplovdiv
Контакти:

Мнениеот theprideofplovdiv » 28 май 2010 17:21

hetfield написа:Ок де хвани твоя познат и му тегли ена ***** майна.И без това лично на мен ми е все тая от къде ще почнем.100 годишнина ще има,а къде ще я посрещнем не е най-важното.Ама Академик сф в А група Ботев из селата с ръка на сърцето кажи нормално ли е?

Аз искам Ботев в "А" група,но това не е повод да бъдат позволявани всякакви своеволия.Освен аз не съм никой,за да кажа Ботев ще е в "А" или "Б",аз съм просто човек,който иска честни събирания на подписи.И моля ви,не сменяйте темата с това как сме си спечелили титлата и тем подобни,защото това,което го казвам ви засяга пряко.

Alternative,начина по който евентуално ще се завърнете в "А' група трябва да те интересува,най-малкото,защото не ръководни фактори,а вие самите(феновете) ще сте съучастници в това нечестно действие :)

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 28 май 2010 17:26

Ако успеем да съберем над 10 000 подписа, има голяма вероятност БФС да допусне отбора да участва директно в "Б" група!
Та примерно ако надхвърлим 10 000 какво значение ще имат няколко стотин като теб?Казаха ти сигнала е приет и ако искаш да те няма няма да те има.На твоя познат не му се занимавало....А ти как разбра,че си в списъците?И защо не даваш данни да се коригират нещата и да няма злоупотреби?

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 28 май 2010 17:28

@theprideofplovdiv: Никой не е застрахован от злоупотреби. Бъди сигурен, че това са единични случаи, които не са на почит сред привържениците на Ботев! Аз лично нося разписани формуляри от 70 човека и ти гарантирам, че нито един подпис не е подправен или събран насила. Това, че някой 14 годишен твой съученик си е позволил да мами, е проблем на възраста и не трябва да го съдиш прекалено жестоко. Всеки е вършил глупости като малък ...

theprideofplovdiv
Контакти:

Мнениеот theprideofplovdiv » 28 май 2010 17:34

Казах ви,всичко това ви казвам,за да се самосезирате.В интерес на истина трябва да сте благодарни за сигнала и да призовете вашите фенове да не правят такива неща,защото така засрамват името на клуба.Само си представете ако някой направи клип как се пишат какви ли не имена в списъците и го даде на "Господари на ефира".Аз лично мисля,че това ще бъде много срамно.Аз повече няма да коментирам.Пожелавам ви успех в начинанията ви ;)

Върни се в “Ботев”