megagrym написа:Тук мача ще го дават ... БгФен.нет
Този линк в крайна сметка работи ли ? Иска ми регистрация. Ако ще го дават, ще си направя.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
megagrym написа:Тук мача ще го дават ... БгФен.нет
shakazula написа:tevez написа:Екипът на ***.eu издири и предостави за вас хиперлинк телевизия SABC, която ще излъчи на живо важната контрола на българският национален отбор срещу домакина на предстоящото световно първенство - Република Южна Африка. Припомняме ви, че родните телевизии проявиха тотално безхаберие, като нито една от тях не пожела да закупи правата за излъчването на срещата от Йоханесбург.
Ето и въпросният линк:
http://tv-online-channels.com/online-tv ... _1726.html
Пичове не цъкайте линка!!!Намери ми ТРОЯНСКИ КОН(добре,че аваста се намеси).Доста некоректно от твоя страна-колега!!!
Един град-един отбор написа:megagrym написа:Тук мача ще го дават ... БгФен.нет
Този линк в крайна сметка работи ли ? Иска ми регистрация. Ако ще го дават, ще си направя.
Messinho написа:Един град-един отбор написа:megagrym написа:Тук мача ще го дават ... БгФен.нет
Колега работи. Нужно е да си направиш регистрация и ще гледаш мача с високо качество при това. Линковете, които предлагаме до момента не са се изпортва ли. Можеш да разчиташ. Гарантирано е !!! Също така от Световното първенство ще предаваме всички мачове с коментар и Livescore !
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 16 госта