Батьовци,
аре ся кажете тая подписка като е сваля, намеря тука 10-20 човека да я разпишат, после на кого да е дам (в София съм и нямам път към Пловдив, тази седмица)? Някой от софийският фенклуб например или нещо друго?
Подписка за Ботев !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- bai Momchil
- Контакти:
Re: Подписка за Ботев !
bai Momchil написа:Батьовци,
аре ся кажете тая подписка като е сваля, намеря тука 10-20 човека да я разпишат, после на кого да е дам (в София съм и нямам път към Пловдив, тази седмица)? Някой от софийският фенклуб например или нещо друго?
Ами предполагам Ангел ти е познат,той има май координати на Марин и така и така в понеделник ще са в БФС можеш лично да я дадеш
- nik_bg1
- Контакти:
hetfield написа:""Предполагам има някакви индикации от БФС за да се пуска тази подписка.Тази тема наистина не е нужна тук,защото каквото правим го правим за нас ""
Няма смисъл да им обясняваш на тези умници.
А за подписката,ако се пише да бъде в "независимия",а тук да се заключи...
Все пак модовете знаят по-добре,а имат и повече информация от нас.
Мое мнение.
- botevist1912
- Контакти:
bai Momchil написа:Батьовци,
Аз ще патувам днес за Пловдив. Трагвам в 5:30 от колелото на 4-ти километър.
Ако искаш може да се срешнем на спирката на окръжна болница посока Пловдив. Аз вече събрах 20-тина подписа от моята работа и ще ходя в неделя да ги предам.
Подписката я има значи подписвайте я
Да си фен на БОТЕВ е ангажиращо не е ,като да вътриш броеници и да чоплиш семки
А в независимия трудно се оправя човек(без да искам да обиждам никой)за това е нужно и тук да присъства.

- Alternative
- Контакти:
До неделя трябва да се съберат тези подписки,защото в понеделник ще се носят в Бфс.

-
- Контакти:
Искам да съобщя за ужасна злоупотреба с подписите!Днес моето име както и името на един приятел бяха записани и подписани,а ние сме от Локо!Освен това всеки,който се сещаше за някакво име на приятел/баща/леля/вуйчо го пишеше и се подписваше!!!!
- botevist1912
- Контакти:
Оплачи се на Зеки и на Ахмед Доган. Нас не ни занимавай.
theprideofplovdiv написа:Искам да съобщя за ужасна злоупотреба с подписите!Днес моето име както и името на един приятел бяха записани и подписани,а ние сме от Локо!Освен това всеки,който се сещаше за някакво име на приятел/баща/леля/вуйчо го пишеше и се подписваше!!!!
А как е твоето име? Ако списъците са предадени, до 30 мин. ще те извадим от подписката.
Съгласи се обаче, че всеки спокойно може да каже, че неговото име е било вписано в списъка, без това да отговаря на истината!
Това, че си от "Локо" (тоест Локомотив Пловдив) от значение ли е? Аз днес събирах подписи от колегите в офиса. Подписаха ми се привърженици на Локомотив, ЦСКА, Левски, Хебар, Чавдар (БС) ... Тук не броим феновете на Ботев, а тези който биха се радвали да "видят" Ботев Пловдив в Б група!
-
- Контакти:
Pupper_ написа:theprideofplovdiv написа:Искам да съобщя за ужасна злоупотреба с подписите!Днес моето име както и името на един приятел бяха записани и подписани,а ние сме от Локо!Освен това всеки,който се сещаше за някакво име на приятел/баща/леля/вуйчо го пишеше и се подписваше!!!!
А как е твоето име? Ако списъците са предадени, до 30 мин. ще те извадим от подписката.
Съгласи се обаче, че всеки спокойно може да каже, че неговото име е било вписано в списъка, без това да отговаря на истината!
Това, че си от "Локо" (тоест Локомотив Пловдив) от значение ли е? Аз днес събирах подписи от колегите в офиса. Подписаха ми се привърженици на Локомотив, ЦСКА, Левски, Хебар, Чавдар (БС) ... Тук не броим феновете на Ботев, а тези който биха се радвали да "видят" Ботев Пловдив в Б група!
Може и да съм най-големия фен на Ботев,но аз ИМАМ ПРАВОТО ДА ИЗБИРАМ!Как може в държава,в която спокойно можеш да гласуваш за избиране на политическа сила,която да управлява страната,някаква си смешна подписка да бъде манипулирана така брутално!Аз не искам да се занимавам,но се надявам някой да направи скрита камера и да пусне видеото в Господари на ефира!!!
П.П. Най-жалкото е,че аз лично не се съмнявам,че тези 10 хиляди подписа могат да се съберат и от феновете на Ботев без проблем.Нека всичко бъде честно!Иначе аз лично не виждам светлото бъдеще на отбора ви ако всички основатели са такива!