Вили Вуцов се завръща на "Тича"!!!
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Вили Вуцов се завръща на "Тича"!!!
По-добре да изчакат Илиан да напусне Берое и да назначат него
- david_villa
- Контакти:
Як автогол за "ЧМ". Това ако е треньор...
Типична новина "*** или мер.мач"-като няма за какво да пишат и почват глупостите в изчакване на нещо около световното!Сега 1 седмица ще опровергават от 2те страни и накрая нищо!Поредното чешане на езици!
GO HARD OR GO HOME!
Пази боже, ако е истина....
garfild8 написа:Моето мнение съм го споделял,че не искам да е Велизар.Аз лично нямам лоши впечатления от Велислав,така че,ако дойде,добре дошъл.Ако накрая остане Велизар,трябва да го приема и да свиквам с това.
Този глупак ни докара един от най-срамните моменти в историята ни, сам се сети за кое става дума. Иначе за треньорските му качества, те се видяха добре в клубовете, които води в последно време.
Колкото до новината абсолютна партенка в стил ***.
По принцип ме кефи Вуцов, обаче ....не мисля, че има нещо вярно в новината. След като от Славия си тръгна понеже не иска да налага млади, а пък ние налагаме повече млади и от Славия.... малко ми е съмнителна тази информация

Стига пишете ,глупости ,,,,Докато ТИМ ,са собственици ,Вили никога няма да ни бъде треньор
даси го дтржат в зооградината в софия
2 в 1 шоумен +треньор ,вместо да наемат мажоретки Вили ще скача гледката не е толкова приятна но е доста смешна

Успех на Вили и моряците !

[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]