!!! Само Владимир Гаджев и Гонзо !!!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- captain_drifuss
- Контакти:
Re: !!! Само Владимир Гаджев и Гонзо !!!
как решавате кой колко е интелигентен, много ми е станно!? някакви тестове ли им прави? че и в цяла България! аз пък познавам едно момче, футболист на Банско, завършил право в УНСС с отличие, за мен той е най-интелигентният футболист в България!
Levski_Sf написа:Според мен темата е малко крайна. Мисля, че много хора от сегашния отбор са истински левскари и са горди с името на отбора, които цветове защитават. Това, че ги е нямало днес не означава, че не ги интересува Левски. Не знам авторът на темата дали е наясно, че в момента футболистите са в почивка до 9 юни. Много от тях са по родните си места, други са на почивка със семействата си, трети пък са чужденци и изобщо не са в България.
Много добре съм наясно с това, че са почивка но не съм убеден, че само Гаджев и Гонзо са могли да присъстват. Сигурен съм че при по голямо желание можеше да дойдат и други от отбора.
captain_drifuss написа:как решавате кой колко е интелигентен, много ми е станно!? някакви тестове ли им прави? че и в цяла България! аз пък познавам едно момче, футболист на Банско, завършил право в УНСС с отличие, за мен той е най-интелигентният футболист в България!
Говорим не за това кой може да решава задачи от висшата математика, а за това как се държи въобще на терена и извън него. Как говори пред журналистите и т.н.
-
- Контакти:
sasho007 написа:captain_drifuss написа:как решавате кой колко е интелигентен, много ми е станно!? някакви тестове ли им прави? че и в цяла България! аз пък познавам едно момче, футболист на Банско, завършил право в УНСС с отличие, за мен той е най-интелигентният футболист в България!
Говорим не за това кой може да решава задачи от висшата математика, а за това как се държи въобще на терена и извън него. Как говори пред журналистите и т.н.
http://www.vbox7.com/play:f054cbf4&start=81 Ако това е интелигентно поведение на терена прав си.. имам предвид Гаджев, а не чувала с картофи дето пада в наказателното.
soilwork написа:По въпроса за интелигентноста Гаджев може само да диша прахта на Иво Димовsasho007 написа:"От името на отбора присъстваха Владимир Гаджев и спортният директор Георги Иванов."
Ето за това говорим цял сезон, че само явно на Влади Гаджев му пука за името ЛЕВСКИ от играчите. Останалите и сега на празника на отбора както го показваха и през целия сезон, че са в него явно само за да отбият номера и да си взимат големите заплати.
ЕВАЛА НА ВЛАДИ ГАДЖЕВ НАЙ ИНТЕЛИГЕНТНИЯ ФУТБОЛИСТ НЕ САМО В ЛЕВСКИ, НО И В БЪЛГАРИЯ МОЖЕ БИ.-"най-великия футболист сред философите и най-великия философ сред футболистите"
говорим за Влади Гаджев бе пич,не за КОКОНИ.Разбираш ли

За враговете на демокрацията и републиката-СМЪРТ
само за гаджев ще ме е яд ако си тръгне от левски а и особенно в тоя селски одбор
- batmanlive
дано да има още като него.браво !!!
КАПИТАЛИЗЪМ-ЕДИНСТВЕНОТО ДЕТЕ НА ДЯВОЛА
О я стига ,какво плюете давам бас че 50% от вас които плюете също не сте поднесли цветя днес.. Хората си имат семейства а след няколко седмици почва подхготовката наново...

Гаджев е поредния некадърник в синьо , нищо повече ... А на Касандриньо с тоя незавършен осми клас не знам къде му разобличихте интелекта , но като че ли слагащите му това определение трябва да са по - зле и от него явно , за да го правят ... 

cmmiemania написа:sasho007 написа:captain_drifuss написа:как решавате кой колко е интелигентен, много ми е станно!? някакви тестове ли им прави? че и в цяла България! аз пък познавам едно момче, футболист на Банско, завършил право в УНСС с отличие, за мен той е най-интелигентният футболист в България!
http://www.vbox7.com/play:f054cbf4&start=81 Ако това е интелигентно поведение на терена прав си.. имам предвид Гаджев, а не чувала с картофи дето пада в наказателното.
Провокаторче, тоя мач го гледах и Влади Гаджев изтрещя в момент, в който селяните от сектор А и пистата за трийсти път пуснаха умишлено втора топка на терена, спирайки атаки на Левски. Не коментирай неща, които не са ти ясни.
от SFHC на 22 Май 2013 21:46: "Славия ще изорът тревата последния кръг, нищо не е сигурно, титла за Лудогорец е много вероятна."