какво правят в Левски???
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- bigbonusprize
- Контакти:
Re: какво правят в Левски???
Абе чудно ми е някой гледал ли е Калин Щърков как играе? Доста негативни коментари, но реално някой запознат ли е с качествата на играча?
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
- metodito
- Контакти:
Казвате скучно без футбол, а? ЮАР далече... Абе хора, стига вече!
Аи малко по-полека с тая мразалянковщина. Почвам да вярвам на Бербатов за хейтърите.
Вие сте суперхора, така ли? Живеете в супер - държава. Живота ви е маргаритки и птички, само любимия ви отбор е скапан така ли? Дали пък ви е любим, наистина? Бъдете по-умерени и престанете с параноята. Може да е много, ама много по-зле. Взели, че са...
Писна ми!
И мен ме дразни, че автора не е чувал за главни букви, ама не правя генерални изводи.

Вие сте суперхора, така ли? Живеете в супер - държава. Живота ви е маргаритки и птички, само любимия ви отбор е скапан така ли? Дали пък ви е любим, наистина? Бъдете по-умерени и престанете с параноята. Може да е много, ама много по-зле. Взели, че са...

Писна ми!
И мен ме дразни, че автора не е чувал за главни букви, ама не правя генерални изводи.
Добре де, Щърков не е ли взет за резерва на Минев? Защото втори ляв бек отбора просто няма. Идва без пари, едва ли ще взима голяма заплата, ще играе 7-8 мача следващи сезон. Ясно е, че Ашли Коул не може да дойде, ама толкова много шум за една резерва...
peh написа:Добре де, Щърков не е ли взет за резерва на Минев? Защото втори ляв бек отбора просто няма. Идва без пари, едва ли ще взима голяма заплата, ще играе 7-8 мача следващи сезон. Ясно е, че Ашли Коул не може да дойде, ама толкова много шум за една резерва...
.... обясняваш неща на хора, които единствената им представа за футбола идва от игрите в компа им .......

Звездолинчо, избърши си сополките и си припомни, че от теб се иска да вкарваш голове, а не тъпи лафове !
- Adramelech
- Контакти:
Levski Daniel написа:Стига сте плакали, казаха Ви потърпете до 9 юни. Ето затова Гонзо каза не пишете за трансферите преди 9 юни, защото има една дузина тъпаци които ще започнат да плачат. Според мен тази година Гонзо ще направи добра селекция.
Оптимист. Да ти кажа ли каква ще е селекцията? Продажба на Жо и Тасевски (няма значение цената и отбора), привличане на Иво Иванов и Камбуров. Това ще е селекцията. Преотстъпването на юношите не го броя. Тия приказки за добра селекция сме ги слушали доста време и едва ли има някои (изключвам теб), който да вярва и на една дума на Баткофф (или Гонзо) вече. От много време Левски има ама много грешна политика - да се продава всчико живо за което има някаква реално оферта (да давам ли примери?) и да се вземат играчи от слабаците в България (да давам ли примери?), играчи, които са за пенсиониране (да давам ли примери?) или свободни агенти... А ти си вярвай колкото искаш, че този път ще има добра селекция.
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]
Е как така всички недорасли левскарчета разбират от селекция ? Ами като сте толкова големи специалисти , обадете се на Батков и му се предложете ! За колеми капацитети във футбола ли се вземате или какво ?
ще ходим на море ама зимата
milanov69 написа:Е как така всички недорасли левскарчета разбират от селекция ? Ами като сте толкова големи специалисти , обадете се на Батков и му се предложете ! За колеми капацитети във футбола ли се вземате или какво ?
Как разбра кой е недорасъл? И колко са небоходимите години, за да имаш право да напишеш собствените си възгледи във форум, създаден за това?
- bigbonusprize
- Контакти:
Adramelech написа:Levski Daniel написа:Стига сте плакали, казаха Ви потърпете до 9 юни. Ето затова Гонзо каза не пишете за трансферите преди 9 юни, защото има една дузина тъпаци които ще започнат да плачат. Според мен тази година Гонзо ще направи добра селекция.
Оптимист. Да ти кажа ли каква ще е селекцията? Продажба на Жо и Тасевски (няма значение цената и отбора), привличане на Иво Иванов и Камбуров. Това ще е селекцията. Преотстъпването на юношите не го броя. Тия приказки за добра селекция сме ги слушали доста време и едва ли има някои (изключвам теб), който да вярва и на една дума на Баткофф (или Гонзо) вече. От много време Левски има ама много грешна политика - да се продава всчико живо за което има някаква реално оферта (да давам ли примери?) и да се вземат играчи от слабаците в България (да давам ли примери?), играчи, които са за пенсиониране (да давам ли примери?) или свободни агенти... А ти си вярвай колкото искаш, че този път ще има добра селекция.

Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
Adramelech написа: Да ти кажа ли каква ще е селекцията? Продажба на Жо и Тасевски (няма значение цената и отбора), привличане на Иво Иванов и Камбуров. Това ще е селекцията
Бих добавил към продажбите и Веско Минев. Ако някой си мисли, че взимаме ляв бек за резерва и има някаква наченка на замисъл за стратегия при контузия или наказание дълбоко се лъже. Макс до седмица в Гонг ще се появи новина за продажбата му.