Дускусии: Байерн М-Интер (Финал)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Re: Дускусии: Байерн М-Интер (Финал)

Мнениеот PFCB » 23 май 2010 00:18

0007 написа:
PFCB написа:А собственикът е един чеченец, заграбил каквото може след разпадането на СССР и с част от парите създал изкуствен отбор :!:

Какъв чеченец те гони!? Не можеш ли да се радваш на успеха и да не се занимаваш с други отбори?Изживей си момента,твой си е,но не се заяждай с другите.Защото и за твоя отбор могат да се извадят доста факти и да се каже,че ако не беше Морати,щяхте да гледате ШЛ по телевизията. ;) ;)

Нямам нищо против Челси, но такива като Зигфрид, които изливат безкрайната си злоба на всевъзможни неща ме дразнят много...

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 23 май 2010 00:40

PFCB написа:
0007 написа:
PFCB написа:А собственикът е един чеченец, заграбил каквото може след разпадането на СССР и с част от парите създал изкуствен отбор :!:

Какъв чеченец те гони!? Не можеш ли да се радваш на успеха и да не се занимаваш с други отбори?Изживей си момента,твой си е,но не се заяждай с другите.Защото и за твоя отбор могат да се извадят доста факти и да се каже,че ако не беше Морати,щяхте да гледате ШЛ по телевизията. ;) ;)

Нямам нищо против Челси, но такива като Зигфрид, които изливат безкрайната си злоба на всевъзможни неща ме дразнят много...

[offtopic]В случая с Интер не злобея , а изказвам факти и то очевадни . Мен пък ме дразнят хора , които не четат между редовете , т.е. - ТЕБ . :twisted:[/offtopic]
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 23 май 2010 00:42

Siegfried написа:[offtopic]В случая с Интер не злобея , а изказвам факти и то очевадни . Мен пък ме дразнят хора , които не четат между редовете , т.е. - ТЕБ . :twisted:[/offtopic]

[offtopic]:twisted: :twisted: :twisted:[/offtopic]

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 23 май 2010 12:22

Честито, фенове на Интер! Невероятен Жозе за пореден път! Надигра тактически "баварците"и заслужено Интер триумфираха! Горчилката е в сърцата на феновете на Байерн, наздраве на празнуващите от "нерадзурите". Зиги, много се излагаш, колега! Престани да злобееш и да търсиш под вола теле. Гледа ли мача? Ако си обективен ще видиш кой беше по-добрия отбор и кой (пак повтарям) залсужено победи. Коментарите за дузпите и тем подобри са неоснователни ! Английски съдия никога няма да свири такава дузпа. Сега всички фенове на германците скочиха срещу съдията и голът от засада срещу Фиорентина бързо се забрави, нали? Един ден всичко се връща. :| Честито пак на интеристите! :)

[offtopic]Бижутера който предсказваше разгром срещу Inter никакъв го няма :lol: Поне постъпва по-умно от някои, та не се показва тук и не пише злобейки ;)[/offtopic]

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 23 май 2010 14:30

TodorT написа:Честито, фенове на Интер! Невероятен Жозе за пореден път! Надигра тактически "баварците"и заслужено Интер триумфираха! Горчилката е в сърцата на феновете на Байерн, наздраве на празнуващите от "нерадзурите". Зиги, много се излагаш, колега! Престани да злобееш и да търсиш под вола теле. Гледа ли мача? Ако си обективен ще видиш кой беше по-добрия отбор и кой (пак повтарям) залсужено победи. Коментарите за дузпите и тем подобри са неоснователни ! Английски съдия никога няма да свири такава дузпа. Сега всички фенове на германците скочиха срещу съдията и голът от засада срещу Фиорентина бързо се забрави, нали? Един ден всичко се връща. :| Честито пак на интеристите! :)

[offtopic]Бижутера който предсказваше разгром срещу Inter никакъв го няма :lol: Поне постъпва по-умно от някои, та не се показва тук и не пише злобейки ;)[/offtopic]

[offtopic]Не съм фен на Байерн , че да злобея . Просто Интер за мен е смешен отбор , в който не играят италианци :twisted:[/offtopic]
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 23 май 2010 14:37

Siegfried написа:[offtopic]Не съм фен на Байерн , че да злобея . Просто Интер за мен е смешен отбор , в който не играят италианци :twisted:[/offtopic]

Влез в някой сайт, прочети първите 2 изречения от историята на Интер и ще разбереш защо там не играят много италианци.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 23 май 2010 14:40

