Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Тотална атака срещу Селяка
Селяк напусни веднага,долна буферска мутро...БОТЕВ ПД ЗАВИНАГИ
Селяк,селяк,ама ви ебава от всякъде! 

- Fallen_Angel
- Контакти:
kalo написа:Селяк,селяк,ама ви ебава от всякъде!
И? Теб кеф ли ти е?
ХРИСТОЛОВ КАНИ КРЪСТEВА ЗА ПОСЛЕДНО В ПОНЕДЕЛНИК
Президентът на Ботев Пловдив Димитър Христолов ще покани утре за последно Ирена Кръстева, шефка на Нова Българска медийна група холдинг АД, за подписване на договора за продажбата на клуба.
Христолов обясни, че поканата ще бъде заверена пред нотариус и ще бъде валидна за три дни.
„Ако през това време не подпишем договора за сделката, ще започна преговори с другите кандидати за Ботев – българска и австрийска фирми", поясни Димитър Христолов пред БТА.
Преди Нова година той и Ирена Кръстева няколко пъти се обвиниха взаимно, че пречат на сключването на договора за продажбата на Ботев.
В случай, че Нова Българска медийна група холдинг АД не стане собственик на Ботев от клуба се очаква да бъдат освободени финансовият му директор Христо Андреев и изпълнителният директор Борислав Димитров.
Димитър Христолов каза още, че не се притеснява, ако дребните акционери в клуба заведат съдебни дела срещу него за решението му да вдигне уставния капитал на Ботев от 1 милион на 1,7 милиона лева. Това стана на Акционерното събрание, което се
проведе на 18 декември миналата година.
По време на него Димитър Христолов увеличи своята собственост в Ботев на 91 процента от акциите му.
„Действал съм напълно законно. Готов съм да ме проверяват всички оторизирани институции", коментира президентът на „канарчетата". Той добави, че готви сериозна селекция за пролетния полусезон.
Христолов обясни, че поканата ще бъде заверена пред нотариус и ще бъде валидна за три дни.
„Ако през това време не подпишем договора за сделката, ще започна преговори с другите кандидати за Ботев – българска и австрийска фирми", поясни Димитър Христолов пред БТА.
Преди Нова година той и Ирена Кръстева няколко пъти се обвиниха взаимно, че пречат на сключването на договора за продажбата на Ботев.
В случай, че Нова Българска медийна група холдинг АД не стане собственик на Ботев от клуба се очаква да бъдат освободени финансовият му директор Христо Андреев и изпълнителният директор Борислав Димитров.
Димитър Христолов каза още, че не се притеснява, ако дребните акционери в клуба заведат съдебни дела срещу него за решението му да вдигне уставния капитал на Ботев от 1 милион на 1,7 милиона лева. Това стана на Акционерното събрание, което се
проведе на 18 декември миналата година.
По време на него Димитър Христолов увеличи своята собственост в Ботев на 91 процента от акциите му.
„Действал съм напълно законно. Готов съм да ме проверяват всички оторизирани институции", коментира президентът на „канарчетата". Той добави, че готви сериозна селекция за пролетния полусезон.
Re: ХРИСТОЛОВ КАНИ КРЪСТEВА ЗА ПОСЛЕДНО В ПОНЕДЕЛНИК
Пиленцето запя друга песен 

Дано Господ е с нас и този път сделката стане факт!
нека феновете на Ботев не си правим пребързани заключения.селския пак нещо лъже-австрийците
се гласяха за спонсори,когато продаде на Кръстева,а другите купувачи уж бяха пещерняците.
и вижте само това изречение

се гласяха за спонсори,когато продаде на Кръстева,а другите купувачи уж бяха пещерняците.
и вижте само това изречение
Той добави, че готви сериозна селекция за пролетния полусезон.

Последна промяна от fcb на 04 яну 2009 17:08, променено общо 1 път.
fcb написа:нека феновете на Ботев не си правим пребързани заключения.селския пак нещо лъже-австрийците
Мастията Селска се опитва да блъфира с тези други куповачи , за да приключи по бързо сделката ми се струва

Накрая верно трябва някой да го излежи ама друг изход няма. Това със сделката всичко изглежда толкова добре премислено.