До кога ще се гаврят с Националния отбор?!?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

viroglav
Контакти:

Re: До кога ще се гаврят с Националния отбор?!?

Мнениеот viroglav » 25 май 2010 00:15

acmilan , ако се учиш от Лупи далече ще стигнеш ... ;) :lol:
Последна промяна от viroglav на 25 май 2010 00:17, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Prizrachen
Контакти:

Мнениеот Prizrachen » 25 май 2010 00:16

Lyubooo написа:Ангелов трябва също да бъде изведен в халфовата линия, незнам защо е решено, че той е централен защитник, с неговия ръст и офанзивни способности, това е недоумица!?!
Александров от Черно Море е напълно подходящ да стои в центъра на защитата поне докато се върне Тунчев, но за съжаление е играч на провинциален отбор, а от там не се вземат национали!
Николов, горкия, може да последва примера на Стоянов, защото си е жива гавра за тея две контроли да влезе за има-няма 5 минутки, че Виданов за един мач ги изигра толкова!
Димитров добре се поразходи, поне да му бяха дали едно фотоапаратче, че да щракне забележителностите в Белгия и ЮАР!
Мъри изигра контролите като официални мачове, което показва, че явно това ще бъде състава, който ще използва в квалификациите!
За стил в играта ни май никой нищо неспоменава :)

Да бих се съгласил с тебе, а Благой да е отдясно и като се върне Мартин от Ляво..

VALS
Контакти:

Мнениеот VALS » 25 май 2010 00:16

Здравейте пичове , бях задрямал в края на мача - второто полувреме бяхме по-трагични от първото!Не ме интересуват клубни пристрастия, от около 7-8 години почти не гледам мачове от нашето първенство, дори футболистите на любимия ЦСКА не зная кои са с малки изключения!Става въпрос за НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР и за абсолютното безхаберие и липса на стратегия за развитието му. Поне 10 години тъпчем на едно място и като гледах мача тази вечер виждам ,че така и ще продължим.Нищожната надежда след мача с Белгия, че този отбор може малко повече тотално се изпари след пародията с ЮАР. Второто полувреме имах чувството ,че целта на нашите футболисти от различните линии е да не играят помежду си. Този отбор според мен няма бъдеще с настоящото ръководство! От години се прокрадва идеята за чужд утвърден треньор, който да тегли сиктирите на мениджъри,БФС и всякакви други лешояди, заради които отбора е толкова жалък от много време насам. Много плюха по Бербо, но сега баз него дали ще сме по-добре? Дълбоко се съмнявам! Истината за мен е ,че Бербо е класа/не сърце/ над Стенли, Марто....за останалите няма да коментирам, с тях разликата е Пропаст. Ако с такъв скромен откъм потенциал отбор като нашия не се захване чужд специалист да компенсира липсата на качества със здрава тактическа дисциплина и мнооого тичане нищо радостно не ни очаква.

pazlama
Контакти:

Мнениеот pazlama » 25 май 2010 00:17

viroglav написа:acmilan , ако се учиш от Лупи далече ще стигнеш ... :lol:

Аз си мисля че е даже Лупи.Всеки ден все едни такива ги плямпа :) :)

Потребителски аватар
Prizrachen
Контакти:

Мнениеот Prizrachen » 25 май 2010 00:19

rikk написа:
viroglav написа:Мъри е виновен , че е викнал куци коне да играят за националния отбор на България ... :lol:

+1

С риск да ме обвините в пристрастие :
Никога няма да забравя как Пената викна :
Чомаков който играеше в Марица и
Кишишев от Нафтата
и двамата на по 18 години .
Я ми покажете един играч който преди да го вземат в Левски , Литекс или Цска да е викнат в национала.
Виновен е защото не намира алтернатива ...... .
;) и не само той а както казах всички през последните 10 години.

Да трябвало е да извика Николай Божов с двете си попадения над "гранда" Несебър :)

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 25 май 2010 00:20

pazlama написа:

Бая е млад , за да е Лупи ... А и има още хляб да изяде , докато го стигне ... :lol:

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 25 май 2010 00:20

viroglav написа:acmilan , ако се учиш от Лупи далече ще стигнеш ... ;) :lol:

Просто ми преподаваше два семестъра :) Не че смятам да му следвам кариерата :lol:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 25 май 2010 00:21

pazlama написа:

Все едни какви?Казва си мнението,без значение дали на някого то ще му хареса,с тази разлика,че гледа да го обосновава поне от време на време...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 25 май 2010 00:24

acmilan написа:
viroglav написа:acmilan , ако се учиш от Лупи далече ще стигнеш ... ;) :lol:

Просто ми преподаваше два семестъра :) Не че смятам да му следвам кариерата :lol:

Кариерата не , но наученото от него ще ти е от доста голяма полза в живота , предполагам ... ;)

Потребителски аватар
football.total
Контакти:

Мнениеот football.total » 25 май 2010 00:25

Толкова им се чудя на такива като автора на темата... Едни дребни душици, живота ги е.б.е. вески ден, озлобени... Просто жалки. Мине се не мине месец два, дойде мач на национала и се почва едно сране по форумите - ама защо тоя, защо оня. Защо не третия ами петия. И разни фенчета на Бирое, Черну Муре, дето като бият ЦСКА с едно на мъка (89 минути безидейно чистене на топката и окупация) цяла година празник на града има ,почват - ама тоя талант, оня талант. Ама Иво Иванов ама Петар Петров. Абе на вас не ви ли влиза в тиквите че разни футболистчета без никакъв, ама абсолютно никакъв опит дори на европейска сцена (даже квалификации за Лига Европа не са помирисвали тия вечни таланти) не са за национала бе хора! Едно е да си добър срещу Миньор и Мездра друго е да излезеш на 60.000 стадион пълен до дупка бе. Ивчо Иванов ако го бяха пуснали тази вечер на 15тата минута щеше да му лъсне кафявото на гащите. Айде малко уважение към тоя национален отбор. Стига сте ревали по тия форуми. Като не сте БЪЛГАРИ ходете си викайте там за Бирое и Мурету и оставете националния намира!!! :evil: :evil: :evil:

Върни се в “Национален отбор”