plovdivram написа:slavia_foreverНай-дълбоките исторически корени на съвременния ПФК Локомотив Пловдив ни отвеждат до пролетта на 1922г.,
...............................................................
В първите години на Локомотив:
Когато говорим за основаването на ЖСК, не можем да подминем един факт, който е намерил място дори и в краткото антрефиле на вестник "Борба" от май 1936 г. .............................
Първо, ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА на всички и нека тя ни донесе много хубави и щастливи мигове и най-вече много здраве...
Сега по темата...
slavia_forever,
трябва да ти кажа, че си направил много странен "колаж" от историята на Локомотив Пловдив...Как ти е хрумнал незнам, но ако ми обясниш как така от "Караджа" /1922/ доведе нещата до "ЖСК" /1936/?!... т.е. за да ме разбереш както трябва... след като пускаш такива теми и постове добре ще е да обясниш откъде го извади това нещо и защо започва с "Караджа" и ни-в-клин-ни-в-ръкав /така представено/ се включва и продължава с "ЖСК"?! Пак ти казвам, така погледнато - изглежда супер неадекватно, защото не става ясно каква е връзката "Караджа" - "ЖСК" Пд, а такава си има... Само немога да разбера ти /или този, от който си го преписал/ защо си го /го е/ пропуснал всичко това?..
Ако съм направил грешки, се извинявам. Голямата част от темата, е копирана от Уикипедия. Стори ми се, че там е най-добре формулирана. ЧНГ и на теб.