ХРИСТО БОТЕВ - РОДЕН НА 06.01.1848г
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
Re: ХРИСТО БОТЕВ - РОДЕН НА 06.01.1848г
Безкрайно безкрайно прост мелез си нико1!!!
evelinho написа:"Обичам родината, мразя държавата"
Братко мили, ---ЯВНО НЕ Е МЯСТОТО---. За съжаление, единственото, в което въпросния hools_1912 може би е прав е, че тук не е мястото за подобен род споделяне.
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив
Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!
Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!
Спорът в тази тема е излишен.Цялото недоразумение идва от фактът,че преди време някой е решил да се кръщават отбори на имената на НАЦИОНАЛНИ герои.Примерът с Ботев и Левски...Ясно е ,че някакви си футболни тимове нямат нищо общо с тези личности,тъй като става въпрос за съвсем различни неща или епохи,ако щете...Нито ФК"Ботев" има нещо общо с Христо Ботев,нито ФК"Левски" има нещо общо с Васил Кунчев-Левски.И това феновете на двата отбора го знаят много добре,обаче това не им пречи да си присвояват общонационални герои и да си праскат татуировки.Има и ФК"Ботев"Криводол,има и ФК"Ботев"Враца...Това обаче,не пречи на много фенове,особено Пловдивски и Софийски,да си удрят гъза в тавана в пристъп на някакъв техен си патриотизъм,когато някой им ругае отбора,или ,не дай си Боже го напсува...И се почва една...видите ли -ние сме патриоти,а вие не сте българи,щото така и така.Айде стига с тези евтини номера!Много тъпо!Иначе е лесно да се псува всичко останало,нали ?! И е удобно,щото не е трудно да напсуваш БДЖ ...

Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...
-
Бира мисля,че не си схванал същността на спора.Извинявай,ако си се почуствал засегнат.Ти си един от разумните Локо-фенове.
hools_1912 написа:Бира мисля,че не си схванал същността на спора.Извинявай,ако си се почуствал засегнат.Ти си един от разумните Локо-фенове.
Не бе,майна...Всичко схващам.Ама ми е кофти,като гледам какви неща се пишат по форумите.Не може ли да спорим като нормални хора? Все повече заприличваме на цесекари и левскари ...което е жалко...Винаги ще има спор между нас,ама дайте да я караме по-човешки...Кво е това - цигани ,евреи,турци,селяни,"на майка ти" не знам си кво?Явно не разбирам нещо,сигурно е от възрастта...но едно време не беше така.И беше по-готино...
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...