Световното в ЮАР 2010- кой отбор ще подкрепяте?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Federer91
Контакти:

Re: Световното в ЮАР 2010- кой отбор ще съпортвате?

Мнениеот Federer91 » 25 май 2010 20:31

Разбира се световния шампион Италия. Отново не са слагани в сметките,както и преди 4 години и отново ще покажат кой колко знае от тази игра. 8-)

emico
Контакти:

Мнениеот emico » 25 май 2010 20:32

Шампион Аржентина.
Изненада на първенството Чили.

Потребителски аватар
gogova4o
Контакти:

Мнениеот gogova4o » 25 май 2010 20:37

Аржентина , ще има доста изненади на това първенство
Последна промяна от gogova4o на 25 май 2010 20:38, променено общо 1 път.
Teo написа:
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!

Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат

damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .

Потребителски аватар
ndrangheta
Контакти:

Мнениеот ndrangheta » 25 май 2010 20:43

Аз съм за Щатите.
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 25 май 2010 20:48

Deutschland vor, noch ein Tor! Deutschland über alles! :) :) :)
П.П. Обаче най-щастливият мач в живота ми беше преди 16 години, когато ги обърнахме в Щатите! :lol: :lol: :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 25 май 2010 20:50

Англия. Дисциплиниран, технически и тактически грамотен състав. Притежават най-големите звезди(това е фактор за лапетата, но нека го споменем). Испанци също ще впечатлят. Смятам, че "братята" сърби ще са голямата изненада.
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 25 май 2010 20:51

Captain Stottlemeyer написа:Deutschland vor, noch ein Tor! Deutschland über alles! :) :) :)
П.П. Обаче най-щастливият мач в живота ми беше преди 16 години, когато ги обърнахме в Щатите! :lol: :lol: :lol:

Капитана е мой човек,харесваме едни и същи отбори в България и извън неяИзображениеИзображение... ;)

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 25 май 2010 20:54

Много фенове на немския танк , приятно изненадан съм :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 25 май 2010 21:23

Viktor4o_Rs написа:
mironi88 написа:Всеки си има право на мнение, но толкова много подкрепящи Германия направо ме изненадват. То да е Германия, а те са някъв еквивалент на Интер на национално ниво. В Интернационале са събрани от всякакви страни играчи, но поне това отговаря на пълното име на отбора - Интернационале. Какво общо имат с Германия Месут Йозил, Марио Гомез, Кевин Курани, Лукаш Подолски, Пьотр Троховски, Мирослав Клозе, Ташчъ, Аого, Сами Кедира, Марко Марин и ред други. Дори малко да искам да съм за тях само присъствието на гореизброените ме отвращава. Затова...

FORZA AZZURRI ! GO ENGLAND ! VAMOS ARGENTINA !

Значи колега да ти отговоря веднага , това се дължи на глобализацията , Подолски например е от Гливице или Глайвиц на немски , точно на границата между Полша и Германия , и човекът си е избрал да е играе за немците , същата работа са етническите турци , те са си родени в Германия и живели само там , никога не са живели в Турция , поне повечето , има сигурно и изключения .
Примери за чужденци има бол - в Италия са Каморанези и Амаури , какво да кажем за чернокожите французи,холандци, португалци или англичани , нали знаеш , че техните прадядовци са си всъщност от Африка и поради колониите са отишли в Англия или Франция , но са се приобщили и вече не знам кое поред поколение си живее в Европа . Дори при нас имахме Тиаго Силва , Лусио Вагнер или пък сърбите , не виждам нещо лошо в това , стига тези играчи да са класни .

Твърдо съм против чужденци в националните отбори.Иначе за Италия,колега,Амаури не е част от националния отбор,а Каморанези има баба италианка,така че все пак има някакъв италиански произход.Иначе ме дразни като футболист :mrgreen:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Върни се в “Футбол - Свят”