Подписка за Ботев !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bai Momchil
Контакти:

Re: Подписка за Ботев !

Мнениеот bai Momchil » 28 май 2010 10:40

Батьовци,

аре ся кажете тая подписка като е сваля, намеря тука 10-20 човека да я разпишат, после на кого да е дам (в София съм и нямам път към Пловдив, тази седмица)? Някой от софийският фенклуб например или нещо друго?

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 28 май 2010 10:46

bai Momchil написа:Батьовци,

аре ся кажете тая подписка като е сваля, намеря тука 10-20 човека да я разпишат, после на кого да е дам (в София съм и нямам път към Пловдив, тази седмица)? Някой от софийският фенклуб например или нещо друго?

Ами предполагам Ангел ти е познат,той има май координати на Марин и така и така в понеделник ще са в БФС можеш лично да я дадеш

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 28 май 2010 11:38

hetfield написа:""Предполагам има някакви индикации от БФС за да се пуска тази подписка.Тази тема наистина не е нужна тук,защото каквото правим го правим за нас ""

Няма смисъл да им обясняваш на тези умници.
А за подписката,ако се пише да бъде в "независимия",а тук да се заключи...
Все пак модовете знаят по-добре,а имат и повече информация от нас.
Мое мнение.

Потребителски аватар
botevist1912
Контакти:

Мнениеот botevist1912 » 28 май 2010 12:06

bai Momchil написа:Батьовци,

Аз ще патувам днес за Пловдив. Трагвам в 5:30 от колелото на 4-ти километър.
Ако искаш може да се срешнем на спирката на окръжна болница посока Пловдив. Аз вече събрах 20-тина подписа от моята работа и ще ходя в неделя да ги предам.

Потребителски аватар
daimio
Контакти:

Мнениеот daimio » 28 май 2010 12:42

Подписката я има значи подписвайте я :) Да си фен на БОТЕВ е ангажиращо не е ,като да вътриш броеници и да чоплиш семки :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: А в независимия трудно се оправя човек(без да искам да обиждам никой)за това е нужно и тук да присъства.

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 28 май 2010 13:00

До неделя трябва да се съберат тези подписки,защото в понеделник ще се носят в Бфс.
Изображение
Изображение

theprideofplovdiv
Контакти:

Мнениеот theprideofplovdiv » 28 май 2010 13:43

Искам да съобщя за ужасна злоупотреба с подписите!Днес моето име както и името на един приятел бяха записани и подписани,а ние сме от Локо!Освен това всеки,който се сещаше за някакво име на приятел/баща/леля/вуйчо го пишеше и се подписваше!!!!

Потребителски аватар
botevist1912
Контакти:

Мнениеот botevist1912 » 28 май 2010 13:54

Оплачи се на Зеки и на Ахмед Доган. Нас не ни занимавай.

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 28 май 2010 14:00

theprideofplovdiv написа:Искам да съобщя за ужасна злоупотреба с подписите!Днес моето име както и името на един приятел бяха записани и подписани,а ние сме от Локо!Освен това всеки,който се сещаше за някакво име на приятел/баща/леля/вуйчо го пишеше и се подписваше!!!!

А как е твоето име? Ако списъците са предадени, до 30 мин. ще те извадим от подписката.
Съгласи се обаче, че всеки спокойно може да каже, че неговото име е било вписано в списъка, без това да отговаря на истината!
Това, че си от "Локо" (тоест Локомотив Пловдив) от значение ли е? Аз днес събирах подписи от колегите в офиса. Подписаха ми се привърженици на Локомотив, ЦСКА, Левски, Хебар, Чавдар (БС) ... Тук не броим феновете на Ботев, а тези който биха се радвали да "видят" Ботев Пловдив в Б група!

theprideofplovdiv
Контакти:

Мнениеот theprideofplovdiv » 28 май 2010 14:05

Pupper_ написа:
theprideofplovdiv написа:Искам да съобщя за ужасна злоупотреба с подписите!Днес моето име както и името на един приятел бяха записани и подписани,а ние сме от Локо!Освен това всеки,който се сещаше за някакво име на приятел/баща/леля/вуйчо го пишеше и се подписваше!!!!

А как е твоето име? Ако списъците са предадени, до 30 мин. ще те извадим от подписката.
Съгласи се обаче, че всеки спокойно може да каже, че неговото име е било вписано в списъка, без това да отговаря на истината!
Това, че си от "Локо" (тоест Локомотив Пловдив) от значение ли е? Аз днес събирах подписи от колегите в офиса. Подписаха ми се привърженици на Локомотив, ЦСКА, Левски, Хебар, Чавдар (БС) ... Тук не броим феновете на Ботев, а тези който биха се радвали да "видят" Ботев Пловдив в Б група!

Може и да съм най-големия фен на Ботев,но аз ИМАМ ПРАВОТО ДА ИЗБИРАМ!Как може в държава,в която спокойно можеш да гласуваш за избиране на политическа сила,която да управлява страната,някаква си смешна подписка да бъде манипулирана така брутално!Аз не искам да се занимавам,но се надявам някой да направи скрита камера и да пусне видеото в Господари на ефира!!!

П.П. Най-жалкото е,че аз лично не се съмнявам,че тези 10 хиляди подписа могат да се съберат и от феновете на Ботев без проблем.Нека всичко бъде честно!Иначе аз лично не виждам светлото бъдеще на отбора ви ако всички основатели са такива!

Върни се в “Ботев”