Защо е такаава екипировката?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Защо е такаава екипировката?
Идиоти !!! С този екип не играем за първи път. С червени фанелки и бели гащи бихме Аржентина СП 94 и Германия на пак там. С чисто бял екип бихме и Мексико.... Защо тогава не скочихте да квичите? Или просто тогава не сте съществували... Като цяло много по добре според мен стои този екип в комбинация отколкото червено и зелено. Холандия например играе с подобен екип нищо че знамето им е синьо, бяло и червено. Германия играе с черно и бяло независимо че бялото липсва от техния байряк. А знамето на Англия и бяло с червен кръст никъде няма тъмно синьото на гащите с което играят. Кой е казал че трябва да се играе с цвета на знамето?
santiliana написа:това не е изобщо маловажно. Това е нашият трибагреник, ма*ка му стара. Аз не съм се клел като войник за честта на България през червено- бяло- червено знаме и това не е моят трибагреник. Това е абсолютен гаф на мафиотския БФС и е редно журналистите да ги "разпинтят" по тази тема. Защото заради такива "незначителни" неща в живота ни, все ни бъркат с Македонци, Румънци, а на нас ни казват, че сме "циганите" на Европа. Щото не си държим на Българщината. Евалла на сърбите, представяте ли си техния нац. отбор да излезе само в два цвята- просто там това е невъзможно, защото си държат на "корена" и националните цветове...
Подкрепям безрезервно.Аз също се клех на трибагреник,БЯЛО,ЗЕЛЕНО,ЧЕРВЕНО,но този екип е подигравка.Затова ще сме ''индианците на Европа''.
Само Черно море.
Да не би пък всички отбори да играят с екип според флага им ?? Я погледнете малко пък тогава приказвайте !
оффф аман от 13 годишни бръснати и празни тикви с бомбари и нашивка "Атака" 
клели са били..мноо сте виждали казарма вие

клели са били..мноо сте виждали казарма вие

Абе всичката ни наред тръгнали сте да говорите за екипите.... 

и мен много ме дразнят, че не играем с правилните цветове... но има и по-зле от нас .. вижте Италия си играят сини 

и ЮАР играят само с 2 цвята в момента - зелено и жълто .. но те поне си съдържат черния цвят достатъчно
моля за разбиране на шегата ... 

- vladitol
- Контакти:
p36o написа:и ЮАР играят само с 2 цвята в момента - зелено и жълто .. но те поне си съдържат черния цвят достатъчномоля за разбиране на шегата ...

Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
-
- Контакти:
Пиши на кирилица!!!
нкрая някой да забележи че противника ни играе с зелени фанелки и калци