От ЦЕВ са поканили за трета поредна година ЦСКА да играе в Лигата заради доброто представяне миналата година и зрителския интерес от страна на "червените" фенове. Ръководството е потвърдило, че ще играе.
Това е една добра новина, мисля, че е крайно време в София да се изгради модерна зала за 10 000 души, защото всички наши отбори на нац. и клубно ниво имат нужда от подобно съоражение, при това не само за волейбол. Специално за ВК ЦСКА, при един символичен вход, със сигурност ще има поне 6-7 хиляди, които да подкрепят тима.
ЦСКА отново в ШЛ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- david_villa
- Контакти:
- boston celtics
- Контакти:
Re: ЦСКА отново в ШЛ
Много се радвам за ЦСКА.Успех и им пожелавам да се представят по-добре от миналият сезон в ШЛ!david_villa написа:От ЦЕВ са поканили за трета поредна година ЦСКА да играе в Лигата заради доброто представяне миналата година и зрителския интерес от страна на "червените" фенове. Ръководството е потвърдило, че ще играе.
Това е една добра новина, мисля, че е крайно време в София да се изгради модерна зала за 10 000 души, защото всички наши отбори на нац. и клубно ниво имат нужда от подобно съоражение, при това не само за волейбол. Специално за ВК ЦСКА, при един символичен вход, със сигурност ще има поне 6-7 хиляди, които да подкрепят тима.

Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...
david_villa написа:От ЦЕВ са поканили за трета поредна година ЦСКА да играе в Лигата заради доброто представяне миналата година и зрителския интерес от страна на "червените" фенове. Ръководството е потвърдило, че ще играе.
Само неразбрах защо входа трябва да е символичен?
- david_villa
- Контакти:
Дали ще събереш по 5 лв. от 2000 души или по 2 лв. от 5000, напр., е едно и също. По-високите цени са проблем, знаеш.
ПС: Ако някой знае какво става с проекта за строеж на 4-ти километър в София, който имаше, нека да каже.
ПС: Ако някой знае какво става с проекта за строеж на 4-ти километър в София, който имаше, нека да каже.
- AceVentura
- Контакти:
david_villa написа:Дали ще събереш по 5 лв. от 2000 души или по 2 лв. от 5000, напр., е едно и също. По-високите цени са проблем, знаеш.
Вчера минах покрай строежа и е в доста напреднала фаза, лично аз очаквам да е готова по план т.е. август 2011.
AceVentura написа:david_villa написа:Дали ще събереш по 5 лв. от 2000 души или по 2 лв. от 5000, напр., е едно и също. По-високите цени са проблем, знаеш.
Вчера минах покрай строежа и е в доста напреднала фаза, лично аз очаквам да е готова по план т.е. август 2011.
+1
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

тъпото е че имахме толкова квоти а използваме само 2, добре поне че ЦСКА кърпи положението. Принципно съм от Левски, но Сиконко да мре
- POPCORN
- Контакти:
Заслужаваме !Евала и през тая година ще ходиме на яки мачове!САМО ЦСКА!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- boston celtics
- Контакти:
Колко много квоти сме ималиassencho1 написа:тъпото е че имахме толкова квоти а използваме само 2, добре поне че ЦСКА кърпи положението. Принципно съм от Левски, но Сиконко да мре

Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...
Много ми се иска да видя една прекрасна атмосфера в модерна зала.Дано всичко със строежа мине по план и да стане както са го запланували.