Световното в ЮАР 2010- кой отбор ще подкрепяте?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Световното в ЮАР 2010- кой отбор ще съпортвате?
Винаги съм бил за Италия след България,разбира се.Forza Italia!Campioni del mondo!!!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Аржентина и Германия,повече немците
Левски FOREVER
Всеки си има право на мнение, но толкова много подкрепящи Германия направо ме изненадват. То да е Германия, а те са някъв еквивалент на Интер на национално ниво. В Интернационале са събрани от всякакви страни играчи, но поне това отговаря на пълното име на отбора - Интернационале. Какво общо имат с Германия Месут Йозил, Марио Гомез, Кевин Курани, Лукаш Подолски, Пьотр Троховски, Мирослав Клозе, Ташчъ, Аого, Сами Кедира, Марко Марин и ред други. Дори малко да искам да съм за тях само присъствието на гореизброените ме отвращава. Затова...
FORZA AZZURRI ! GO ENGLAND ! VAMOS ARGENTINA !

Испания и Аржентина
Cesc Fabregas написа:Ако дадат 2 000 000, Батков ще им играе кючеци по масите в Холандия, и ще им продаде цялото си семейство!
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Еее , какви бразилски фенки има по тия стадиони , доста оплакваш окото
Помня една от световното през 2002 как скачаше , и циците й бяха излязли навън , абе култ

Ще се радвам на Италия и на Англия...
[offtopic]Стига сте използвали тези чуждици след като има и български думи, които може да използвате "съпортвате"-подкрепяте. Дори звучи много по-добре.[/offtopic]
[offtopic]Стига сте използвали тези чуждици след като има и български думи, които може да използвате "съпортвате"-подкрепяте. Дори звучи много по-добре.[/offtopic]
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
Viktor4o_Rs написа:Еее , какви бразилски фенки има по тия стадиони , доста оплакваш окото![]()
![]()
Помня една от световното през 2002 как скачаше , и циците й бяха излязли навън , абе култ
![]()
A във някаква арабска страна(не помня коя)предаваха мачовете на Бразилия с 10-20мин .закъснение ,за да изрязват кадрите с въпросните фенки на Бразилия.

Този,които не вижда,че Бразилия ще е новия шампион допуска погрешно виждане.
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
mironi88 написа:Всеки си има право на мнение, но толкова много подкрепящи Германия направо ме изненадват. То да е Германия, а те са някъв еквивалент на Интер на национално ниво. В Интернационале са събрани от всякакви страни играчи, но поне това отговаря на пълното име на отбора - Интернационале. Какво общо имат с Германия Месут Йозил, Марио Гомез, Кевин Курани, Лукаш Подолски, Пьотр Троховски, Мирослав Клозе, Ташчъ, Аого, Сами Кедира, Марко Марин и ред други. Дори малко да искам да съм за тях само присъствието на гореизброените ме отвращава. Затова...
Значи колега да ти отговоря веднага , това се дължи на глобализацията , Подолски например е от Гливице или Глайвиц на немски , точно на границата между Полша и Германия , и човекът си е избрал да е играе за немците , същата работа са етническите турци , те са си родени в Германия и живели само там , никога не са живели в Турция , поне повечето , има сигурно и изключения .
Примери за чужденци има бол - в Италия са Каморанези и Амаури , какво да кажем за чернокожите французи,холандци, португалци или англичани , нали знаеш , че техните прадядовци са си всъщност от Африка и поради колониите са отишли в Англия или Франция , но са се приобщили и вече не знам кое поред поколение си живее в Европа . Дори при нас имахме Тиаго Силва , Лусио Вагнер или пък сърбите , не виждам нещо лошо в това , стига тези играчи да са класни .