Siegfried написа:
TodorT написа:Честито, фенове на Интер! Невероятен Жозе за пореден път! Надигра тактически "баварците"и заслужено Интер триумфираха! Горчилката е в сърцата на феновете на Байерн, наздраве на празнуващите от "нерадзурите". Зиги, много се излагаш, колега! Престани да злобееш и да търсиш под вола теле. Гледа ли мача? Ако си обективен ще видиш кой беше по-добрия отбор и кой (пак повтарям) залсужено победи. Коментарите за дузпите и тем подобри са неоснователни ! Английски съдия никога няма да свири такава дузпа. Сега всички фенове на германците скочиха срещу съдията и голът от засада срещу Фиорентина бързо се забрави, нали? Един ден всичко се връща. :| Честито пак на интеристите! :)

[offtopic]Не съм фен на Байерн , че да злобея . Просто Интер за мен е смешен отбор , в който не играят италианци :twisted:[/offtopic]

Снощи игра италианец-Марко Матраци се появи за 2-3 минути. А какво значение има в един отбор колко италианци, французи, германци или англичани има? Важното за ръководството е,че отборът върви нагоре. И не бих казал, че Интер са смешен отбор. Този сезон победиха Челси, Барселона и Байерн в разстояние на няколко месеца и спечелиха Шампионска Лига . Стана шампион на Италия, взе и първенството. Интер направиха требъл като Барселона миналия сезон и имат възможност да вземат още 3 купи до началото на сезона(Суперкупата на Европа, Междуконтиненталната купа и Суперкупата на Италия) ако Жозе остане. И с това си изказване пак злобееш и ти ставаш смешен с характеристиките си. :)

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 23 май 2010 14:56

Матераци ти е критерий за италианец :lol: :lol:

Има огромно значение , а и Интер ще залезе съвсем скоро след като Лигавия си тръгне . Калчото не го броя , защото там са си платили предварително , с-у Челси и Барса да не бяха играли , защото само се видя колко малко заслужават трофея , ако се има предвид циркаджийския им футбол.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 23 май 2010 15:52

Siegfried написа:Матераци ти е критерий за италианец :lol: :lol:

Има огромно значение , а и Интер ще залезе съвсем скоро след като Лигавия си тръгне . Калчото не го броя , защото там са си платили предварително , с-у Челси и Барса да не бяха играли , защото само се видя колко малко заслужават трофея , ако се има предвид циркаджийския им футбол.

Циркаджийски или не, Интер са клубните шампиони на Европа! Да, грозно играха срещу Барса, но продължиха. Те бяха отишли с мисията да не им вкарат пожече от 1 гол на Камп Ноу и я изпълниха. Я като си разбирач ми кажи колко са отборите, които се сещаш, че могат да играят 90мин. дефанзивно :?: Открит първи двубой срещу Барселона и после тактически правилни 90мин. Правя евала на Жозе, че игра два мача офанзивно срещу Челси, че тръгна да се надиграва срещу Барса в Италия и после пое риска да се затвори 90мин с/у уж най-добрия отбор. Грозно или не титлата е в Италия. Ти злобей по форумите, отвътре може да те яде...това никой не го интересува. Италия ликува, интеристите също, а горчилката е във феновете на германския футбол.

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 23 май 2010 16:04

TodorT написа:
Siegfried написа:Матераци ти е критерий за италианец :lol: :lol:

Циркаджийски или не, Интер са клубните шампиони на Европа! Да, грозно играха срещу Барса, но продължиха. Те бяха отишли с мисията да не им вкарат пожече от 1 гол на Камп Ноу и я изпълниха. Я като си разбирач ми кажи колко са отборите, които се сещаш, че могат да играят 90мин. дефанзивно :?: Открит първи двубой срещу Барселона и после тактически правилни 90мин. Правя евала на Жозе, че игра два мача офанзивно срещу Челси, че тръгна да се надиграва срещу Барса в Италия и после пое риска да се затвори 90мин с/у уж най-добрия отбор. Грозно или не титлата е в Италия. Ти злобей по форумите, отвътре може да те яде...това никой не го интересува. Италия ликува, интеристите също, а горчилката е във феновете на германския футбол.

Мен нищо не ме яде . Защо все го повтаряш ?

Просто като неутрален фен споделям мнение за този ИНТЕРНАЦИОНАЛ . Италия ликува ли ? :lol: :lol: :lol:
Яде ги феновете на футбола , ,,разбирачите'' като теб се радват на един пластмасов трофей .

Върни се в “Архив”