първото ни ново попълнение :)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

първото ни ново попълнение :)

Мнениеот ogrizko » 26 май 2010 11:50

Черно море направи днес, малко преди 11 часа, първия си трансфер за новия сезон, научи Гонг.

Клубното ръководство на моряците подписа с бразилец, който играе на поста централен защитник.

Кариоката бе на стадион Тича тази сутрин в компанията на своя мениджър. Футболистът впечатли с висок ръст и здрава фигура.

Малко след като подписа договора с Черно море, южноамериканецът излезе на терена заедно с наставника Велизар Попов, за да опита тревната настилка.

Привличането на нов бразилец в състава на варненския тим би трябвало да означава, че някой от настоящите чужденци ще си тръгне от Тича.

Почти сигурно става за централния бранител от Мали Мамуту Кулибали, който се очаква да продължи кариерата си във Франция.

Следващите часове очаквайте пълни подробности за новото попълнение на Черно море и цялата му визитка.

------------
Малко странна ми изглежда на мен тая работа, точно на поста централен защитник да вземаме футболист от Бразилия, като се има предвид, че те напред са по-добри.... да не се окаже като Адемар, че вземаме централен защитник, а пък всъщност той като плеймейкър повече се е изявявал в Бразилия... въпреки че ако стане така хич няма да е лошо :twisted:
И още нещо - хич не ми е ясно кога е минал проби тоя човек, или е някаква супер звезда такава с доказани качества и няма нужда от проби... което също ме съмнява сякаш :roll:
Обаче с тази мъгла, която е надвиснала над Тича, май само можем да гадаем какво става в клуба :mrgreen:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
bobo03
Контакти:

Re: първото ни ново попълнение :)

Мнениеот bobo03 » 26 май 2010 12:08

Поредното доказателство, че има нещо сбъркано в ръководството. Да не се знае името на футболиста :shock: !?! Да не сме взели Майкон и да го крием...

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 26 май 2010 12:11

bobo03 написа:Поредното доказателство, че има нещо сбъркано в ръководството. Да не се знае името на футболиста :shock: !?! Да не сме взели Майкон и да го крием...

;) Майкон е на Световното.Може да е близнака му...Ама ние няма как да знаем. :roll:
Само Черно море.

Потребителски аватар
bobo03
Контакти:

Мнениеот bobo03 » 26 май 2010 12:29

Искам да изразя и възхищението си от журналиста пуснал новината. Евала, машала, бравос! Той поне да беше питал как се казва бразилчето. Нали това му е работата. Иначе не съм много ентусиазиран от новината. Не съм сигурен, че ни трябва защитник и то централен. Освен ако не разпродаваме масово наличните, разбира се!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 26 май 2010 12:40

Аз пък сега като се замислих, взех да се чудя дали Велизар няма в главата си замисъл да преквалифицира Танко и да го пуска като нападател... или пък това бразилче да преквалифицира за нападател, понеже кариоките там им е силата... и да измисли нова схема не с 8, а с 10 защитника + вратаря :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
зеленобелия
Контакти:

Мнениеот зеленобелия » 26 май 2010 13:07

Как става така че Велизар го е представил нали замина за една седмица в Бразилия.Сигурно се е телепортирал.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 26 май 2010 13:16

Хахаха, сигурно се е върнал да го представи и после пак е заминал.... или видео връзка в скайп са ползвали :lol: :lol: :lol:
Много ми е интересно като правим трансфери, никога нищо ясно няма :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 26 май 2010 13:36

Супер новина!Вземаме ДВАМА централни защитника.Имаме още четирима/говорим за добри играчи/и един в лазарета.Ще рече човек че там е големия проблем на Черно море.Продадохме/или дадохме/ и двамата вратари.С това промените в дефанса на отбора стават четири.А според мен,точно там не трябваше да се пипа въобще,или с минимални промени.Май работата в защита отива на ,,пълна промяна",което не е много радващо.Единственото място където според мен и останалите фенове трябваше да се пипа е поста ляв бек.А ние само там не правим промяна.Но както казаха по горе,може да е някой скрит нападател.или халф!При нас обикновено става така.Вземаме нещо,а после се кзва че не е точно това което сме искали,но сме взели точно това,което ни е трябвало.Въпрос на безхаберие ,комбинирано с късмет.В крайна сметка се получи АДЕМАР!Ще видим що за птица е и този бразилейро.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 26 май 2010 13:39

Да се вземе футболист без проби?!! :o Нещо наистина не наред в нашето ръководство. :( Единственно само известен, класен футболист с име и авторитет може да бъде взет по този начин, но пък като знаем какви пари се дават за селекция в нашия отбор...???
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 26 май 2010 15:58

Абе Велизар нали беше на гости на Лусио? :lol:
То не било компютри, а компоти :lol:

Сега видях новината в Гонга, инфото е от Добри Атанасов и предполагам е достоверно
http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=137399

Върни се в “Черно море”