Михайлов: Журналистите вече отказаха един национал!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Re: Михайлов: Журналистите вече отказаха един национал!

Мнениеот gogovcite » 25 май 2010 19:56

Alex написа:
gogovcite написа:Защо журналистите не отказаха с критиките си някой от "Златното поколение"? Защото играеха и имаха успехи. Не може да не се класираме на толкова поредни първенства и да няма критика. А това, че ходят на дискотека никой няма да им го брои ако си вършат добре работата на терена. Те журналистите пишат кой, къде и с коя е бил на дискотека, защото това, което правят на терена никак, ама никак не е интересно на читателите.

да не знаеш - добре, ама да не знаеш и да даваш акъл... ;)

Въпроса беше риторичен, бате. ;)
Hala Madrid

Потребителски аватар
mishkar
Контакти:

Мнениеот mishkar » 25 май 2010 20:26

Maлката перука направи мач и половина и рипнахте да го зщитавате, имам лошото усещане, че ще ни закопае това момче и то неведнъж. А дано не съм прав, ама все Вердер ми се привижда.
нямам подпис...

gandi64
Контакти:

Мнениеот gandi64 » 25 май 2010 20:27

право е момчето много злоба много плюене.какво и е наред на тая държава, че искаме толкова много от футбола.та ние нямаме един стадион като хората.

Потребителски аватар
mishkar
Контакти:

Мнениеот mishkar » 25 май 2010 20:29

gandi64 написа:право е момчето много злоба много плюене.какво и е наред на тая държава, че искаме толкова много от футбола.та ние нямаме един стадион като хората.

Ние нямаме и една зала, като хората, а волейболисти за 2 отбора имаме.
нямам подпис...

gandi64
Контакти:

Мнениеот gandi64 » 25 май 2010 20:36

вярно е колега но волеибола е по скоро излючение от правилото.иначе като цяло спорта ни е пълна скръб.на следващата олимпиада няма кои да вземе и един медал.старите кучета се отказаха а след тях няма никои.

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 25 май 2010 20:41

gogovcite написа:
Alex написа:
gogovcite написа:Защо журналистите не отказаха с критиките си някой от "Златното поколение"? Защото играеха и имаха успехи. Не може да не се класираме на толкова поредни първенства и да няма критика. А това, че ходят на дискотека никой няма да им го брои ако си вършат добре работата на терена. Те журналистите пишат кой, къде и с коя е бил на дискотека, защото това, което правят на терена никак, ама никак не е интересно на читателите.

да не знаеш - добре, ама да не знаеш и да даваш акъл... ;)

Въпроса беше риторичен, бате. ;)

знам ,ама в определени периоди отказаха :Р - имах предвид, че не е вярно
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 25 май 2010 21:47

mishkar написа:Maлката перука направи мач и половина и рипнахте да го зщитавате, имам лошото усещане, че ще ни закопае това момче и то неведнъж. А дано не съм прав, ама все Вердер ми се привижда.

това с Вердер се е случвало на почти всеки вратар!
да припомним само, че бащата на Перуката е бил великолепен вратар, после и самата Перука стана герой през едно жежко американско лято, а сега май е ред на синчето, което май не е толкова лошо вратарче колкото се опитват да го изкарат някои!
Ако продължи така да спасява дузпи и положения, то аз нямам нищо против да ни пази вратата!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 25 май 2010 21:54

Това, че спасил дузпа, не го прави вратар. То и една дузпа.. Хванал посоката и медиите го възнесоха.. Той определено говори за себе си, приказвайки за друг и е типичен пример за болни бащини амбиции. Определено не е най-добрия вратар в България, но определено е най-несменяемия. Забравихме изцепките му и куриозните голове.

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Мнениеот Vojdek » 25 май 2010 23:45

Проста работа.Човека ви каза истината.
1.Футбол.Отказват един по един хората от националния по футбол.А почти всички не говорят вече с медиите.Догодина на Марто и на Стилян като им кажат - спирайте с националния, какво мислите, че стане?Ще отебат заплатите и ще дойдат да цъкат за злобните фенове и "журналисти"?
2.Волейбол.Имам чуството, че скоро освен нашия национален, и тоя на Италия ще завършват на "ОV".
3.Щанги.Съсипаха го.
4.БоксПитайте Далаклиев и Пулеви.
5.Борба..Имаме ли някой, който да остана?
6.Тенис..Казахстан пред България.Пари пред глад и втора работа.Лесен избор.Добре, че Гришо си живее в чужбина.
7.Леката и художествената атлетика?КРЪГЛА 0.
8.Шах.2 световни шампиона и няколко млади звезди.И тук греда, на Веско Топалов, толкова не му се седеше в България, че реши, че е по-добре да падне от Ананд, отколкото да изкара още ден в клоаката, където го обливат с чалга, пари не му дават, кучета му налитат по улиците, чупи колата по пътищата, харчи повече пари за ядене тук, отколкото в Тенерифе(просто е по -евтино) и т.н. и т.н.

Една държава, ще познаеш, че е добре, като видиш колко пари се отделят за култура и спорт.И тези неща са взаимносвързани.

Преди да критикувате, помислете.
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???

MVBasten
Контакти:

Мнениеот MVBasten » 26 май 2010 00:12

Абсолютно не съм съгласен с Ники Михайлов ! Слушах цялото му интервю и съм много разочарован. Учудват ме хора, които демонстрират някаква съпричастност към подобна теза. Някаква измислена толерантност по този повод, която по скоро граничи с адска некомпетентност или дори лицемерие. Ники Михайлов нямаше предвид единствено журналистите. Това да е ясно за всички наивни фенове и "анализатори". Важи особено за тези, които имат на разположение медийна трибуна. Томислав Русев тъкмо беше започнал да ме опровергава, че не е толкова "пристрастен" колкото изглежда и .... се изказа много неподготвен. Жалко ! А Ники Михайлов беше започнал да ми харесва. Направи два много добри мача. Очевидна е положителната промяна. Демонстрира солиден "арсенал" от качества и самочувствие (вкл. заучени "стойки", както си е редно). Някой замисля ли се откъде идва тази негова увереност ? Няма значение. Факт е, че след двете контроли вече е "фаворит" за този пост. Нямаме идея какво се случва например с един талант като Кирев, но с подобен манталитет Ники Михайлов скоро така или иначе ще "страда". Въпрос на време. Сега обратно по темата. Моля Ви, кажете кой нещастник принуждава момчета като Ники Михайлов да играят насила за България ? Много ми е важно да знам. И като разбера ще спра да се учудвам на арогантността на съвременните "национали". Много се надявам всички в БФС (вкл. и играчите в нац.отбор) да проявят малко светоусещане и повече дори да не повдигат темата "Бербатов". Много некоректно от тяхна страна. Бербатов откровено спести същинските причини за неговото отказване. "Виновните" си знаят. Аз не съм удовлетворен от футболното поведение на Бербатов през последните няколко сезона, но признавам, че постъпи правилно. Той има много повече основания да е обиден от един Ники Михайлов. И повярвайте ми, претенциите му не са към българските запалянковци и журналисти. И не е прав Ники Михайлов като казва, че медиите били прекалено "критични" и "жълти".

Върни се в “Национален отбор”