Левски трябва да забрави за халфа Дани Кики и нападателя Гара Дембеле, обявиха вчера от клуба им Локомотив (Пд).
- По принцип всичко се продава, но двамата остават в нашия клуб - отсече вчера директорът на черно-белите от Пловдив Атанас Узунов.
Изявлението му дойде, след като босът Коко Динев, Христо Бонев-Зума и Узунов бистриха на Лаута селекцията в Локо и бъдещето на отбора.
От Локо уточниха и какви са причините Левски да не може да вземе на този етап Дани Кики и Дембеле.
- Искаме да направим силен отбор. Двамата са част от плановете ни - подчертаха шефовете на Локомотив.
Така тимът ще разполага с двама от най-силните си играчи и през следващия сезон. Кики и Дембеле са и сред любимците на публиката от Лаута.
НИКОЛАЙ СТОЯНОВ
Отрязаха Левски за Кики и Дембеле!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- L_P_F_C 1936
- Контакти:
Re: Отрязаха Левски за Кики и Дембеле!
Абе, ако бяха изкарали някой лев да бяхме им ги дали
, ама то като няма ПАРИ
не става момчета.
И аз исках да ги продадем да вземем 200, 300 000 евро да има за новия стадион на Локото.
Ама като сте бедни като цъковни мишки кой ви е виновен?

И аз исках да ги продадем да вземем 200, 300 000 евро да има за новия стадион на Локото.
Ама като сте бедни като цъковни мишки кой ви е виновен?

[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]
- ZinedineZidane
- Контакти:
Без да искам да обидя някой, нямам идея какво му харесват на тоз Кики всички, че Левски го иска, а преди и ЦСКА го искаха!

Иначе в Дембеле има хляб, малко техниката му куца, но като цяло бива!

Иначе в Дембеле има хляб, малко техниката му куца, но като цяло бива!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
-
- Контакти:
Айде кажи ми кой наш отбор има много пари, че ние да сме бедни ???
gonzo_levski написа:Айде кажи ми кой наш отбор има много пари, че ние да сме бедни ???
Нали все "купувате" най - добрите. Като нямате пАри къде сте тръгнали? Къде ви отидоха милионите от Евротурнирите???
Ама вече няма БУДАЛИ!
Сиренето е с пари приятелю.

[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]
-
- Контакти:
Ами парите си отидоха в школата и в бразилското менте Жеан Карлос. И другите пари само Батков си знае къде са..
- Kolec
- Контакти:
хаха
парите на от ЕКТ са у Чорни... а България Литекс може да си позволи да даде пари...

..:: Tout comprende, c'est tout mepriser ::..
gonzo_levski написа:Айде кажи ми кой наш отбор има много пари, че ние да сме бедни ???
Литекс.
Литекс.[/quote]
да де ама нали се сещаш че евентоално при една проверка на благодетеля ви-всичко се случва.Пример бившо кметче-понастоящем следствен
Несе заяждам 
да де ама нали се сещаш че евентоално при една проверка на благодетеля ви-всичко се случва.Пример бившо кметче-понастоящем следствен

За враговете на демокрацията и републиката-СМЪРТ