Дискусии: ЮАР – България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

SHAKOMINATORA
Контакти:

Re: Дискусии: ЮАР – България

Мнениеот SHAKOMINATORA » 24 май 2010 23:58

Viktor4o_Rs написа:Мисля , че без Бербатов нито сме по-добре , нито по-зле , вижте че ние нямаме никаква халфова линия , ама никаква - един Стилян само се мъчи и това е ... И без това имаме ограничен ресурс на качествени футболисти , а Кауна не използва и това дори :evil: :evil: Ако се направят следните неща , имаме някакъв шанс :
1. На левия бек трябва да играе Занев с резерва Венков , а не Зетя
2. Силата на Пелето е до Стилян , като Ангелов е в защита халфовата линия става съвсем слаба
3. Чавдар Янков в тази си форма няма място в отбора
4.Благо не става за крило , по-добре вътрешен халф
5 .Вън недоразуменията Пламен Николов , Виданов , Хичо , Сърмов , Камбуров
6. Да бъдат извикани някои измежду Валентин Илиев ,Живко Желев , Асен Караславов, Иво Иванов , Танко Дяков , за да се изпробват в защитата , да бъде извикан Владимир Гаджев , отпред да бъдат повикани Мицански и Макриев
7.Димитър Рангелов и Домовчийски нямат място в отбора , ако не играят редовно

Положителното ,което виждам е , че Ники Михайлов показа добри игри и в двете контроли и може да се разчита на него за в бъдеще , дано и той по-често е титуляр , други силни единици са Манолев , Ивелин Попов и Божинов :mrgreen:

Тези точки си остават в сферата на научната фантастика. Защо му е на някой от "шефовете" въобще да ги предприема тези промени?

tot2311
Контакти:

Мнениеот tot2311 » 25 май 2010 00:00

Мале пълен смях сме.Направо като дойдат официалните мачове ше има яко голови рекорди срещу нас.Срещу Англия ще е супер,вляво като заиграят едно хубаво зетя и Благо в средата дебелакис(Янков) ше се бори срещу Лампард и Джерард, защитата оле майко,нема проблеми тренера е свиреп и непоколебим

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 25 май 2010 00:00

Viktor4o_Rs написа:Мисля , че без Бербатов нито сме по-добре , нито по-зле , вижте че ние нямаме никаква халфова линия , ама никаква - един Стилян само се мъчи и това е ... И без това имаме ограничен ресурс на качествени футболисти , а Кауна не използва и това дори :evil: :evil: Ако се направят следните неща , имаме някакъв шанс :
1. На левия бек трябва да играе Занев с резерва Венков , а не Зетя или Минев
2. Силата на Пелето е до Стилян , като Ангелов е в защита халфовата линия става съвсем слаба
3. Чавдар Янков в тази си форма няма място в отбора
4.Благо не става за крило , по-добре вътрешен халф
5 .Вън недоразуменията Пламен Николов , Виданов , Хичо , Сърмов , Камбуров
6. Да бъдат извикани някои измежду Валентин Илиев ,Живко Желев , Асен Караславов, Иво Иванов , Танко Дяков , за да се изпробват в защитата , да бъде извикан Владимир Гаджев , отпред да бъдат повикани Мицански и Макриев
7.Димитър Рангелов и Домовчийски нямат място в отбора , ако не играят редовно
8.Георги Пеев за мен не става за титуляр , по-добре Благо или Велизар отдясно , жалко за Иван Стоянов ...
Положителното ,което виждам е , че Ники Михайлов показа добри игри и в двете контроли и може да се разчита на него за в бъдеще , дано и той по-често е титуляр , други силни единици са Манолев , Ивелин Попов и Божинов :mrgreen:

Колега,за първите 5 точки съм абсолютно съгласен,по шестата бих свел избора до Иво Иванов и Живко Желев в отбрана,за Гаджев,Мицански и Макриев съм за.Рангелов и Домовчийски,когато навлязат във форма,имат място в разширения състав.8.За мен Пеев е единственият сериозен вариант отдясно на този етап.Ники Михайлов,Манолев,Ивелин,Божинов,Стилян и Станислав Ангелов са титуляри в моя състав :)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

bgman
Контакти:

ЮАР - БЪЛГАРИЯ - 1:1

Мнениеот bgman » 25 май 2010 00:08

Това ли искахте. Един тактически изигран мач от наша страна, и ето ви равен, а не загуба. Първият мач с Белгия показахме футбол, опитахме се да се надиграваме,направихме хубав мач и какво -загуба. Днес не играхме нищо особено, да не кажа слабо и какво-равен. Мисля, че сме на прав път и едно равенство през септември с англичаните би ни дошло добре. :)

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Re: ЮАР - БЪЛГАРИЯ - 1:1

Мнениеот Gonzo0009 » 25 май 2010 00:10

некъв Лъв да сложат,но и така става
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

Потребителски аватар
НКВД-
Контакти:

Мнениеот НКВД- » 25 май 2010 00:10

tot2311 написа:Мале пълен смях сме.Направо като дойдат официалните мачове ше има яко голови рекорди срещу нас.Срещу Англия ще е супер,вляво като заиграят едно хубаво зетя и Благо в средата дебелакис(Янков) ше се бори срещу Лампард и Джерард, защитата оле майко,нема проблеми тренера е свиреп и непоколебим

Ако няма голови рекорди, ще извикаме отново Ицо Стоичков, Плаче Марков или Тройчо Младенов и тогава рекордите ще се повторят. Те знаят как се прави това ! :) :) :) А и нещо не ми харесва, че нарушаваме традицията , централния ни нападател да не вкарва голове 1-2 години, тия кво ми се разиграха и за два мача 2 гола .... ай стига :) :) :)
Звездолинчо, избърши си сополките и си припомни, че от теб се иска да вкарваш голове, а не тъпи лафове !

vesodoc
Контакти:

Мнениеот vesodoc » 25 май 2010 00:13

Някой ще ме светне ли каква всъщност е тактиката на Мъри ?
Аз не разбирам много. Обаче на мен, непредубедения човек, ми се струва, че той няма такава. Просто вика некви хора на некви постове за некъв брой минути да разходят фланелката и да се види става ли, не става ли...
Много моля, ако някой има представа каква е тактическата идея на Мъри, нека ми каже, че вече пореден мач се опитвам да я открия и не мога.

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 25 май 2010 00:14

дека е ЮАР, дека е Англичания
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

SHAKOMINATORA
Контакти:

Мнениеот SHAKOMINATORA » 25 май 2010 00:15

Равен с Англия? Смях..

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 25 май 2010 00:15

За съжаление това , което предлагам , няма да стане , само не разбирам толкова ли са тъпи Перуката , Наско и Мъри ... Заради техните игри на дребно - тук-таме някоя комисионна и процентче , губят наистина големите пари , които биха дошли , ако се класираме на голям форум :evil: Който твърди , че в националния няма мениджърски интереси , трябва тотално да е кон с капаци и зомбиран ;) Защото имаме играчи от среднаевропейска класа , просто трябва да бъдат извикани и подредени правилно , примери са Словения и Словакия - две държави , които са на световно сега .
Последна промяна от Viktor4o_Rs на 25 май 2010 00:16, променено общо 2 пъти.
Изображение

Върни се в “Архив”