Гаджев сменя Чавдар Янков в националния

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

tprodanov
Контакти:

Re: Гаджев сменя Чавдар Янков в националния

Мнениеот tprodanov » 26 май 2010 14:59

Като чета темата по тоя въпрос, оставам с впечатление, че не е въпрос на сини очила, щото хора от всякакви отбори се радват на новината. :mrgreen:

Потребителски аватар
ig10
Контакти:

Мнениеот ig10 » 26 май 2010 15:09

Е поредният левскар в националния.Слава богу този път се радвам,че не е некадърен като другите :)
Да запеем дружно песента, за отбора в нашите сърца, има,има истина една тя е само,само ЦСКА!

Могилката
Контакти:

Re: Гаджев сменя Чавдар Янков за евроквалификациите

Мнениеот Могилката » 26 май 2010 15:18

Надявам с Гаджев да направи добра подготовка с Левски и да заслужи повиквателна за Август и дай Боже да запълни средата на терена, където до сега губим всички мачове. Отдавна не сме имали добър футболист до Стенли и се надявам с това изцяло да се подобри играта в защита на отбора и да печелим първите топки, отделно Влади има страхотен пас и удар, нещо което ще е безценно за следващите квалификации.
Общо взето Стенли, Пеев и Гаджев плюс някой из абонатите изглеждат оптимална средна линия, като добавим и Пелето в защита мисля, ще подобрим изнасянето на топката, а отпред Попето и Божинов ще имат достатъчно свобода да търчат с топка в краката.
След тази зона с/у ЮАР имам притеснения само от статични ситуации и остри центрирания по крилата, тъй като и Зетя и Манолев са доста рискови футболисти, а в центъра на защита ни липсва рутина.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 26 май 2010 15:28

А кои са другите?

Потребителски аватар
pirin_blg
Контакти:

Мнениеот pirin_blg » 26 май 2010 15:36

Янков игра ли срещу ЮАР, защото гледах мача, ама него не го видях. Може и да съм се объркал де, ама наистина не го помня в този мач. Иначе на мача с Белгия си беше пълна дупка, както обикновено. Аз мисля, че Гаджев не е лош вариант. Със Стенли и Пелето могат да заформят добра средна линия, не мислите ли. Само Мъри трябва да почне да вика и някой друг централен защитник, защото колкото и да е класен Ангелов определено не е това зоната, в която е най-силен. Аз предлагам за централни защитници Танко Дяков и Иво Иванов - и двамата са здрави и не се пазят от единоборства. Какво мислите за тях?

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 26 май 2010 18:03

pirin_blg написа:Янков игра ли срещу ЮАР, защото гледах мача, ама него не го видях. Може и да съм се объркал де, ама наистина не го помня в този мач. Иначе на мача с Белгия си беше пълна дупка, както обикновено. Аз мисля, че Гаджев не е лош вариант. Със Стенли и Пелето могат да заформят добра средна линия, не мислите ли. Само Мъри трябва да почне да вика и някой друг централен защитник, защото колкото и да е класен Ангелов определено не е това зоната, в която е най-силен. Аз предлагам за централни защитници Танко Дяков и Иво Иванов - и двамата са здрави и не се пазят от единоборства. Какво мислите за тях?

Това за Иво Иванов , Танко Дяков , Валентин Илиев , Живко Желев и Асен Караславов много хора го повтаряме открай време , но няма кой да ни чуе ... Дано наистина Мистър Пропър повика Гаджев вместо Янков , Мицански вместо Камбуров и налага на левия бег Петър Занев вместо Зетя , не е толкова трудно да се сети човек за тези неща ;) Остава само да измести Пелето в средата на терена , да намери опитен партньор на Русия и ето , че ще се сглоби приличен състав :mrgreen: Като се възстанови и Марто ето един примерен отбор :

Н.Михайлов
Манолев - В.Илиев - Иван Иванов - Занев
Бл.Георгиев - Ст.Петров - Ст.Ангелов - М.Петров
И.Попов
В.Божинов

Резерви :
Г.Петков
Ж.Миланов
Иво Иванов
Вл.Гаджев
В.Димитров
Г.Пеев
Ил.Мицански
Д.Макриев
Изображение

EGuevara
Контакти:

Мнениеот EGuevara » 26 май 2010 18:16

Съгласен съм с повечето мнения. Явно е че Чавдар не става за националния, сякаш играем с човек по-малко. Но си мисля че до Стенли ще е добре да се пусне Пелето, с уговорката че измисли стабилен централен защитник. Иначе и Владо е вариант.

Потребителски аватар
Saint Etienne
Контакти:

Мнениеот Saint Etienne » 26 май 2010 19:07

Гаджев е единствения левскар който задължително трябва да е национал,без да се обиждат феновете на Левски,но другите ви футболисти не стават за национали.А Чавдар Янков е или най-големия връзкар в националния,или наще треньори са треньори само по документи.

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 26 май 2010 19:23

Това ще е добре.
Гаджев да смени Янков.
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
Saint Etienne
Контакти:

Мнениеот Saint Etienne » 26 май 2010 19:30

Blue_Girl написа:Това ще е добре.
Гаджев да смени Янков.
8-)

Няма да е добре,ами направо ще е супер.Дано само Ст.Стоилов не измисли нещо друго след 2 месеца,и да гледаме пак Чавдарката.

Върни се в “Национален отбор”