acmilan написа:garfild8 написа:Сакън,някой да не каже нещо срещу Светата синя Троица:Перуката,Наско и Мъри.Веднага бива заклеймяван...И аз го казвам:Тези тримата изброени,не стават и за пробити лейки.Оплюйте ме и мене.Пука ми,на каскета...Аз съм варненец и моряк и НЕ МЕ КАСАЕ синята помия която се излива,срещу инакомислещите.Срещу тези,които не мриемат ''синята и свята'' идея.
Колега,стига с тези сини идеи.Колко човека от националния отбор са от Левски?Пренебрежимо малко.Не съм толкова убеден,че Стоилов,Сираков и Михайлов са лудо влюбени в синята идеяЕто,аз не изповядвам тази идея,но не разбирам,защо не можеш да приемеш,че някой може да не е съгласен с решението и мотивите на Иван Стоянов,без да бъде левскар?За мен постъпката на Иван Стоянов беше меганеградска и като фен си пиша каквото искам относно нея.Той също има право да прави каквото си иска,а ние да коментираме каквото си искаме.Колкото по-скоро спрем с това "Подуене","говеда","свине","Панчарево","селяни","провинциалисти" и т.н.,толкова по-добре.
Gesha1986 написа:garfild8 написа:Сакън,някой да не каже нещо срещу Светата синя Троица:Перуката,Наско и Мъри.Веднага бива заклеймяван...И аз го казвам:Тези тримата изброени,не стават и за пробити лейки.Оплюйте ме и мене.Пука ми,на каскета...Аз съм варненец и моряк и НЕ МЕ КАСАЕ синята помия която се излива,срещу инакомислещите.Срещу тези,които не мриемат ''синята и свята'' идея.
аве еи луд я се скриииии ...

Та накратко.ИДЕЯТА МИ Е,ЧЕ ТЕЗИ ДЕТО СКАЧАТ НА ВУЙЧОВОТО,БОЛШИНСТВОТО ЗАЩИТАВАТ,РЪКОВОДСТВОТО НА БФС И НАЦ.ТИМ.Та нали,те се водят от левскари и всеки който се опълчи срещу тях,бива заклеймен по форумите или медиите.Нали поддръжниците на Мъри,предимно са фенове на Левски и оптимисти от другите отбори,като колегата acmilan.