Подписка за Ботев !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Jeff Ament
Контакти:

Re: ПОДПИСКА ЗА БОТЕВ !

Мнениеот Jeff Ament » 27 май 2010 22:14

Tommi написа:
Jeff Ament написа:
Е,как ще е изваден след като имаме 1 точка в класирането!Отнети са точки поради посочените от теб-недостатъчен брой картотекирани футболисти.

В грешка си ;) 6 точки са отнети заради стари задължения към Рилски спортист.

Да,грешката е моя,за което се извинявам.
12 март 1912 г.

Изображение

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Re: Подписка за Ботев !

Мнениеот Yellow major » 27 май 2010 22:24

Ами Ботев наследява,задълженията на Ботев на Нинов с 600000 лв задължения, но поради 10 годишна давност стават неизискуеми. Така че ние приемаме пасивите на Ботев на Нинов и като такива ни се опрощават поради изтекла давност.
Повярвай ми единствения проблем е лиценза, който е отнет от твоето любимо "мите ".
Дали ще ни го дадат е въпрос на " point of wiew". Ще видим скоро , но дотогава натиск с подписки и т.н. ,защото както казах по-рано гражданското общество е живо и нищо не принадлежи на "селския бек"!

1912BOTEV
Контакти:

Мнениеот 1912BOTEV » 27 май 2010 22:25

Не разбирам защо трябваше да се споменава за тази подписка?! Който е ботевист, ще го намерим и ще се подпише, всички го знаем това. Само че, вижте негативните реакции спрямо Ботев. На мен лично ми писна да ги чета и как всеки път ми обясняват разни комплексари че това било нов отбор и какво било справедливо и какво не и т.н. и т.н. Аз пък мога да им кажа, че 80% от съдиските отсъждания са несправедливи и то все в полза на едни и същи отбори, но какво от това?! Така че, нека ние да си вършим работата и когато не се изисква голямо разгласяване да не го правим. Да, на всички ни вече нервите се на ръба, но нима предходните 11 години бяхме много добре?! Със сигурност повече вярвам на Бакалов, отколкото на христолов. Пък ако ще и без пари да започнем! Ботев ще бъде!!! Защото има БОТЕВИСТИ!!!
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев

loko2004
Контакти:

Мнениеот loko2004 » 27 май 2010 22:32

Yellow major написа:Ами Ботев наследява,задълженията на Ботев на Нинов с 600000 лв задължения, но поради 10 годишна давност стават неизискуеми. Така че ние приемаме пасивите на Ботев на Нинов и като такива ни се опрощават поради изтекла давност.
Повярвай ми единствения проблем е лиценза, който е отнет от твоето любимо "мите ".
Дали ще ни го дадат е въпрос на " point of wiew". Ще видим скоро , но дотогава натиск с подписки и т.н. ,защото както казах по-рано гражданското общество е живо и нищо не принадлежи на "селския бек"!

;)

и къде сте били 10 г :?: и защо сдружението в момента/ако изобщо и това е факт/ е само временен член/какъвто статут имат нови дружества до конгрес на БФС/ на БФС :?:
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!

Потребителски аватар
жълт ламтурник

Мнениеот жълт ламтурник » 27 май 2010 22:35

Yellow major написа:Ами Ботев наследява,задълженията на Ботев на Нинов с 600000 лв задължения, но поради 10 годишна давност стават неизискуеми. Така че ние приемаме пасивите на Ботев на Нинов и като такива ни се опрощават поради изтекла давност.

Извинявай, но кой отбор е играл под името Ботев през тези години? :shock: Давността е 15 години, на три пъти по 5 години, ако се поднови искът :oops: :oops:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 27 май 2010 22:41

1912BOTEV написа:Не разбирам защо трябваше да се споменава за тази подписка?!

Това изречение означава ли, че признаваш, че не е напълно справедливо да се прави такава подписка? Успех в борбата за завръщане в А група.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 27 май 2010 22:42

Много сте отворени приятели,но можете ли да ми отговорите ,как се вляхте и кой в кого преди 9 години и как трянва да ви наричаме сега? За разлика от вас ние не сме си сменили идентичността си все още. И давността е 10 години за изискването на стари задължения. Рабирам те ,че би искал да сме в А окръжна, но ще видим...

1912BOTEV
Контакти:

Мнениеот 1912BOTEV » 27 май 2010 22:46

Tommi написа:
1912BOTEV написа:Не разбирам защо трябваше да се споменава за тази подписка?!

Това изречение означава ли, че признаваш, че не е напълно справедливо да се прави такава подписка? Успех в борбата за завръщане в А група.

Не! Това означава, че ми е писнало от комплексари като теб! Големи борецо за справедливост, сигурно и на 5 мача не си присъствал на живо, но се правиш на много отворен! А, като ти гледам профила, май си приятел с Путко Мафани?! Прати му много поздрави от Ботев!
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев

TNT
Контакти:

Мнениеот TNT » 27 май 2010 22:50

И ся ко излиза?Истинския Ботев бил този на Нинов?И последните 11 г. вие сте подкрепяли АДто на Митито? :shock: :o :lol: Ебаси парадокса,ебаси и ужаса. :oops: :oops: :oops: Като ви гледам сте тотално объркани.....ама то цяла България е такава,така,че споко.
когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 27 май 2010 22:52

TNT написа:И ся ко излиза?Истинския Ботев бил този на Нинов?И последните 11 г. вие сте подкрепяли АДто на Митито? :shock: :o :lol: Ебаси парадокса,ебаси и ужаса. :oops: :oops: :oops: Като ви гледам сте тотално объркани.....ама то цяла България е такава,така,че споко.

Ти не си ли объркан ??? Локо ли си Велбъжд ли си??? Ние поне сме си Ботев!

Върни се в “Ботев”