Селекцията на Левски-нови играчи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- vladitol
- Контакти:
Re: Левски взе първото си ново попълнение
Тоз добър ли е ?? 

Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Скептично съм настроен към този този трансфер,но все пак Щърков може и да ни изненада приятно! Ще видим скоро 

vladitol написа:Тоз добър ли е ??
По душа. Кой да ти каже. Анонимници.
Миналото лято беше на проби в Берое, но го изгониха поради некадърност.
П.С.: Все пак да кажем, че и Кежман е гонен от БГ отбор, за успокоение на левскарите.
П.С.: Все пак да кажем, че и Кежман е гонен от БГ отбор, за успокоение на левскарите.
Честито.
Ако и другите четирима са от неговата класа,никой неможе да ви спре(топката де).
Ако и другите четирима са от неговата класа,никой неможе да ви спре(топката де).

НАШАТА ЛЮБОВ Е ПО-СИЛНА ОТ ВАШАТА ОМРАЗА
Горе-долу добър трансфер. От ляво Веско Минев е твърд титуляр, така че за резерва не е нужно много класен футболист. Аз предпочитам да вземем класен нападател, отколкото класен заместник на Минев 

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- Neron
- Контакти:
Къв тоз УА?Туй ли е селекция за групите в ЛЕ?
Последна промяна от Neron на 25 май 2010 19:51, променено общо 1 път.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
- BLooD-_-PhoeNiX
- Контакти:
Tommi написа:Горе-долу добър трансфер. От ляво Веско Минев е твърд титуляр, така че за резерва не е нужно много класен футболист. Аз предпочитам да вземем класен нападател, отколкото класен заместник на Минев
На същото мнение съм .. Дървото Антонов просто нему е мястото в Левски ,а Йовов е на приливи и отливи

Батков махай се от Герена и не се връщаи !!!
Не съдете хората по неизвестността на имената им, както и това от какъв клуб идват.
Важно е след като е привлечен, как ще се работи с този футболист, неговата отговорност към тренировъчния процес, режим и т.н.
На първо четене се сещам за Бодуров когато го вземаха в Литекс, всички се питаха този пък какъв е, тоя ли ще е заместника на Манолев и Кишишев и подобно. В началото момчето въобще не вдъхваше доверие, но упорита работа с него и ето, че днес им е основен футболист, на който вече разчитат, и а показва стабилност, така че хайде сега осъдете Щърков само защото идва от Чавдар Етрополе.
Важно е след като е привлечен, как ще се работи с този футболист, неговата отговорност към тренировъчния процес, режим и т.н.
На първо четене се сещам за Бодуров когато го вземаха в Литекс, всички се питаха този пък какъв е, тоя ли ще е заместника на Манолев и Кишишев и подобно. В началото момчето въобще не вдъхваше доверие, но упорита работа с него и ето, че днес им е основен футболист, на който вече разчитат, и а показва стабилност, така че хайде сега осъдете Щърков само защото идва от Чавдар Етрополе.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Re: Селекцията на Левски-нови играчи
http://gong.bg/view_article.php?article_id=137323
Малко скептично съм настроен но няма лошо и без това е свободен агент
, иначе много се радвам за Камбуров според мен ще ни свърши прекрасна работа 
Малко скептично съм настроен но няма лошо и без това е свободен агент