niko1 написа:Подкрепям те напълно! Абсолютно си прав! Да се кефиш на смъртта, на който и да било, е най-глупавото и жестоко нещо, което мога да си представя.
А какво правиш тук тогава бе ,шизофреник?!!!Защо не ходиш във форумчето на жълтите да им ръсиш нравоучения тогава?Хем били икона , ама и хем правят най-глупавото и жестоко нещо според самият теб.Стопли ли най-накрая защо ги презираме тази жълта измет и защо си излишен тук?[/quote]
1. Разбирам, че си тъп.
2. Разбирам, че си неграмотен.
3. Разбирам, че Локомотив Пловдив, е изкуствен Кюстендилски отбор, без традиции, без нищо.
4. Разбирам, че има и свестни фенове на този отбор, но не разбирам каузата на един такъв - престъпен отбор, без традиции и минимум нормални фенове, заради които се старая да не пиша напоследък, във форумът ви, въпреки, че бих се изхрачил на повечето от вас и на кирливия ви, цигански отбор, стадион и т.н. - с "традиции" за "Б" група. Само трябва да ви търпят до пролетта, докато си отидете на мястото и да не цапате "А" група.
5. Разбирам, че дори в Славия има ПОВЕЧЕ, нормални хора фенове, от колкото вие имате, където сте иначе, толкова, толкова, толкова, много, по и най-многобройни. Вие сте количество изроди, с няколко изключения - облъчена паплач медузи!
6. Спорите за пореден път Ботев, или Локомотив. Че то е ясно, че отборът на Пловдив е Ботев, а Локомотив е неспособен, дори в "А" група да влезе със собствен труд.
7. Отбор с двама, поредни изтребени президенти и куп провалени надежди и една купена титла, с която много от вас, ще се гордеят до гроб, тъй като в "Б" група, подобна няма да видят, докато са живи.
8. Наистина, не приемам, че някои Ботевисти, не желаят да са съпричастни със смъртта на престъпника Георги Илиев. Аз също не съм съгласен, да се злобее над неичия смърт, но като цяло те могат, да се похвалят с всичко (дори и с публика), с постижения, с история, с традиции, но като разглеждам форума, 90 % процента от феновете на Локомотив Пловдив, пишат завършени идиотии, далеч задминаващи привържениците и на Ботев и на всички останали, тъй като С НИЩО ДРУГО, НЕ МОГАТ ДА ИЗПЪКНАТ - ЕДИНСТВЕНО СЪС СЕЛЯНИЯТА И ЦИГАНИЯТА СИ ПО ФОРУМИТЕ.
П.П. BiraBecks, lauta_hools, сами разбирате, че това не се отнася за вас, както и какво е отношението ми към вас. Казвал съм го тук многократно. Смятам, че ще разберете и мен, тъй като четейки писанията, на повечето привържаници на Локомотив Пловдив (поне от тук), явно са завършени отрепки, чикиджии и облъчени мозъци, които поне за мен, не са на вашето интелектуалното ниво. За това, някои нелицеприятни тем ви засягат, защото вие си обичате отбора, но повечето тук, повече обичат да търсят конфронтацията. Пиша това, защото знам, че ще разберете (не оправдаете, като направя форума на Локомотив, конска повърня). Сами виждате последните дни, дали от мен произтича омразата, какви теми пускам и дали до сега, съм провокирал някого с нещо, истрих ли си провокационните теми и т.н. В същия момент видяхте ли, колко пъти бях провокиран, като се въздържах от асиметрични отговори и теми във вашия форум, най-вече заради вас. Съжалявам, но дори да са чикижии и неграмотни пубертети, спирам да мълча и не ме интересува, че ще направя форума ви, тържество на царска туршия. И после отново ще питат, защо толкова ги мразиш. А аз даже не ги и мразя! Толкова са ми безразлични, но с псевдоактивността си, ме мобилизират, освен всичко друго, да пиша неща които биха обидили и хора, като вас. Това няма да е към вас, а към цялата паплач, на която отново се нагледах и начетох ПУМИЯРО-ЧИКИДЖИЙСКА!