Марадона обяви състава за първия мач в ЮАР !!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- ZinedineZidane
- Контакти:
Re: Марадона обяви състава за първия мач в ЮАР !!
Тежка форма на слабоумие...Гутиерес, Верон, Отаменди (или както там се казва) и Хайнце...4 дупки в състав от 11 души...
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
ZinedineZidane написа:Тежка форма на слабоумие...Гутиерес, Верон, Отаменди (или както там се казва) и Хайнце...4 дупки в състав от 11 души...
Гледал ли си Отаменди ,че твърдиш ,че е дупка?Въобще знаеш ли в кой отбор играе?Верон си е Верон,показва изключително силен футбол в Аржентина!Като цяло нападението не ми харесва ,смятам че Милито е много по точния избор от Игуаин ,но Аржентина имат нападатели за 3 отбора на световното!Диего ще залага на 4-4-2 ,може би по удачно щеше да е да играе с 4-2-3-1 или 4-3-1-2 ,но това е негово виждание,той е Бог!

Всъщност, в защита ще са най-големите проблеми на Аржентина ,Демикелис и Хеинце ,не са точните хора

- dark_smoke
- Контакти:
"Хах Милито сам направи требъла на Интер и ще търка пейката "
A кой да е резерва ?
A кой да е резерва ?
Национален фронт "Велика България"
Верон е във формата на живота си-някои хора си приказват наизуст! Надявам се че и Мартин Палермо ще поиграе малкоpumpo написа:ZinedineZidane написа:Тежка форма на слабоумие...Гутиерес, Верон, Отаменди (или както там се казва) и Хайнце...4 дупки в състав от 11 души...
Гледал ли си Отаменди ,че твърдиш ,че е дупка?Въобще знаеш ли в кой отбор играе?Верон си е Верон,показва изключително силен футбол в Аржентина!Като цяло нападението не ми харесва ,смятам че Милито е много по точния избор от Игуаин ,но Аржентина имат нападатели за 3 отбора на световното!Диего ще залага на 4-4-2 ,може би по удачно щеше да е да играе с 4-2-3-1 или 4-3-1-2 ,но това е негово виждание,той е Бог!
Всъщност, в защита ще са най-големите проблеми на Аржентина ,Демикелис и Хеинце ,не са точните хора
-
- Контакти:
soilwork написа:Къде ги виждаш тези изпадащи отбори? Верон играе в Естудиантес които в момента са на второ място с 40 точки. И аз искам да играе с шестима нападатели ама не ставаKJASDIE1936 написа:Милито ? Камбиасо ? Санети ? Тевес ? Агуеро ?
Като видях състава направо паднах от стола. Май Дон Диего наистина не иска да спечели това световно.. разполага с халфове, които преди седмица покориха европа, а на тяхна място пуска хора от изпадащи аржентински отбори като Верон![]()
адиос Аржентина
абе приятелче .. та Естудиантес миналия сезон (които свърши зимата) завършиха на 12то място във "величествената" апертура.
Ти искаш да ми кажеш, че ИГУАИН заслужава повече от Милито да играе ли ? Игуаин, който спечели шампионска лига ли тази година ? или Игуаин, който спечели примера дивисион ? или този който освен в примера другаде гол на вкарва ? човека който за 20 мача в Европа е вкарал 2 гола ? А кво да кажем за Милито, който тая година направо разби и Скудето и Шампионската лига като почти нямаше мач, в който да не вкара ?
Или искаш да ми кажеш, че някой измежду Отаменди, Демикелис и Хайнце заслужава да играе повече от Санети, който е дал толкова за тоя отбор ?
Аре Тевез и Агуеро няма да ги слагам толкова при наличието на другите нападатели ама един Камбиасо ми се вижда доста по разумен вариант в халфовата линия вместо 36 годишния Верон или който и да било от другите 3ма ;[
-
"Дон" Диего .... отново изтрещя !
Какъв е тоя състав ?
Сега ми става ясно .... защо се мъчиха така в квалификациите !
Ако е вярно това, което е казало, като състав и схема ( 4-4-2 ) .... то Аржентина от отбора с най силните футболисти .... ще се превърне в отбора - с най силните футболисти .... който разочарова !
На практика .... щом Меси го гласи за нападател .... то схемата му ще е 4-4-1-1, щото със сигурност ще играе зад Игуайн !
Направо е престъпление с такива футболисти .... да играеш с подобни дефанзивни схеми ! ! !
С нормален треньор .... направо можеха да връчват трофея на "Гаучосите" още на откриването !
Но с Марадона като треньор ..... поне ще има интрига ! ....
Бесен съм, защото подкрепям аржентинците от великото им световно през 1986 г. на което Диего стана най големият ..... а сега, именно той с неадекватни състави и схеми, е на път да провали ... едно действително гениално и много силно поколение аржентински футболисти !
Личното ми мнение е, че в атака трябва да са Милито като център нападател - Меси отдясно и Тевез отляво !
В халфовата линия .... който и да сложи - няма да сбърка !
А защитата ....... на кой му пука за защитата, при такава атакуваща мощ ?
Аржентина никога не са умеели да играят защитно ..... а "Дон" Диего ги кара да играят точно така !
Жалко ...... имах големи надежди за Аржентина на Марадона ..... но от ден на ден - се изпаравят ..........................
Какъв е тоя състав ?
Сега ми става ясно .... защо се мъчиха така в квалификациите !
Ако е вярно това, което е казало, като състав и схема ( 4-4-2 ) .... то Аржентина от отбора с най силните футболисти .... ще се превърне в отбора - с най силните футболисти .... който разочарова !
На практика .... щом Меси го гласи за нападател .... то схемата му ще е 4-4-1-1, щото със сигурност ще играе зад Игуайн !
Направо е престъпление с такива футболисти .... да играеш с подобни дефанзивни схеми ! ! !
С нормален треньор .... направо можеха да връчват трофея на "Гаучосите" още на откриването !
Но с Марадона като треньор ..... поне ще има интрига ! ....

