Гледам мача и недоумявам за пореден път защо наш`те избират при гостувания да играят в такава комбинация на цветовете на екипите? Имам в предвид, че защо е необходимо гащетата да са с бял цвят, а не както си му е реда - ЗЕЛЕН? Най- нормално е при гостуване да бъдем с червени фланелки, зелени гащета и бели калци, а при домакинство- обратното. Та нали са такива цветовете на трикольора ни, защо е нужно да се правят на оригинални от БФС?!
Вие какво ще кажети по тоя въпрос?
Защо е такаава екипировката?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- santiliana
- Бижутера
- Контакти:
Re: Защо е такаава екипировката?
първо ще кажа че тия екипи са най-долно качество Пума...се едно са навлекли пижами....
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
И със зелени гащи ЮАР пак ще ни надиграе и то без звездите си както играят сега.

наистина е много нелепо зеления цвят да е едва загатнат в екипите!
това не е клубен отбор, че да се правят такива неадекватни съчетания!
и наистина е кофти, че футбола ни е такава боза, че започваме да се заглеждаме по второстепени детайли!
това не е клубен отбор, че да се правят такива неадекватни съчетания!
и наистина е кофти, че футбола ни е такава боза, че започваме да се заглеждаме по второстепени детайли!

Такава е екипировката защото ни е такова БФС-то
Дунав ЗАВИНАГИ
Червени Шивачки Не Струвате !
Червени Шивачки Не Струвате !
santiliana написа:Гледам мача и недоумявам за пореден път защо наш`те избират при гостувания да играят в такава комбинация на цветовете на екипите? Имам в предвид, че защо е необходимо гащетата да са с бял цвят, а не както си му е реда - ЗЕЛЕН? Най- нормално е при гостуване да бъдем с червени фланелки, зелени гащета и бели калци, а при домакинство- обратното. Та нали са такива цветовете на трикольора ни, защо е нужно да се правят на оригинални от БФС?!
Вие какво ще кажети по тоя въпрос?
Напълно си прав! Още по-шокиращо и тъпоумно според мен е че като домакини играем само в бяло-зелено!! Къде е третия цвят? Често като гости играем само в червено-зелено. Да видят унгарците, които имат същите цветове на флага как екипите им ги съдържат и са правилно наредени.
- santiliana
абе дали ще ни бият или не е съвсем друга тема. Тук въпросът опира до идентичност, това все пак е НАЦИОНАЛИЯТ ОТБОР НА БЪЛГАРИЯ. А цветовете ни са БЯЛО- ЗЕЛЕНО- ЧЕРВЕНО. А не тая "манджа с грозГе", дето виждам на монитора. Все едно, че сме Дания или Уелс...
Така хептен не ми е тръпка да ги гледам
Така хептен не ми е тръпка да ги гледам
Защо се занимавате с екипите? В тази държава все на някой нещо няма да му е угодно
.

Същата грозна гледка е като играем в бяло-зелено! Явно сега компенсират и то неуспешно. От другия мач- с всички цветове на знамето.
- santiliana
това не е изобщо маловажно. Това е нашият трибагреник, ма*ка му стара. Аз не съм се клел като войник за честта на България през червено- бяло- червено знаме и това не е моят трибагреник. Това е абсолютен гаф на мафиотския БФС и е редно журналистите да ги "разпинтят" по тази тема. Защото заради такива "незначителни" неща в живота ни, все ни бъркат с Македонци, Румънци, а на нас ни казват, че сме "циганите" на Европа. Щото не си държим на Българщината. Евалла на сърбите, представяте ли си техния нац. отбор да излезе само в два цвята- просто там това е невъзможно, защото си държат на "корена" и националните цветове...