ЦСКА отново в ШЛ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

ЦСКА отново в ШЛ

Мнениеот david_villa » 25 май 2010 12:50

От ЦЕВ са поканили за трета поредна година ЦСКА да играе в Лигата заради доброто представяне миналата година и зрителския интерес от страна на "червените" фенове. Ръководството е потвърдило, че ще играе.
Това е една добра новина, мисля, че е крайно време в София да се изгради модерна зала за 10 000 души, защото всички наши отбори на нац. и клубно ниво имат нужда от подобно съоражение, при това не само за волейбол. Специално за ВК ЦСКА, при един символичен вход, със сигурност ще има поне 6-7 хиляди, които да подкрепят тима.

Потребителски аватар
boston celtics
Контакти:

Re: ЦСКА отново в ШЛ

Мнениеот boston celtics » 25 май 2010 12:51

david_villa написа:От ЦЕВ са поканили за трета поредна година ЦСКА да играе в Лигата заради доброто представяне миналата година и зрителския интерес от страна на "червените" фенове. Ръководството е потвърдило, че ще играе.
Това е една добра новина, мисля, че е крайно време в София да се изгради модерна зала за 10 000 души, защото всички наши отбори на нац. и клубно ниво имат нужда от подобно съоражение, при това не само за волейбол. Специално за ВК ЦСКА, при един символичен вход, със сигурност ще има поне 6-7 хиляди, които да подкрепят тима.
Много се радвам за ЦСКА.Успех и им пожелавам да се представят по-добре от миналият сезон в ШЛ! :)
Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 25 май 2010 12:58

david_villa написа:От ЦЕВ са поканили за трета поредна година ЦСКА да играе в Лигата заради доброто представяне миналата година и зрителския интерес от страна на "червените" фенове. Ръководството е потвърдило, че ще играе.

Само неразбрах защо входа трябва да е символичен?

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 25 май 2010 13:00

Дали ще събереш по 5 лв. от 2000 души или по 2 лв. от 5000, напр., е едно и също. По-високите цени са проблем, знаеш.

ПС: Ако някой знае какво става с проекта за строеж на 4-ти километър в София, който имаше, нека да каже.

Потребителски аватар
AceVentura
Контакти:

Мнениеот AceVentura » 25 май 2010 13:04

david_villa написа:Дали ще събереш по 5 лв. от 2000 души или по 2 лв. от 5000, напр., е едно и също. По-високите цени са проблем, знаеш.

ПС: Ако някой знае какво става с проекта за строеж на 4-ти километър в София, който имаше, нека да каже.

Вчера минах покрай строежа и е в доста напреднала фаза, лично аз очаквам да е готова по план т.е. август 2011.

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Мнениеот Messinho » 25 май 2010 13:11

AceVentura написа:
david_villa написа:Дали ще събереш по 5 лв. от 2000 души или по 2 лв. от 5000, напр., е едно и също. По-високите цени са проблем, знаеш.

Вчера минах покрай строежа и е в доста напреднала фаза, лично аз очаквам да е готова по план т.е. август 2011.

+1
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

assencho1
Контакти:

Мнениеот assencho1 » 25 май 2010 13:21

тъпото е че имахме толкова квоти а използваме само 2, добре поне че ЦСКА кърпи положението. Принципно съм от Левски, но Сиконко да мре

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 25 май 2010 13:25

Заслужаваме !Евала и през тая година ще ходиме на яки мачове!САМО ЦСКА!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
boston celtics
Контакти:

Мнениеот boston celtics » 25 май 2010 13:27

assencho1 написа:тъпото е че имахме толкова квоти а използваме само 2, добре поне че ЦСКА кърпи положението. Принципно съм от Левски, но Сиконко да мре
Колко много квоти сме имали :roll: И как така използваме само две :geek:
Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 25 май 2010 13:38

Много ми се иска да видя една прекрасна атмосфера в модерна зала.Дано всичко със строежа мине по план и да стане както са го запланували.

Върни се в “Волейбол”