Новите екипи на ЦСКА!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Новите екипи на ЦСКА!
Да оказа се ,че имаме договор за още 1 година !!!
Догодина ако сме с това ръководство(Емо и Дочев) ще бъдем сигурно с Пума !
Догодина ако сме с това ръководство(Емо и Дочев) ще бъдем сигурно с Пума !
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]
Абе Ушев си е добър екип. Определено по-добър от новия на Уевски.

YA GUNNERS YA
- TPAKTOP
- Контакти:
Ако направим женски футболен отбор и който и да им ушие екип ще го утрепя без да ми мигне окото
Дори в такъв случай ще провеждам канцерти на Мадона всяка седмица на терена на който играчт че като завали дъжд да се калят

helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
captain_drifuss написа:И трите адидас бяха хубави, може би пурвия не толкова... моделът на хумел е много як, но ЦСКА не играя с рае а изцяло червен екип...
Така е, но не е като никога да не сме били с райе та да не можем да си представим как ще изглеждат нашите с такова....

Иначе на мен белия резервен екин на Асикс преди време много ми допадаше...

А като марка съм си фен на Пума, бяхме преди с техни екипи ( сега не мога да изровя нещо от архива ) - дано пак да бъдем!

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!
- TPAKTOP
- Контакти:
АЗ искам да има черен екип като на мача с Ливърпул. И не заради победата ами заради добрия дизайн. Черния екип си беше много стилен
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
- cska_liverpool
- Контакти:
TPAKTOP написа:АЗ искам да има черен екип като на мача с Ливърпул. И не заради победата ами заради добрия дизайн. Черния екип си беше много стилен
Наистина черния екип си беше много добър,За предпочитане е пред белия.
RED OR DEAD
- TPAKTOP
- Контакти:
cska_liverpool написа:TPAKTOP написа:АЗ искам да има черен екип като на мача с Ливърпул. И не заради победата ами заради добрия дизайн. Черния екип си беше много стилен
Наистина черния екип си беше много добър,За предпочитане е пред белия.
Мен най-много ме е яд че не успих да си купя такъв. Надявам се да го върнат и вече няма да изтърва тази възможност! Наистина си беше хубав
ПУМА си е повече от добре ! УшевСпорт единствената добра екипировка бе през 2005-2006 до колкото си спомням с черната фанелка,тогава беше уникално !
- Kalofereca
- Контакти:
Здравейте...можете ли да ми кажете от къде мога да си купя от най-новия екип на ЦСКА примерно някъде в София около орлов мост..мерси предварително за информацията 

Тоз,който падне в бой за свобода,той не умира!!!