Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Casper
Модератор
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот Casper » 26 май 2010 17:14

stenly написа:
Casper написа:Чудя се , какво прави това мнение най-отдолу в раздела за правилата : lokopld/viewtopic.php?f=1&t=9677 ? Видях ,че SkArY_9 я е заключил, и може би знае нещо по въпроса. Не , че е някакъв проблем да се изтрие, но ми е чудно, защо там някой ще си задава въпросите.

Хм, много странно... с това момче имах малко проблеми докато го откажа от подписа му. Явно сега е успял и да попита, при това при правилата.

Да, видях някъде,че търсеше обяснение за предишна регистрация, но ми е чудно как е влязъл в правилата след като са заключени. И, ако е с помоща на някой модератор, защо трябва да е там, след като си има тема за въпроси и сигнали.
Добрите решения идват с опита, а голяма част от опита идва с лоши решения!

Потребителски аватар
Casper
Модератор
Контакти:

Мнениеот Casper » 26 май 2010 22:11

Стенли, тоя пич яко те е захапал cska/viewtopic.php?f=0&t=4880&p=1053803#p1053803 Ще се занимаваш ли с него или да го почваме ние?

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 27 май 2010 00:28

И аз достя се очудих, след като видях мнение, защото знам, че темата си е заключена, но явно някой я е отключил.
Темата я заключих, но забравих да изтрия мнението, ако може някой да го изтрие.

Потребителски аватар
Casper
Модератор
Контакти:

Мнениеот Casper » 27 май 2010 01:29

SkArY_9 написа:И аз достя се очудих, след като видях мнение, защото знам, че темата си е заключена, но явно някой я е отключил.
Темата я заключих, но забравих да изтрия мнението, ако може някой да го изтрие.

Изтрито е!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 27 май 2010 21:21

Аз съм си в Благоевград, имам си нет и си наглеждам форума, през времето, което ми остава, от четене на семейно право и граждански процес.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 27 май 2010 21:37

Casper написа:Стенли, тоя пич яко те е захапал cska/viewtopic.php?f=0&t=4880&p=1053803#p1053803 Ще се занимаваш ли с него или да го почваме ние?

Зарежи го тоя сладур, ако прекали и наруши правилата - тогава.
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 27 май 2010 21:43

slavia_forever написа:paceto модератор ли в във форума, или пак няма да го има за дълго време, както и подобни на него колеги? Аз лично погледнах последни действия, видях за последно негови действия от 19-ти и 20-ти май.

Когато му слагах правата, уговорката беше, че през лятото ще влиза рядко!

slavia_forever написа:В същия момент не забелязах да е казал нещо в авторската си тема "Ако някой ще отсъства да обяви тук". За cska_90 и rhaegar изобщо и не споменавам. Единия не си плаща нета, другия намерил компютър, но не влиза. Казвам го с най-добро чувство. Изненадващо за мен е, че форума си е все още активен макар и не толкова, колкото по време на първенството. В неактивните влизам и аз, така че изписаното от мен е и самокритика. Как ще се разберем да действаме през лятото? Видно е например, че в момента синият форум, който е на практика най-проблемен го гледат само глобалните модове.

Няма повод за самокритика или критика. Сега моментът е малко по-спокоен, може да си позволим малко спокойтвие, което ще свърши с началото на Световното първенство.

slavia_forever написа:Проблемът с динамичната защита си стои. Например колегата форевър-Botev fur immer, вече излиза извън рамките на подфоруми Ботев и Локо Пд и вече перманентно желае модераторска помощ :shock: :lol: , че някой докато си заобикаля е отговарял на провокациите му. И само да допълня, че ако някой заобикаля НЕНАКАЗАНО и провокира, като заради него ИЗГАРЯТ МНОГО, провокирани не толкова от подобни индивиди, а от невъзможността ни да се справяме с тях.

Скоро трябва да се реши, какво ще се прави с разделите на изпадналите отбори от "А" група и тези, които вече са там, за да може да се отговаря на възникващи въпроси.

Динамичната защита, казвам ти отсега, едва ли ще може да се поправи, съдейки по начина и по схемата на работа в цялото семейство от сайтове. И друг път съм го споменавала.

Колкото до отборите от А група, Ботев ще остане там, където е и сега, а останалите два изчезват, като на тяхно място идват три нови отбора - Академик, Калиакра и Видима.
Скоро ще има и подфорум за Световното първенство, но като всяко нещо и то ще стане в последния момент - точно преди старта на Мондиала. Той трябва да се появи на мястото на Ванкувър 2010.
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 27 май 2010 22:54

stenly написа:
slavia_forever написа:Проблемът с динамичната защита си стои. Например колегата форевър-Botev fur immer, вече излиза извън рамките на подфоруми Ботев и Локо Пд и вече перманентно желае модераторска помощ :shock: :lol: , че някой докато си заобикаля е отговарял на провокациите му. И само да допълня, че ако някой заобикаля НЕНАКАЗАНО и провокира, като заради него ИЗГАРЯТ МНОГО, провокирани не толкова от подобни индивиди, а от невъзможността ни да се справяме с тях.

Динамичната защита, казвам ти отсега, едва ли ще може да се поправи, съдейки по начина и по схемата на работа в цялото семейство от сайтове. И друг път съм го споменавала.

Коцето те поздравява с една песен на White Snake..."Dont Break My Heart Again"... :lol:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 27 май 2010 23:04

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qEpQYIPdXGU[/youtube]
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 27 май 2010 23:34

slavia_forever написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qEpQYIPdXGU[/youtube]

Само така ! ;)
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Върни се в “Модератори”