Подписка за Ботев !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Yobs1912
Контакти:

Подписка за Ботев !

Мнениеот Yobs1912 » 27 май 2010 18:38

Канари, предстои ни да направим една от важните крачки за да върнем нашия Ботев там където му е мястото!
Тази вечер в http://www.bultras.com ще бъдат качени бланки за събиране на подписи.
Ако успеем да съберем над 10 000 подписа има голяма вероятност БФС да допусне отбора да участва директно в "Б" група!
Дневните посещения на сайта надминават 2 000 души, което означава, че ако всеки от вас разпечата бланката и събере поне по 10 приятеля, роднини или познати има голям шанс дори да надвишим желаната бройка. Така че мобилизирайте се!

Крайният срок за събиране на всички бланки е Неделя /30 Май/, защото в Понеделник г-н Марин Бакалов и делегация отиват в София и БФС. Могат да се подписват всички над 13 годишна възраст. Ако някой го затруднява принтирането от сайта, разпечатани бланки има и в момента в Тату Студиото, а който иска ще може да се подпише или да донесе п...одписаната бланка по време на футболния турнир BULTRA CUP в Неделя. Събраните бланки трябва да бъдат занесени в Тату студиото на ул. "Марин Дринов"

Ето и бланката :

http://bultras.com/images/stories/may-o ... dpiska.pdf

Dust
Контакти:

Re: ПОДПИСКА ЗА БОТЕВ !

Мнениеот Dust » 27 май 2010 18:40

Тъй като ми интересно, а не съм запознат с разпоредбите, та тези подписи, кой член от правилника на БФС могат да изместят :roll:

Ботев Пловдив, ще получи ли лиценз за участие в "Б" група?
На 31.05.2010 ще обявят лицензираните отбори и ако Ботев не е получил лиценз няма как да почне от "Б" група.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 27 май 2010 18:52

Въпреки, че съм заклет Левскар, не ми е безразлична съдбата на велик клуб като Ботев Пд. И ще се радвам, ако час по- скоро "канарите" се завърнат в А група, защото тяхното място освен, че е там, е и в борбата за челните места. Та искам да попитам може ли да участва със своя глас и един Левскар, в подкрепа на "жълто- черната" идея тук?
Искам силни Левски, Ботев, ЦСКА и т.н. за да се вдига нивото на БГ футбола ни. Никой няма сметка от плюване по този или онзи клуб и неговото "затриване"...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 27 май 2010 19:02

Мястото ви е във В група. Не трябва новосформиран отбор да започне направо в професионалната група. Във В група има отбори, които от години са там, а сега вие събирате някаква подписка и сте в Б група - това не е справедливо.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
drogooo
Контакти:

Мнениеот drogooo » 27 май 2010 20:00

Tommi написа:Мястото ви е във В група. Не трябва новосформиран отбор да започне направо в професионалната група. Във В група има отбори, които от години са там, а сега вие събирате някаква подписка и сте в Б група - това не е справедливо.

и в А група има много отбори който от години са там но никой не вижда смисъл в това.А са и "грандове" ...някой софийски, с по 100 Човека публика, и нито искат да се борят за 1во нито за последно място :)
А и тука никаде няма НОВОсформиран отбор!!!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 27 май 2010 20:06

Нека уточним че ние НЕ сме новосвормиран отбор. НО! Да си признаем! В момента ситуацията е такава, че нашият лиценз е в ръцете на христоловото дружество. Това автоматично значи, че ние ще бъдем третирани като нов клуб и нямаме право, по праивлника на БФС, да искаме участие в Б група. Докато не си върнем христоловият лиценз, по правилник трябва да започнем от окръжните групи или В група, в зависимост от свободните позиции там.

Така че тази подписка, по своему ще предтсавлява само показност от наша страна, за това че ние милеем за нашият отбор. Но ако трябва да сме реалисти, такава подписка е абсолютно безмислена. По същата логика можем да се съберем и да се подпишем в искане, да ни направят шанпиони и да започнем в Шампионска лига вместо Литекс

В крайна сметка, на никой не пречи тази подписка затова свалете я и се подпишете. Аз лично ще го направя!
Последна промяна от rump_shaker на 27 май 2010 20:08, променено общо 1 път.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
BrigadaTrakia
Контакти:

Мнениеот BrigadaTrakia » 27 май 2010 20:07

santiliana написа:Въпреки, че съм заклет Левскар, не ми е безразлична съдбата на велик клуб като Ботев Пд. И ще се радвам, ако час по- скоро "канарите" се завърнат в А група, защото тяхното място освен, че е там, е и в борбата за челните места. Та искам да попитам може ли да участва със своя глас и един Левскар, в подкрепа на "жълто- черната" идея тук?
Искам силни Левски, Ботев, ЦСКА и т.н. за да се вдига нивото на БГ футбола ни. Никой няма сметка от плюване по този или онзи клуб и неговото "затриване"...

Ще сме ти благодарни-аз съм на 11 и не мога да пратя :roll:

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 27 май 2010 20:18

Прав си ,че подписката не може да отмени никой член и параграф на БФС, но ще покаже още един път на хората оторизирани да вземат крайното решение къде ще играем, че Ботев е готов и с бюджет и със стадион и детско-юношеска школа да покрие изискванията за професионален лиценз.Играчите не са проблем, ще ги съберем за седмица.
Някой да ме поправи ,как Берое се освободи от Банев и остана в групата след класически фалит ? Или пък, как се правиха компромиси за лиценза на ЦСКА?
Примери много, за това как се решават проблемите в България.
На Ботев му трябва още един последен тласък за да се забрави тъмната страница от историята, наречена Христолов и да отвори нова страница от историята си.
Та за това ние с тази подписка ще напомним на БФС, че гледаме, слушаме и чакаме да се реши проблема ни!
На Ботев мястото му е в професионалния футбол и ако някой си мисли ,че ще си прави експерименти да ни прати на село , дълбоко ще съжалява!

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 27 май 2010 20:24

Имаш право да. Но си мисля че не подписката ще реши казуса, а желанието на БФС :)
ИзображениеИзображение

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 27 май 2010 20:38

Yellow major написа:Прав си ,че подписката не може да отмени никой член и параграф на БФС, но ще покаже още един път на хората оторизирани да вземат крайното решение къде ще играем, че Ботев е готов и с бюджет и със стадион и детско-юношеска школа да покрие изискванията за професионален лиценз.Играчите не са проблем, ще ги съберем за седмица.
Някой да ме поправи ,как Берое се освободи от Банев и остана в групата след класически фалит ? Или пък, как се правиха компромиси за лиценза на ЦСКА?
Примери много, за това как се решават проблемите в България.
На Ботев му трябва още един последен тласък за да се забрави тъмната страница от историята, наречена Христолов и да отвори нова страница от историята си.
Та за това ние с тази подписка ще напомним на БФС, че гледаме, слушаме и чакаме да се реши проблема ни!
На Ботев мястото му е в професионалния футбол и ако някой си мисли ,че ще си прави експерименти да ни прати на село , дълбоко ще съжалява!

Разбирам те перфектно, но няма как да отнемеш от някой на сила пакета акции на даден клуб, а времето си тече с всеки изминал ден.
Остават 4 дни. Крайният срок е 31.05.2010, то ест след тази дата новосформираното дружество не притежавали основния пакет акции които държи Христолов всичко е свършено.
Щом до сега не сте успели да вземете от Христолов нещата, за 4 дена не зная как ще успеете.

Все пак, желая ви успех
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Върни се в “Ботев”