Браво на всички които искат да тренират!Няма значение на колко години сте важно е желанието за спортуване. По добре спорт от колкото по кръчмите. За съжаление аз поех по другия път
Искам само да кажа един пример за това че с желание всичко се постига:
Които са от София сигурно знаят Ванката който продава картофи на околовръстното(на Бистришко шосе). Имах честта да се запозная с човек макар и да симпатизирам на ЦСКА. Този човек живее с единствената цел да се развива. Неговия спорт е жунглирането с топка и в това е може би най-добрия в България(без да преувеличавам). ЗА единственото нещо което съжелява е че е почнал да тренира мнопго късно за да може да стане още по добър. Лично съм бил свидетел как не сваля топката от главата си 50 мин. и през това време изминава около 800м. Днес когато ходих при него да си купя картофи и да поприказваме малко той сподели че сега се учи да жунглира и с рамена. Забравих да спомена че е набор 71, но все пак иска да се учи и найважното има огромно желание да го постигне. Наистина изпитвам невероятно уважение към тоя човек и му завиждам за желанието и хъса който притежава. Той е уникалния пример че възрастта не е от значение когато човек жела да се развие в някаква насока.
Успех на всички които се захващат със спорт.
П.С. Не съм най-добрия разказвач и съм на няколко бири и ми се накъсва мисълта ама важна е идеята

надявам се да ме разберете