Кой и защо има нужда да напада Георги Атанасов.Много ясно че сините говеда и малката перука(Боби Михайлов).Май много се стреснаха от истините които пише Георги Атанасов.Четох в ***.еу че Георги Атанасов бил финансиран от ДПС и не му пукало за ЦСКА а само търсел облаги.Но на това не би повярвало и малко дете.
Кур за Лефски Кур за синята мафия наречена БФС или вече както е по известно сред еновете на ЦСКА синьото политбюро.
Кой и защо.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
- lewstherin
- Контакти:
Re: Кой и защо.
Гледам има доста теми за този Атанасовр ама аз нещо съм изпуснал кой е той. Я някой да ме просветли
-
- Контакти:
lewstherin написа:Гледам има доста теми за този Атанасовр ама аз нещо съм изпуснал кой е той. Я някой да ме просветли
mi GEORGI ATANASOV e nai dobriq sporten jurnalist v balgaria izdal e nqkolko knigi za CSKA i e glaven redaktor na sport1.bg i vestnik 4ervenite

- lewstherin
- Контакти:
Ясно
Как кой е Жорето?
Това изчадие на природата е най-великия гей сред журналистите!Издал е няколко панфлета,които стават само за тоалетна хартия!Той е най-голямата червена лайнометка,която би била уважена от доста истински мъже-ще му пръстнат задника с голямо удоволствие!
Това изчадие на природата е най-великия гей сред журналистите!Издал е няколко панфлета,които стават само за тоалетна хартия!Той е най-голямата червена лайнометка,която би била уважена от доста истински мъже-ще му пръстнат задника с голямо удоволствие!