Veso1913, Попа май има тапия про, поне така си мисля.
А отностно Илиян, Велизар много го уважава и въобще няма да се очудя ако се съгласи да му е томощник. За Велизарняма да е унижение ако не е старши ртеньор, поне в това съм убеден.
Вили Вуцов се завръща на "Тича"!!!
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Вили Вуцов се завръща на "Тича"!!!
Не поставяйте на едно ниво Божил Колев, Илиан Илиев и Тодор Марев. Тримата са легенди, но са доста различни.
Божо е доста неприятен тип, който в повечето време се изживява като легенда на цска.
Илиан се върна към зеленото, но направи 2 грешни хода заради своята неопитност и това му изяде главата (аз лично съм ЗА - да получи още един шанс).
Тодор Марев е свещен и не бива да се осквернява със злободневни глупости като закучилият се мач с Монтана...или с колко бека ще играем в Севлиево. Той трябва да остане необрогана легенда, да възпитава децата, дори да стане почетен президент или нещо такова...той трябва да е лицето на клуба, а не общ работник със свирка и анцуг. В България няма уважение към треньорската професия (защото няма достатъчно нормални треньори), така че нека го съхраним.
Що се касае за Вуцов - супер подходящ за нашия тим - с тези играчи може дапостигне много. Имаше симпатия към него, изигра блестящо ролята на мъченик-спасител след убийството на Илия Павлов и ако беше малко по-умен и по-малко алчен, можеше да е вече 6-7 сезона треньор на Тича...но се продаде - продаде емблемата-честта и доверието ....и няма място на този стадион.
Божо е доста неприятен тип, който в повечето време се изживява като легенда на цска.
Илиан се върна към зеленото, но направи 2 грешни хода заради своята неопитност и това му изяде главата (аз лично съм ЗА - да получи още един шанс).
Тодор Марев е свещен и не бива да се осквернява със злободневни глупости като закучилият се мач с Монтана...или с колко бека ще играем в Севлиево. Той трябва да остане необрогана легенда, да възпитава децата, дори да стане почетен президент или нещо такова...той трябва да е лицето на клуба, а не общ работник със свирка и анцуг. В България няма уважение към треньорската професия (защото няма достатъчно нормални треньори), така че нека го съхраним.
Що се касае за Вуцов - супер подходящ за нашия тим - с тези играчи може дапостигне много. Имаше симпатия към него, изигра блестящо ролята на мъченик-спасител след убийството на Илия Павлов и ако беше малко по-умен и по-малко алчен, можеше да е вече 6-7 сезона треньор на Тича...но се продаде - продаде емблемата-честта и доверието ....и няма място на този стадион.
Ako Илиян се върне то трябва да е спортно техн. директор и селекционер, най малкото защото е честен за разлика от Божил примерно и мисля , че с Велизар биха заформили добър тандем
Popeye написа:Ako Илиян се върне то трябва да е спортно техн. директор и селекционер, най малкото защото е честен за разлика от Божил примерно и мисля , че с Велизар биха заформили добър тандем
Не вярвам Илиян да се върне като спортно-технически директор и селекционер. Да не забравяме все пак, че той е млад и амбициозен треньор, завоювал сериозен успех за своите години. Смятам, че Илиев тепърва ще постига все по-големи треньорски успехи и ще бъде много жалко ако сега се откаже защото на българския футбол му трябва подмяна на поколението треньори.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!