Бесен съм, защото подкрепям аржентинците от великото им световно през 1986 г. на което Диего стана най големият ..... а сега, именно той с неадекватни състави и схеми, е на път да провали ... едно действително гениално и много силно поколение аржентински футболисти !
Личното ми мнение е, че в атака трябва да са Милито като център нападател - Меси отдясно и Тевез отляво !
В халфовата линия .... който и да сложи - няма да сбърка !
А защитата ....... на кой му пука за защитата, при такава атакуваща мощ ?
Аржентина никога не са умеели да играят защитно ..... а "Дон" Диего ги кара да играят точно така !
Жалко ...... имах големи надежди за Аржентина на Марадона ..... но от ден на ден - се изпаравят ..........................
-
- Контакти:
Vratarq i zashtitata sa qsni! Vurti mi se sxemata 4-2-3-1, kato v centura sa Guti i Mascherano, ot lqvo Messi, ot dqsno Di Maria, zad napadatelq da igraqt suotvetno Tevez/Aguero a napred Milito/Iguain
1914
AnalBreaker написа:Верон е най-НЕсполучливия трансфер в цялата история на Манчестъ Юнайтед!
AAA не съм съгласен, това определение от Манчестър отдавна си го дадоха на Супер Бербо!!
JohnnieWalker написа:SHAKOMINATORA написа:Верон още ли рита топка? Ужасно слаб футболист..
Човек, който твърди, че Малката Вещица е слаб футболист, от футбол не разбира...
+1
-
- Контакти:
Верон е един от най-добрите разиграващи халфове във футбола въобще ... Вратаря , защитата и халфовете са ясни но и аз съм съгласен , че трябваше да изпробва друга схема където да пусне Ди Мария и Меси по крилата и двама атакуващи играча , съответно Игуаин/Милито , Агуеро/Тевез.Но Марадона е треньор на Аржентина , той си познава най-добре състава и щом е решил че това е схемата и това е отбора.