Челси и Михаел Балак ще продължат с преговорите и тази седмица, като медиите в Англия информират, че двете страни са близо до подписването на нов договор, който ще остави немският национал на „Стамфорд Бридж” и след това лято. Настоящият контракт на контузения полузащитник изтича следващия месец. В момента Балак се възстановява след като нарани връзки на глезена във финала за ФА Къп. Заради контузията, футболистът ще пропусне Световното първенство в ЮАР. Така, полузащитникът се е концентрирал върху разговорите с клуба си около новото споразумение, което трябва да го остави в лондонския тим поне за още 12 месеца. „Guardian” информира още, че в същото време, интерес към подписа на Михаел Балак има и от страна на немския Шалке 04.
---
Аз съм раздвоен във желанието си дали Балак трябва да остане или не...... той е безспорен лидер на и извън терена.... но пък възрастовата граница няма как да се си каже своята дума във предвид факта ,че Балак едвали ще може всеки мач да играе по 90 минути................. аз лично бих искал Анчелоти да привлече нови кадри във халфовата линия.... тъй като във някой мачове през кампанията ми направи страшно впечатление ,че ни липсва нещо нестандартно............ Лампард е единствения който може да го дава това но и той вече мина границата от 30 години и е редно да се помисли във по-дългосрочен план... докато останалите фалфове са много едннотипни и Микел и Есиен и Балак....... един Лука Модрич би бил прекрасно ново лице във отбора но едвали Тотнъм ще го пусне във предвид факта ,че ,шпорите' ще атакуват групите на Шампионската Лига.
Балак близо до нов договор с Челси
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Балак близо до нов договор с Челси
Балак е класен футболист и смятам, че има още какво да даде на Челси! 

- makaveli_rip
- Контакти:
Ужас нали щяхме да подмладяваме състава.Тоя Татко Карло само старци му дай да има в отбора 

Спокойно в Милан старците са повече 

Много е тънка връзката между старост и опитност а вие доста често не правите разлика !