Подписка за Ботев !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Re: Подписка за Ботев !

Мнениеот nik_bg1 » 28 май 2010 14:56

theprideofplovdiv написа:Може и да съм най-големия фен на Ботев,но аз ИМАМ ПРАВОТО ДА ИЗБИРАМ!Как може в държава,в която спокойно можеш да гласуваш за избиране на политическа сила,която да управлява страната,някаква си смешна подписка да бъде манипулирана така брутално!Аз не искам да се занимавам,но се надявам някой да направи скрита камера и да пусне видеото в Господари на ефира!!!

П.П. Най-жалкото е,че аз лично не се съмнявам,че тези 10 хиляди подписа могат да се съберат и от феновете на Ботев без проблем.Нека всичко бъде честно!Иначе аз лично не виждам светлото бъдеще на отбора ви ако всички основатели са такива!

Малоумник ли си? Кво си? Вече ти се каза,а аз ще ти повторя.Кажи си името и ще те гътнем от списъка.Стига си спамил темата...

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 28 май 2010 15:19

theprideofplovdiv написа:Може и да съм най-големия фен на Ботев,но аз ИМАМ ПРАВОТО ДА ИЗБИРАМ!Как може в държава,в която спокойно можеш да гласуваш за избиране на политическа сила,която да управлява страната,някаква си смешна подписка да бъде манипулирана така брутално!Аз не искам да се занимавам,но се надявам някой да направи скрита камера и да пусне видеото в Господари на ефира!!!

П.П. Най-жалкото е,че аз лично не се съмнявам,че тези 10 хиляди подписа могат да се съберат и от феновете на Ботев без проблем.Нека всичко бъде честно!Иначе аз лично не виждам светлото бъдеще на отбора ви ако всички основатели са такива!

Първо да те питам, като си си видял името в подписката, защот не си казал на момента да бъдеш махнат.
Второ. Недопускаш ли че може случайно да има някой друг с твоето име.
Трето. Ако всички данни отговорят на твоето име, то не си ли ти този който си ги дал тези данни?

Мен ме съмнява че, избощо си си измислил тази глупсот и това си чиста провокация в момента от твоя страна. Казаха ти по горе. Кажи си името и ще бъдеш изкаран от списъците. В портивен случай доказваш че в момента просто си балалайкаш и сътворяваш измислен проблем!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
BrigadaTrakia
Контакти:

Re: ПОДПИСКА ЗА БОТЕВ !

Мнениеот BrigadaTrakia » 28 май 2010 15:22

rump_shaker написа:Имаш право да. Но си мисля че не подписката ще реши казуса, а желанието на БФС :)

Така е ;)

Потребителски аватар
BrigadaTrakia
Контакти:

Мнениеот BrigadaTrakia » 28 май 2010 15:24

sir George написа:
BrigadaTrakia написа:
santiliana написа:Въпреки, че съм заклет Левскар, не ми е безразлична съдбата на велик клуб като Ботев Пд. И ще се радвам, ако час по- скоро "канарите" се завърнат в А група, защото тяхното място освен, че е там, е и в борбата за челните места. Та искам да попитам може ли да участва със своя глас и един Левскар, в подкрепа на "жълто- черната" идея тук?
Искам силни Левски, Ботев, ЦСКА и т.н. за да се вдига нивото на БГ футбола ни. Никой няма сметка от плюване по този или онзи клуб и неговото "затриване"...

Ще сме ти благодарни-аз съм на 11 и не мога да пратя :roll:

Само да ти кажа моето момче,че в листовката няма ЕГНта или години!Мисля че,щом си фен,нищо не ти пречи да се подпишеш и естествено да посъбереш някой друг подпис от близки,съученици и приятели!

Да,но пак трябва да си сваля Adobe Reader :mrgreen:

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 28 май 2010 15:25

Аз имам 40 подписа вече и понеже работя в магазин ми изпращат и други,които не ползват нет и са чули.

Потребителски аватар
BrigadaTrakia
Контакти:

Мнениеот BrigadaTrakia » 28 май 2010 15:26

Dust написа:
Jeff Ament написа:
Tommi написа:Не се обиждайте, но ми се струва, че и вие не знаете какво искате :) Понякога не искате сегашният Ботев да се свързва с Христоловия Ботев, а понякога твърдите, че отборът не е нов, а е този, който има лиценз. Първоначално правите подписка, за да започнете от Б група, а след това просто искате да покажете своята любов и не знам още какво. И недейте да се сравнявате с Берое, защото беройци изпаднаха, а вие бяхте извадени от А група.

Едно уточнение:Никой не иска истинския Ботев да се свързва с Ад-то на митьо.В грешка си. ;)

Кофти, че истинския Ботев в момента е точно в неговите ръце :|

Отдавна Ботев няма нищо общо с Ад-то на селяка :evil:

Потребителски аватар
optimista
Контакти:

Мнениеот optimista » 28 май 2010 15:27

буфера лъже, тоя само се заяжда във всички форуми не му обръщайте внимание, аз не мога да разбера кво го интересува тях кво правим ние, то в чуждото канче най лесно се гледа и акъл се дава, плюс това ти казаха че няма значение на кой отбор си привърженик, защото аз имам приатели локомотивци(не буфери като теб) които са готови да дадат пари само и само БОТЕВ ПЛОВДИВ да го има, така изчезвай от темата мишок

batbore
Контакти:

Мнениеот batbore » 28 май 2010 16:14

Никой локомотивец няма смелостта и честноста да отговори на въпроса ми:

В коя група искате да играе Ботев Пловдив от следващия сезон?

Само се заяждате - хлапешка работа :roll:

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 28 май 2010 16:24

Защо изобщо влизате в полемика с тях.Оставете го да си каже мнението и като не им се отговори до там ще са.И по тяхните форуми има наши влизащи да ги провокират.Те са най-безинтересните хора,поне за мен

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 28 май 2010 16:36

Имам хора в Амстердам,искат да подкрепят подписката и ми позволяват да се подпиша вместо тях.Ако тук чете някой компетентен да каже възможно ли е

Върни се в “Ботев”