Знам че темата ми е за графа трансфери,но си мисля,че чак пък толкова сплетни по сайтове и медии не е разумно.
Ето го списъка в медиите:Акалски,Аргиров,Бандата,Дончо Атанасов,Дани Кики,Данчо Тодоров,Иво Иванов,Дембеле,Камбуров,Борнусузов,Жуниор,Димо Атанасов,Филип Филипов-охххххххххх другите не си ги спомням.Ами 13 човека са -и тук е загадката кой кого пързаля?Медиите нас или Гонзо медиите.
Моят отговор е категоричен Тара се подиграва с всички нас-фенове и медии,но си заслужава целия този цирк,а идва СВЕТОВНО ПО ФУТБОЛ.
Според Гонзо новите са 5,но според медиите не!!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Според Гонзо новите са 5,но според медиите не!!
LEVSKI_FOREVER
Re: Според Гонзо новите са 5,но според медиите не!!
Медиите да пишат каквото си искат. Със сигурност Гонзо няма да вземе цял отбор от нови играчи.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Томи,дано си прав и дано наистина Петров-Иванов знаят какво им трябва.
LEVSKI_FOREVER
Tommi написа:Медиите да пишат каквото си искат. Със сигурност Гонзо няма да вземе цял отбор от нови играчи.
най-малкото няма ресурси за това... нормално е по вестниците да пише, че левски или цска искат еди-кой си нападател, който е вкарал еди-колко си гола... нищо, че особено при нас защитата е крайно хлабава и отбора трябва да започне да се гради от там...
ГУНДИ Е ВЕЧЕН
naso написа:Tommi написа:Медиите да пишат каквото си искат. Със сигурност Гонзо няма да вземе цял отбор от нови играчи.
най-малкото няма ресурси за това... нормално е по вестниците да пише, че левски или цска искат еди-кой си нападател, който е вкарал еди-колко си гола... нищо, че особено при нас защитата е крайно хлабава и отбора трябва да започне да се гради от там...
Нашите проблеми са главно в атака, така че имаме най-голяма нужда от класен нападател

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- Gonzo0009
- Контакти:
Ние тоя класен нападател го чакаме 3 години...
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore
Gonzo0009 написа:Ние тоя класен нападател го чакаме 3 години...
Да се бяхте обадили преди 4-5 години?!...

Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
мен тоя дембеле ме кефи..прилича на Дион Дъблин от ено време 

От тези,които си изброил само Камбуров има шанс да вземат.
- delqnski47
- Контакти:
Да се оправят ЦСКА и Левски по-бързо и да спасяваме местата,че ''провинцията'' ни ги окупира!

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.