megan fox написа:Днес си взех първите 2 изпита, като този по латински бе много гаден и труден и все пак имам 6.
[offtopic]Честито.[/offtopic]
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
megan fox написа:Днес си взех първите 2 изпита, като този по латински бе много гаден и труден и все пак имам 6.
megan fox написа:Pro-European написа:megan fox написа:Днес си взех първите 2 изпита, като този по латински бе много гаден и труден и все пак имам 6.
браво!
и все пак - 2 изпита в един ден, един от които много труден![]()
Как и кой университет е това?
Варненски Свободен Университет, уча право. С цел да имаме повече време за подготовка за другите ни 3 много сериозни изпита изтеглихме тези два по-напред.
Реално днес трябваше да имам само 1 изпит - по латински, но понеже бях пропуснал датата за устният изпит по английски се явих днес, така на мен ми станаха 2 изпита. Писменият по англисйки си го бях взел още преди 2 седмици.
А колегите ми днес имаха 1 изпит.
Rodn1 написа:усмихвам се оти немам пари.....а имам изпит!
Pro-European написа:да ти кажа, помислих си че това се отнася точно за Варненски свободен.
Да, там това е напълно възможно и обяснява нещата.
Брат'чедката учи право в Софиийския и там нещата са на друга, по-сериозна основа.
и това е показателно защо в обявите за работа на адвокатските фирми има изискване - Право в СУ.
жив и здрав бъди
ZinedineZidane написа: Поздравления за изпитите, между другото!
ros написа:Rodn1 написа:усмихвам се оти немам пари.....а имам изпит!
За изпита не трябват пари, а акъл...струва ми се![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта