Ако всичко което пишат беше истина?!?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Eagle_eye

Ако всичко което пишат беше истина?!?

Мнениеот Eagle_eye » 26 май 2010 10:27

Чета си аз спортната преса днес и за пореден път се замислих. Колко ли процента от нещата който се пишат стават реални факти в последствие. Замислете се ако всичко което пишат по спортните ни вестници и сайтове бе истина!!!
Само за днес част от заглавията:
"Павел Дочев взима Домовчийски в ЦСКА"
"Моуриньо връща Снайдер в Реал"
"Левски - вече с червен екип"
"Тайните служби на Сърбия пазят отбора в ЮАР"
"Ники Михайлов: И аз може да се откажа от националния"
"Бащата на Фабрегас: Сеск иска час по-скоро в Барса"
"Локо (Москва) пожела Благо Георгиев"
"Челси дава 32 млн. за Бензема"
"Полония пита за Камбуров"
"ЦСКА взима нападател на Абърдийн"
"Миро Антонов закри сезона с литър уиски"
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Леле мале завъртя ми се главата от глупости! Псевдо журналисти с много голямо въображение и нулева съобразителност и морал. Специално за Гонг ще кажа, че са супер в това отношения - няма партенки и глупости, 75% достоверност. Само едно същество адски много ме дразни с комплексарските си възгледи Ники Александров. Добър журналист, но много предобеден. Любимо занимание плюене по Мъри и Левски. :roll: Дано някой ден успее да се погледне от страни, защото според мен е загубил много от обективността си.

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Re: Ако всичко което пишат беше истина?!?

Мнениеот eMs1 » 26 май 2010 10:33

Eagle_eye написа:Чета си аз спортната преса днес и за пореден път се замислих. Колко ли процента от нещата който се пишат стават реални факти в последствие. Замислете се ако всичко което пишат по спортните ни вестници и сайтове бе истина!!!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Леле мале завъртя ми се главата от глупости! Псевдо журналисти с много голямо въображение и нулева съобразителност и морал. Специално за Гонг ще кажа, че са супер в това отношения - няма партенки и глупости, 75% достоверност. Само едно същество адски много ме дразни с комплексарските си възгледи Ники Александров. Добър журналист, но много предобеден. Любимо занимание плюене по Мъри и Левски. :roll: Дано някой ден успее да се погледне от страни, защото според мен е загубил много от обективността си.

Щом той те дразни, сигурно много харесваш В.Грънчаров и С.Стоянов с техните безпристрастни, незлобни и реални коментари.. :?
Иначе за заглавията си прав.
Последна промяна от eMs1 на 26 май 2010 10:34, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 26 май 2010 10:33

Сбъркал си форума.
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 26 май 2010 10:37

ми съвсем нормално.в момента няма спортни събития и все за нещо трявба да се пише.не всички неща са измислици да ти кажа пък аз!Щом на *** новините понякога се потвърждават представи си тогава!А ако Ники е комплексирам незнам какво да кажем за левскарчетата в гонг!Да не говорим как понякога се намесват в сайта и за едни пишат нещо а за другите ептем!Щом иде реч Левски веднага е на топ 5, ако е направил нещо ЦСКА в топ 5 ама на другият ден!Само по заглавията си личи ето скоро много се издразних.ЦСКА празнува своя 62 рожден ден!Ония ден най-славняит тим в България празнува своя рожден ден , нещо такова беше!Просто си чили левскарщината им и то много и затова и не ги слушам вече!Дразнещо е!Бербатов го хулиха , защото е цскар, сега Иван Стоянов също, ако беше Гонзо щяха да измислят някакво оправдание!Иванков като реши да се отказва не казаха една лоша дума!Защо ли?Смешна работа!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 26 май 2010 10:39

Така е, статията за Иван Стоянов е абсолютно безумие! Просто черешката! Гонг е ултра-левскарски сайт, т'ва е ясно.
YA GUNNERS YA

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 26 май 2010 10:42

crap написа:Така е, статията за Иван Стоянов е абсолютно безумие! Просто черешката! Гонг е ултра-левскарски сайт, т'ва е ясно.

Хм, мисля, че грешиш. И то доста.

georgisd
Контакти:

Мнениеот georgisd » 26 май 2010 10:43

Така е пишат се щуротии и народа чете...после се оказва, че 90% от писаното са неверни неща... :)

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 26 май 2010 10:45

tprodanov написа:
crap написа:Така е, статията за Иван Стоянов е абсолютно безумие! Просто черешката! Гонг е ултра-левскарски сайт, т'ва е ясно.

въбоще не греши!Не дават как ЦСКА са минали групите на Шампионската лига по волейбол, ами ми дават в топ 5 снимки на Левски как се прибира от Каварна!Кефят ме само, защото новините винаги са им достоверни.Всичко дурго си е синя фенщина!Направо могат да станат сайта на Левски!Доста хора ги дразни това!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 26 май 2010 10:45

tprodanov написа:

За кое по-точно греша? За статията за Стоянов или за това, че Гонг са яко левскари? Нищо против феновете на Левски, но все пак Гонг обра всички награди за най-добра спортна медия миналата година, следователно трябва да са и най-обективни в коментарите си.
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 26 май 2010 10:46

Eagle_eye написа:Чета си аз спортната преса днес и за пореден път се замислих. Колко ли процента от нещата който се пишат стават реални факти в последствие. Замислете се ако всичко което пишат по спортните ни вестници и сайтове бе истина!!!

Оправи си правописа,пък тогава се изказвай

Върни се в “Свободна зона”